Klomen kullananlar

Cnm köydeyim şuanda test yapamıyorum ki az önce yufka ekmek yaptık kayınvalidemle zorlandım biraz zaten belim ağrıodu bir haftadır lavaboya gittim ekmekten sonra iki damla kadar çok
açık kahve leke gelmiş cnm sıkıldı baya çok belirtim vardı bu ay
Üzülme canım elbet bir gün insallaaaah olacak pozitif ol

İyi geceler kizlar. Bende bu ay klomn kullananlatlrdanim. Hap biteli 4gun gecti ve benim sol boslugdan kasigima dogru cok agri giriyoo adetimin 13.gunumdeyim bu gunlerde normalmi bu agri .

İyi geceler kizlar. Bende bu ay klomn kullananlatlrdanim. Hap biteli 4gun gecti ve benim sol boslugdan kasigima dogru cok agri giriyoo adetimin 13.gunumdeyim bu gunlerde normalmi bu agri .
normal canım meraklanma tam yumurtlama dönemi ama ne yazıkki bayram araya girdi nasıl takibini yaptırcaksın merak ettim ?

Kızlar bişey sorucam benim klomenin 16.günü yani ayın 18inde yumurtam kendilinden çatlamıştı iğne vermedi adetlerim düzensiz gebelik yine yumurtlamanın 15.gününden sonra mı belli olur benim şuan adet olacakmışım gibi sancım var bu kadar erken gelir mi ki

Doktorum klomen bittikten sonra calismalara bir hafta devam dedi pazartsi pazartside kontrle cagirdi. Bilmiyorum ins catlamis olur yumurtam igneye falan gerek kalmaz. :KK43:
inşaallah canım bu ay hamile olursun

Doktorum klomen bittikten sonra calismalara bir hafta devam dedi pazartsi pazartside kontrle cagirdi. Bilmiyorum ins catlamis olur yumurtam igneye falan gerek kalmaz. :KK43:
inşallah çatlarda iğneye filan gerek kalmaz dedğin gibi canım ..sölemesi ayıptır yumurta akı gibi bir sıvı geldiğinde bilki çatladı yumurta demek o gece iyi çalışcaksınız demek :)

Kızlar adete 1 gün kaldı bu ay klomen kullanmıştim. Dün gece ilski sonrası müthiş kasık ağrısı oldu.. Adet sancisi gibi. Sonra geçti. Sebebi ne olabilir

Arkadaşlar iki gün önce iğneden tam 14 gün sonra kahverengi akıntım oldu o günden beri hala rengi dönmedi ve her gün Üç dört damla kadar pede ve aynı o kadar da afedersiniz tuvalete oturduğu mda geliyor sizce adet ni başlıyor yoksa yerleşme kanaması mı ?

Arkadaşlar iki gün önce iğneden tam 14 gün sonra kahverengi akıntım oldu o günden beri hala rengi dönmedi ve her gün Üç dört damla kadar pede ve aynı o kadar da afedersiniz tuvalete oturduğu mda geliyor sizce adet ni başlıyor yoksa yerleşme kanaması mı ?

Yerleşme kanaması olabilir canım bi kan testi yaptır bence

Köydeyim cnm şu anda eşim yarın gelcek yanıma test al gel dedim varsa çıkar heralde idrarda
inşallah canım vardır bana büyük ihtimal yerleşme kanaması gibi geliyor hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Arkadaşlar bn regl oldum yani umutlar gelecek aylara bu ay klomene ara vercez rahim filmi çekilcm büyük ihtimal dualarınızı bekliyorum arkadaşlar inş sizlerden de daha güzel haberler alırım.

arkadaşlar iyigeceler :) benim adet tarihim her ayın 3-4 gibi oluyor ama duphastonla oluyorum pcov olduğumdan dolayı bu ay artık duphaston içmiycem dedim kendi kendine adet olmasını bekliycem dedim bu ay 4 ünde hastalandım 23 ü arife günü bi daha hastalandım ... yerleşme kanaması filan değil normal adet kanamadı yani neden acaba ?... klomen de içmiştim 5 ay biliyorsunuz acaba çatlamamış yumurtalar mı temizlendi .. şu yaşıma kadar ben hiç erken adet olmamıştım yaa

Kizlar ben bu ay kloemn kullanmistim dun doktora gittim sag tarafimda yumurtam olusmus ve catlamis igneye gerek yok dedi 7ay oldu bebek istyrz sizce bu ayda olmazsa rahim filmi cektireyim mi ? Yolsa once esimin once kontrl olmasi daha mi iyi olur ?

X