Klomen kullananlar

Çok güzel şehir her tatile ilk olarak ordan başlıyoruz :) heyecandan uyuyamıyorum inşallah yumurtam olmuştur yarın öğlen nasıl olucak ya o_O

Izmir merkez de oturan arkadas bnde izmir cigli denim yazini gorunce sormak istedim tam olarak izmir in nersindesin tabi sakincasi yoksa :KK6:

Sıkma canini canim olur elbet oglen icini ferah tut dualarim seninle ins hersey gonlune gore olur
İnşallah cümlemizin gönlünce olur herşey, benim de dualarım seninle sizlerle. Evlat hasreti çeken herkese içinde de bana nasip eder inşallah rabbim. İyi geceler canım yarın durumdan haberdar ederim. :KK19:

Kizlar bi de bn nescafe ve kola cok tuketiyorum klomen kullanirken bunlardan vaxgecmeli miyim gunde bi bardak nescafe mutlaka iciyorum kola desen yeri geliyo daha fazla iciyorum
:KK43: yumurta gelişimi için iyi beslenmek gerek canım özellikle bu dönemlerde hele iyice dikkat etmen gerek ... klomen hormon ilacı olduğundan şişkinlik ve ödem yapıyor belki farkında olur olmazsınız ama o bir hormon ilacı sende bunların üstüne kahve kola içersen hem ödem fazlalşır hemde kalp çarpıntın çok olur.. ben kahve kola içmediğm halde klomen içerken kalp için dr gittim aşırı çarpıntıdan ..dr söledi bu dediklerimide canım :)

:KK43: yumurta gelişimi için iyi beslenmek gerek canım özellikle bu dönemlerde hele iyice dikkat etmen gerek ... klomen hormon ilacı olduğundan şişkinlik ve ödem yapıyor belki farkında olur olmazsınız ama o bir hormon ilacı sende bunların üstüne kahve kola içersen hem ödem fazlalşır hemde kalp çarpıntın çok olur.. ben kahve kola içmediğm halde klomen içerken kalp için dr gittim aşırı çarpıntıdan ..dr söledi bu dediklerimide canım :)
Ayy bu bilgiler icin cok tesekkur ederim canim gercekten bunlari bilmem iyi oldu kendimi tutarim icmem artik en azindan ilacim bitene kadar

Ayy bu bilgiler icin cok tesekkur ederim canim gercekten bunlari bilmem iyi oldu kendimi tutarim icmem artik en azindan ilacim bitene kadar
içme canım bişey için emek veriyoruz bari sağlıklı olsun hemde kendi sağlığımızdanda olmayalım bende bayabi ödün verdim kendimden sağlığım için yumurtam iyi gelişmesi için ..ha geliştimi diye sorarsan :) gelişmedi hep 13mm 14mm lerde kaldı .hayırlısı .inşallah sizlerin hemencik olur :)

Merhaba arkadaslar bende klomen kullananlardanim eylul 21 de basladim ekim 5 te ignemi vuruldum bugun 10. Gunum ve adet sancim basladi cok kotu sancim var ama bu kadar erken adet sancisi ceken oldu mu aranizda

Kafaya takmamaya çalışıyorum ama bi bakıyorum kendimi ya sitede ya da nette buluyorum. Hayırlısı ile rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ya
AyNen bende ne kadar girmicem drsemde olurina biraktim desemde olmuo her firsatta bisiler arastryrm size kosuyrm :)

Merhaba arkadaslar bende klomen kullananlardanim eylul 21 de basladim ekim 5 te ignemi vuruldum bugun 10. Gunum ve adet sancim basladi cok kotu sancim var ama bu kadar erken adet sancisi ceken oldu mu aranizda
Hoşgeldin canım, bende ilk ay adet gördüm ve iki gün öncesinden belli etti kendisini inanılmaz bel ve kasık ağrım vardı. İlk günümüde çok ağrılı geçirdiğim için doktora sorarak mazejik kullandım bi tane.

Hoşgeldin canım, bende ilk ay adet gördüm ve iki gün öncesinden belli etti kendisini inanılmaz bel ve kasık ağrım vardı. İlk günümüde çok ağrılı geçirdiğim için doktora sorarak mazejik kullandım bi tane.

Çok gecmis olsun insallah bu ay hayrli haberler verirsin canim benim ilk ayim bugün 11. Gun oldu mide bulantisi adet sancisi gogus ucunda agri mahfetti bu ilaclar bizi allahim goruyor cektiklerimizi inşallah isteyen bu yolda ugrasan herkes mukafatini alir.

Çok gecmis olsun insallah bu ay hayrli haberler verirsin canim benim ilk ayim bugün 11. Gun oldu mide bulantisi adet sancisi gogus ucunda agri mahfetti bu ilaclar bizi allahim goruyor cektiklerimizi inşallah isteyen bu yolda herkes mukafatini alir.
Tatlım bu kadar erken adet belirtisi olmaz. Hem de göğüste de Ağrı varsa ben şüphelendim Ecz den idrar testi alıp yap dicem ama iğnenin etkisi var hala vücudunda. Yani hamile olsan da olmasan da çift çizgi çikacak biraz karişik ama umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
X