Klomen kullananlar

slm kizlar bn 2 gundur klomene basladm reglim dun bitti ayiptr soylemesi biraz akinti basladi kokusuz seffaf bi akinti bu ilacin etkisi oldugundan mi acaba

Off kizlar beklemek ne kadar da zor ya klomene yeni basladm ilk ayim cok heycanliyim ins ise yarar ilk aydan cok merak ediyorum ne zamn hamile kalcam ne zamn anne olcam bazen bu üzüntü bni mahfediyo esimin bu kadar cocuk istemesi ona bi evlat verememek onun uzuldugunu gormek cok zor ikimizde butun tahlilleri yaptrdk saglikliyiz ama 2 sene once bi dusuk yaptm daha da arkasi gelmedi cok zor​

Aaa cok merak ettim nasi bisi oldugunu ins cnm bu ay kalirsin bu ay sende bende hepimz
İnşallah canım umutsuzluk yok birde bir dua varmış ilişkiye girmeden önce 289 kez okunması gerekiyormuş onu da yapıcam fatma ana eli otuda içicem hamile kalana kadar.

Off kizlar beklemek ne kadar da zor ya klomene yeni basladm ilk ayim cok heycanliyim ins ise yarar ilk aydan cok merak ediyorum ne zamn hamile kalcam ne zamn anne olcam bazen bu üzüntü bni mahfediyo esimin bu kadar cocuk istemesi ona bi evlat verememek onun uzuldugunu gormek cok zor ikimizde butun tahlilleri yaptrdk saglikliyiz ama 2 sene once bi dusuk yaptm daha da arkasi gelmedi cok zor​
Beklemek çok zor evet . Bebeği olanlara bakıyorum diyorum ki içimden ne zor bi olayı başarmışlar çünkü benim için çok zor beklediğim için:KK61:

Evet bnde oyleyim ama bazi insanlar o kadar acimasiz ki bebekleriyle nispet yapiyolar allah herkeze vijdan versin :KK61:

Kasik agrisi bendede cok siddetliydi yumurtalarimin buyudugune isaretmis normalmis doktorun dedigine gore ama benimkiler catlamamisti igne vurulmustum catlayip catlamadigina bakilmadi daha sonra doktorum uzakta cunku gelip gidemiyorum
Ebruyuuuuu seni merak ediyorum bebeğim belirtiler hala devam mıııııııı:KK31:

Ebruyuuuuu seni merak ediyorum bebeğim belirtiler hala devam mıııııııı:KK31:

evet canim ama dunku kadar degil ara ara oluyor ama umidim yok genelde sag yaa sol kasikta agri oluyormus gebe olanlarda benim iki taraftada agri var gögüs agrimda azaldi gibi hayirlisi artik bekliyorum

sen çok tembel çıktın.sorun sendemi kocandamı.hani yapmıyonuzmu daha çocuk.olmuyomu yoksa.korundunmu evlennce aaaa korunmasaydın ondan olmuyodur.ve daha niceleri kendi derdmz yetmezmiş gibi :KK43:

sen çok tembel çıktın.sorun sendemi kocandamı.hani yapmıyonuzmu daha çocuk.olmuyomu yoksa.korundunmu evlennce aaaa korunmasaydın ondan olmuyodur.ve daha niceleri kendi derdmz yetmezmiş gibi :KK43:

Maalesef hepimiz ayni sıkıntıları yasiyoruz sozlerle olmasada bakislarla ima edilmeye çalışılıyor sanki biz isyemiyormusuz gibi ne zorluklar nr sikintilar yasadigimizi bilmeden hepsini bogasim geliyor :KK47:

Maalesef hepimiz ayni sıkıntıları yasiyoruz sozlerle olmasada bakislarla ima edilmeye çalışılıyor sanki biz isyemiyormusuz gibi ne zorluklar nr sikintilar yasadigimizi bilmeden hepsini bogasim geliyor :KK47:
aynen canım ben biraz göbişten kiloluym elleyip hamilemsn yalan söyleme falan diolar o kdr ileriye gdiliolarki insann boğası gelio gerçekten

X