Klomen kullananlar

Bende azaltiyorum hatta hic icmiyorum snra bi basliyorum cogaltiyorum ama vazgecmeliyim bu ikiliden

Kızlar yarın yumoşlarıma baktırmaya gidicem ama bunun için bile heyecanlanıyorum strese giriyorum ya ne olucak diye. Ne olur dualarınıza hepimizi dahil edin inşallah olmuştur yumoşum

Kızlar yarın yumoşlarıma baktırmaya gidicem ama bunun için bile heyecanlanıyorum strese giriyorum ya ne olucak diye. Ne olur dualarınıza hepimizi dahil edin inşallah olmuştur yumoşum
Olmuştur Allah ın izniyle. Canım geçen ay bana Dr um yumurtama bakacağının 1 gün öncesi ilişki önerdi ne olur ne olmaz kendiliğinden çatlarsa kaçırmayalım dedi zaten iğne den sonra taaa 36 saat sonra ya ilişki verecek

Canım benim asıl randevum cuma günüydü şehir dışında olacakmış diye yarın gitmek zorundayım. Normalde cuma gidip duruma göre cumartesi iğneyi vurulucaktım. Son anda değişti randevum aklımda o adetimden bu yana diğer adet gelene kadar döllenme geç olur ne olur ne olmaz diye gün aşırı demiycem bu sefer geçen sefer bıraktım verdiği 4 günden sonra çok ağrım olmuştu çünkü

İğne sende çok mu ağrı yaptı tatlım geçen ay

İğne sende çok mu ağrı yaptı tatlım geçen ay
Bayağı bi yaptı bende hep hamilelik var diye düşündüm göğüslerime dokunamıyodum iğnenin vücuduma etkisinin bu kadar olacağını düşünemedim canım. Ayrıca adetim sancılı geçmezken iğneden sonra ilk günüm inanılmaz ağrılı geçti mazejik yuttum doktora sorarak. Bu ikinci ayım hayırlısı bakalım.

Bende hiç ağrı olmadı ne karnımda ne göğüsümde acaba iğne benim yumurtami çatlatmadı mi? Çünkü çatlama kontrolüne işim olduğundan gidemedim

Bende hiç ağrı olmadı ne karnımda ne göğüsümde acaba iğne benim yumurtami çatlatmadı mi? Çünkü çatlama kontrolüne işim olduğundan gidemedim
Olabilir canım, bilemiyorum onu tam olarak ben doktora gittiğimden ağrım çok oluyor kasıklarımda dedim normal o ağrı yumurtan çatlıyor ve içerisindeki sıvın dağılıyor dedi

Bakalım yarın ne olup ne bitecek heyecanlıyımmmmm
Aynen inanılmaz heyecanlıyım bir an önce yarın olsa keşke RAbbim nasip etsin yeterki ikize de razıyım inanki. Birşey sorucam canım ya klomenden sonra beyaz beyaz akıntı oldu mu sende de kusura bakma sormak istedim.

Aynen inanılmaz heyecanlıyım bir an önce yarın olsa keşke RAbbim nasip etsin yeterki ikize de razıyım inanki. Birşey sorucam canım ya klomenden sonra beyaz beyaz akıntı oldu mu sende de kusura bakma sormak istedim.
Oldu Canım ama az. Sen de çok olduysa sor bakalım Dr a yarın

Çok yok ama her gün günlük pedimde oluyor. Sorucam bakalım yarın canım inanılmaz belim ağrıyor adetim olacakmış gibi.
Allah Allah niye ağrın var acaba yumurtalar büyürken kasıklarda ağrı yaparmış herhalde ama bel ne alaka. bende az kasık ağrısı var

Allah Allah niye ağrın var acaba yumurtalar büyürken kasıklarda ağrı yaparmış herhalde ama bel ne alaka. bende az kasık ağrısı var
Kasık ağrım var ara ara vuruyor kasığım her iki tarafında da var, belimin ağrısına anlam veremiyorum inanılmaz ağrıyor adet göreceğim zamanlarda olduğu gibi. İyiye işaret olsun inşallah bu ağrılar çekmeye de razıyım canım ya.

Haklısın sonu iyi olacaksa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…