Klomen kullananlar

Canım dur hemen üzülme bak ben dış gebelik geçirdim bir yıl önce en büyük belirti si kan değerinin az artması çok şiddetli kasık ağrısı ve kahverengi lekelenmedir var mı sende böle şikayetler
yok cnim ama 4800 olmus betam karından bktı cok kucuk bsy gosterdi kac mm oldgnu bile solemdi yukarda olmasi gerek asagda ddi dıs gebelikten suphelndm dedi mahwoldum kabuslr gördm ruyamda hamile dglmsm cok uzgunum

Eklentiler

• 20150920_094034.jpg
    20150920_094034.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 50
yok cnim ama 4800 olmus betam karından bktı cok kucuk bsy gosterdi kac mm oldgnu bile solemdi yukarda olmasi gerek asagda ddi dıs gebelikten suphelndm dedi mahwoldum kabuslr gördm ruyamda hamile dglmsm cok uzgunum
Cnm benim hiç korkma ya görmüş işte küçük de olsa keseyi benim kese görünmedi mesela bebek tüplerde sıkışmış seninki görülmüş bak bence cnm iki gün sonra bi başka doktora git hem kanına baktır iki kat artmış mı diye hem de tekrar üstten baksınlar o zaman daha iyi anlaşılır hiç üzme kendini de bebişini De biliyon doktorlar felaket tellalıdır olmasa da olduracklar sinir şeyler

Cnm benim hiç korkma ya görmüş işte küçük de olsa keseyi benim kese görünmedi mesela bebek tüplerde sıkışmış seninki görülmüş bak bence cnm iki gün sonra bi başka doktora git hem kanına baktır iki kat artmış mı diye hem de tekrar üstten baksınlar o zaman daha iyi anlaşılır hiç üzme kendini de bebişini De biliyon doktorlar felaket tellalıdır olmasa da olduracklar sinir şeyler
sen nasl farketmstn cnim kac haftalikkn alındi

sen nasl farketmstn cnim kac haftalikkn alındi
Canım inan haftasını falan bilmiodum zaten bi öğrendim sevinemedim bile üç gün çok sancı çektim onda n sonra kanamaya çevirdi lekelenme bi De senin kan değerin güzel başladı benim 114 tü ve bi inip bi çıkıodu en son 172 görmüştüm anca kaç gün sonra normalde iki güne bir ikiye katlıomuş biliosundur . Sonra bi iğne vurdu lar o iğne parçaladı Bebeğimi :KK43: kanamayla attım sonra zaten gittikçe düştü değer 0 olana kadar iki güne bir kan verdim

Allahimaaaa sukurler olsun kan sonucum 88.24 cikti acil doktoru vardi pozitif cok erken gebelik dedi yarin hemen kendi doktoruma gitcem soktayim halaaaaa hic bir belirti yoktu kasik arilarim disinda adet olcakmisim gibi adetime daha 4 gun var klomen kullandim bu ay catlatma inesi vuruldum ilk uc gun iliski oldu cok sukur darisi olmayanlaraaa insallah

Allahimaaaa sukurler olsun kan sonucum 88.24 cikti acil doktoru vardi pozitif cok erken gebelik dedi yarin hemen kendi doktoruma gitcem soktayim halaaaaa hic bir belirti yoktu kasik arilarim disinda adet olcakmisim gibi adetime daha 4 gun var klomen kullandim bu ay catlatma inesi vuruldum ilk uc gun iliski oldu cok sukur darisi olmayanlaraaa insallah
Canım çok sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğin :) canım sana bikaç sorum var iğneyi ayın kaçında oldun iğneden sonra kullanman için doktor progestan verdi mi ? Ben ayın yedisinde vuruldum iğneyi iğneden beş gün sonra progestan a başladım şuan çok belirti var bel ağrısı kasık batması arada göz kararması ara sıra baş dönmesi ama en belirgin göğüs ağrısı hele de ucu çok fena ama diyorum acaba kullandığım progestan mı bu belirtileri yapıo?

Ayir canim progeston vermedi ayin 4. Catlatma ignemi oldum 5.de 6.da 7 de iliski oldu iki gun ara vermek zorundaydik sehir disindan misafirim geldi iki gun sonra bi daha oldu ben hic beklemiyodum tutmaz diyodum oyle herkesin anlattigi gibi bi meme agrimda olmadi sadece kasiklarim cok agriyodu ya dollenme oluyor demistim yada adet olcam neyse 13. Gun prodiktor marka aldim rken gebelik bi umutla yaptim cikmadi dedim bosveer ertesi gun icime dogdu sanki fazladan bi tane daha almistim dedim eger yine olumsuzsa bi sigara yakacam acacam radyoyu yada dedim sevincten yakacam bi sigara iste yaptim testi anaa cift cizgi sok oldummmmm aksamina iki tane daha aldim test yine ayniiiii iste doktora gittim dun pozitif simdi kendi doktoruma geldimmmmmmm adet mi oldun yoksa dedi yooo hamileymisim dedim bi sarildi banaaaa cok sevincliyimmm korkmaya basladim ama dusuk falan olmaz insallaaah yikilirim valla

