Klomen kullananlar

Canım nasılsın ne var ne yok durumlar nasil
teşekkür ederim fgn :) durumlar bende berbat olmadı klomenle :KK43: napalım nasip böyleymiş ben 2 3 ay ara vericem sonra inşallah iğneyle tedaviye başlıycaz iğneyle yumurtamı büyütücekler ve iğneyle çatlatıcaklar tüp bebek merkezine gidicez ..sen nasılsın durumun nasıl ?

Ayşe valla mı kızzzz maşallah maşallah çok sevindim cnm ya İkiz ha süpriz olmuştur sana :) sana korkma dedim bak gördün mü sen Biri olur mu diodun Rabbim iki gönderdi bak sana maşallah suphanallah diyelim kaç yumurtan oluşmuştu cnm senin bu ay .
He kız öyle oldu wallahi ben klomeni gund 1 tane 3 gun ictm 2 yumurtam oldu ilk klomenim icmdn 1 oluyodu ama kendilgndn buyuyp catlıyodu 1 yılı gecti die basladı doktorm zorumla en kısa zamanda sendn bole mujde beklyrm aklımdasn duamdasın canım benim

teşekkür ederim fgn :) durumlar bende berbat olmadı klomenle :KK43: napalım nasip böyleymiş ben 2 3 ay ara vericem sonra inşallah iğneyle tedaviye başlıycaz iğneyle yumurtamı büyütücekler ve iğneyle çatlatıcaklar tüp bebek merkezine gidicez ..sen nasılsın durumun nasıl ?
Sağol cnm bnm bende şimdilik iyi daha kalp atisini duymadık yarın gidicem inşallah duyarız diyorum bakalım. . Canım duam seninle ilkinde inşallah tutar allah hayırlısını versin hepimize inşallah git gel bana da haber ver güzel haberlerini duyayim senin..

Ayşe cnm bnm çok sağol inş bende müjde vercem sana en kısa zamanda o kadar çok belirtim var ki kendimi hamile ilan ettim şimdiden olmazsa bu kez eşim de ben de çok üzülece z çok kaptırdık kendimizi yaa ççoook dua et benim için kuzum hamilesin sen hem de İkiz daha çok kabul olur duan :)

Ayşe cnm bnm çok sağol inş bende müjde vercem sana en kısa zamanda o kadar çok belirtim var ki kendimi hamile ilan ettim şimdiden olmazsa bu kez eşim de ben de çok üzülece z çok kaptırdık kendimizi yaa ççoook dua et benim için kuzum hamilesin sen hem de İkiz daha çok kabul olur duan :)
Strese sokup kendni yıpratma ama cnım ya

Valla cnm elimde değil ya oluyo illaki stres. belirti üstüne belirti olunca çok ümitlenio insan ne bilim cnm ya illa olsun demiyorum Rabbim bilio içimi hayırlısını versin hakkımızda tabi istiyoz ama

Valla cnm elimde değil ya oluyo illaki stres. belirti üstüne belirti olunca çok ümitlenio insan ne bilim cnm ya illa olsun demiyorum Rabbim bilio içimi hayırlısını versin hakkımızda tabi istiyoz ama
Tabi önce hayırlısı olsun.konus göbusunle ise yarıyor :)

Kızlar merhaba bende bu ay klomen kullandım ve regile 5 gün var bugün kan testi yaptırdım1.20 çıktı sizce

Sağol cnm bnm bende şimdilik iyi daha kalp atisini duymadık yarın gidicem inşallah duyarız diyorum bakalım. . Canım duam seninle ilkinde inşallah tutar allah hayırlısını versin hepimize inşallah git gel bana da haber ver güzel haberlerini duyayim senin..
çok teşekkür ederim canım umarım 2-3 ay sonra hayırlı haber verrim sizlere ..bugün için bol şans diliyorum sana , kalp atışlarını duyduğunda daha inandırıcı ve daha etkileyici olur :) annelik duygusunu tamamen hissdersin :)

Tabi önce hayırlısı olsun.konus göbusunle ise yarıyor :)
Cnm ya moralim çok bozuk leke gelmiş biraz önce iki damla kadar açık kahve adet olcam galiba bu ay da olmadı hakkımızda hayırlısı ama biliodum çok üzüleceğimi demiştim ya çok kaptırdım kendimi diye :KK43: doktora da gidemicem bu ay öle görünüyo bayram tatili girdi araya vardır bunda da bi Hayır

Test niye yapmadin ki yerlesme kanamasi olabilir
Cnm köydeyim şuanda test yapamıyorum ki az önce yufka ekmek yaptık kayınvalidemle zorlandım biraz zaten belim ağrıodu bir haftadır lavaboya gittim ekmekten sonra iki damla kadar çok
açık kahve leke gelmiş cnm sıkıldı baya çok belirtim vardı bu ay

Arkadaşlar size bi sorum olacak doktor bana çatlatma iğnesinden beş gün sonra progestan a başlamamı söyledi günde bir tane yatarken iç dedi ama şu kadar kullan bırak demedi hiç sadece adet olsan da olmasan da gel dedi şimdi aklıma takıldı ben onu kullanirken adet olabilir miyim yoksa adet olabilmek için bırakmam mı lazım yani eğer bebiş olmadıysa bu hapı kullanan varsa yardım etsin noluuur

Cnm köydeyim şuanda test yapamıyorum ki az önce yufka ekmek yaptık kayınvalidemle zorlandım biraz zaten belim ağrıodu bir haftadır lavaboya gittim ekmekten sonra iki damla kadar çok
açık kahve leke gelmiş cnm sıkıldı baya çok belirtim vardı bu ay
takma canım napalım geleceği gün var inanki üzülmek anlamsız stresten başka bişey değil pozitif olmak lazıım herzaman hakkında hayırlısı canım .

Arkadaşlar size bi sorum olacak doktor bana çatlatma iğnesinden beş gün sonra progestan a başlamamı söyledi günde bir tane yatarken iç dedi ama şu kadar kullan bırak demedi hiç sadece adet olsan da olmasan da gel dedi şimdi aklıma takıldı ben onu kullanirken adet olabilir miyim yoksa adet olabilmek için bırakmam mı lazım yani eğer bebiş olmadıysa bu hapı kullanan varsa yardım etsin noluuur
progestan kullananlar konu başlığına bi sor istersen. ben bakındım senin için adetin gelinceye kadar iç demiş dr lar sende araştır ya da doktorunu ara bayram arifesi olmadan hemen bence

progestan kullananlar konu başlığına bi sor istersen. ben bakındım senin için adetin gelinceye kadar iç demiş dr lar sende araştır ya da doktorunu ara bayram arifesi olmadan hemen bence
Sağol cnm ya bi bakayım ben de doktoru arayamam ya tel no yok hastane de değildir şuan o zaman içim ben adet gören kadar zaten olcak gibiyim çoook açık kahve akıntım var neye alamet bilemedim

X