Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım senin durum nedir klomen falan ya da ne zamandır istiyorsunuz bebişArkadaslar rahat olalım burdan birbirimize destek olalım. Herşeyi harfi harfine de yapsak olmayacaksa olmayacak. Ya da Rabbim ol derse hicbirsey önünde duramayacak. Sabretmek zor biliyorum. Kızımı 16 ay bekledim. Yolunda herseyi denedim. Bu gebelik icin de 7 aydır korunmuyorum ve hamilelik için can atıyorum. İnşallah Allah hepimizin istediğini hayırlısı ile hayırlı zamanda verecek. Biz sadece dua etmekten vazgecmeyelim. Bu ay bi suru gebe haberi duyucaz burda. Buna inanıyorum. Umutla kalin
Günaydın canımcım valla moraller hep çalkantılı prş yum kontrolüm var klomen bitirdim şeninde öyleydi demiGünaydın kader kardeşlerim :) bugün nasılsınız? Moraller ve durumlar nasıl? :)
Ist disina yola ciktim ben bu haftada onemli haftan inss moraller ii umutlu olmaya calisiyrmGünaydın kader kardeşlerim :) bugün nasılsınız? Moraller ve durumlar nasıl? :)
Tatlim 1. Kontrolünde ne dedi DrBenmde pazartesi kontrlum ikinci kontrl
Günaydın kader kardeşlerim :) bugün nasılsınız? Moraller ve durumlar nasıl? :)[/QUOTE gunaydin bn iyiyim bugum sabah ilk klomenimi ictim basladim bakalim hayirlisiyla o yuzden iyiyim canim
Evet canım benimde yarın yumurta kontrolüm var öğlenden sonra, duruma göre burdan haber vereceğim. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. :)Günaydın canımcım valla moraller hep çalkantılı prş yum kontrolüm var klomen bitirdim şeninde öyleydi demi
Kafaya takmamaya çalışıyorum ama bi bakıyorum kendimi ya sitede ya da nette buluyorum. Hayırlısı ile rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah yaInsallah canim
hayırlısını versin RAbbim sağlıklı sıhhatlisini versin elden ne gelir o vermeden. Bol bol dua etmeye çalışıyorum.Ins cnm ya bnde senin gibiyim hep takip edoyodum kadinlar kulubunu dun itibariyle uye de oldum kafamda hep bitmek bilmeyen sorular var cok karisik aklim hersey hemn olsun istiyorum biran once bebegim olsun istiyorum
Benim de yarın öğleden sonra senin yumoşlarını da merak ediyorum yaz bana mutlakaEvet canım benimde yarın yumurta kontrolüm var öğlenden sonra, duruma göre burdan haber vereceğim. İnşallah hayırlı haberlerle döneriz. :)
Bende hep netteyim araştırma içerisindeyim Bi doğum Dr U kadar bilgim oldu neredeyse Bi de evde ultrason aletim olsa hiç gitmeyeceğimIns cnm ya bnde senin gibiyim hep takip edoyodum kadinlar kulubunu dun itibariyle uye de oldum kafamda hep bitmek bilmeyen sorular var cok karisik aklim hersey hemn olsun istiyorum biran once bebegim olsun istiyorum
Canım bi kızım var çok şükür. 27 aylık. Onun içinde 16 ay ugrastik sonunda Rabbim verdi. Şimdi ise yeniden istedik. 7 aydır olmuyo. Doktorumu aradım biz sarktayiz o ist. Da klomen başladı bu ilk ayim. Hayırlısı bakalım 3 ay dene olmadı gel bakalım dedi. İnşallah bu ay olur. Tabii hayirlisiysa.Tatlım senin durum nedir klomen falan ya da ne zamandır istiyorsunuz bebiş
İnşallah Canım sevindim 1 tane bile olsa Bi evladının olmasınaCanım bi kızım var çok şükür. 27 aylık. Onun içinde 16 ay ugrastik sonunda Rabbim verdi. Şimdi ise yeniden istedik. 7 aydır olmuyo. Doktorumu aradım biz sarktayiz o ist. Da klomen başladı bu ilk ayim. Hayırlısı bakalım 3 ay dene olmadı gel bakalım dedi. İnşallah bu ay olur. Tabii hayirlisiysa.
Yok ya Bi etkisi olmaz ama yine de azalt ben de o ikiliyi sevmeme rağmen kola yı hiç içmiyorum Türk kahvesi de günde 1 taneKizlar bi de bn nescafe ve kola cok tuketiyorum klomen kullanirken bunlardan vaxgecmeli miyim gunde bi bardak nescafe mutlaka iciyorum kola desen yeri geliyo daha fazla iciyorum