Ayy cnm maşallah ya çok sevindim senin adına sen şimdi hamilesin ya bana da dua et bende bu sevinci yaşarım inş bu ay tabi hakkımda hayırlısıyla

Ayir canim progeston vermedi ayin 4. Catlatma ignemi oldum 5.de 6.da 7 de iliski oldu iki gun ara vermek zorundaydik sehir disindan misafirim geldi iki gun sonra bi daha oldu ben hic beklemiyodum tutmaz diyodum oyle herkesin anlattigi gibi bi meme agrimda olmadi sadece kasiklarim cok agriyodu ya dollenme oluyor demistim yada adet olcam neyse 13. Gun prodiktor marka aldim rken gebelik bi umutla yaptim cikmadi dedim bosveer ertesi gun icime dogdu sanki fazladan bi tane daha almistim dedim eger yine olumsuzsa bi sigara yakacam acacam radyoyu yada dedim sevincten yakacam bi sigara iste yaptim testi anaa cift cizgi sok oldummmmm aksamina iki tane daha aldim test yine ayniiiii iste doktora gittim dun pozitif simdi kendi doktoruma geldimmmmmmm adet mi oldun yoksa dedi yooo hamileymisim dedim bi sarildi banaaaa cok sevincliyimmm korkmaya basladim ama dusuk falan olmaz insallaaah yikilirim valla
gözünaydın canım çok sevindim:) :) allahım duymuş sesini rabbim kucağına almayı nasip etsin .. sayfadan bir yıldız daha kaydı :)

cook teşekkür ederim çok zor bi süreç ben hala inanamıyorum Rabbim tüm isteyene versin inşallah sağ salimm kucağımıza alırız yarın kan değerime bakılcak artmışmı diye inşallah artar hiç üzülmeyin inşallah benim pco varmış tüplerim kapalımış eşimde varikosel çıktı ( Allahtan engel deildi) var da var yaniiiiii allah isterse her şey olurr çok seviçliyim ya hala inanamıyorum

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:kumsalcım Zeynep-ahmetcim inşallahhhh canı gönülden söylüyorum en kısa sürede Rabbim sizede nasip etsinn inşallah kan değerim artarrrr korkuyorum valla

Tesekkurlr cnım etmezmiyim hic bend yumurtlamadan 1 hafta snra yapiskan beyaz akıntı oldu bikac gun kesildi gecen cumartesi igneme 14 gun olmustu canim o gun meme ucu agrisı sıkip kontrol ettm hep oldu o agrı 1 yıldr her ay bakardm hiç acımazdı cnım o azcık umut oldu ama oda salıdan sonra cok hafifleynce kanamj bslıyck diye dusundm hep ve adet olck gbi karın agrm oldu 5 gun sabahlari kan warmı diye bkp geri yatıyodm sarı akıntım oldu cnım tek ve en onemlisi meme ucu agrisi
Ben de aynı şekildeydim canım her sabah uyanıp kontrol etmek ve adet olmadığını görmek ne büyük huzur veriyomuş meğer insana:) Allahım isteyen herkese versin benim de dualarım sizlerle kızlar:KK66:

Ben de aynı şekildeydim canım her sabah uyanıp kontrol etmek ve adet olmadığını görmek ne büyük huzur veriyomuş meğer insana:) Allahım isteyen herkese versin benim de dualarım sizlerle kızlar:KK66:
Canım senin belirtilerin neler oldu?

Canım biz senle konuşmuştuk kasık ağrılarım ve göğüs ucumda hassasiyet olmuştu. Perşembe doktora gittim kese daha küçük dedi. Onun yanında da 2 tane kistim oluşmuş onlar 12. Haftada tamamen yok olacak dedi.

Hevinroza .Canım bnm çok sağol inş tadarız bizde bu duyguyu en kısa zamanda sen niye kendini korkutuyon ya boşu boşu korkma kötü bişey olmayacağı varsa da oldurcan Allah korusun

Kan degerimin artmasi gerekiyor tedirgin oldum biraz oyle benim kasiklarim agriyor ayak tabanlarim bir de tek belirtim buydu

Petko35 canım olabilirvalla konuşmuşuzdur benim kafa çok yoğun unutuyom herşeyi cnm belki sormuşumdr önce iğne vurulmuş muydun sen ben vuruldum bugün 14. gün iğneden bikaç gün sonra başlayan bel ağrım var ve son 3-4 gündür artarak devam eden göğüs ağrım var özellikle uçları bugün tam felaket oldu yürür ken kıyafet sürtüo acıo sık tuvalete çıkıyorum yani saat başı değil belki ama önceye göre çok sık .kasıklar da da ara sıra sızı gibi batma gibi bişey girio bilmiyom niye ya progestan içiyorum o yapar mı ki bu kadar belirti

Ayşe valla mı kızzzz maşallah maşallah çok sevindim cnm ya İkiz ha süpriz olmuştur sana :) sana korkma dedim bak gördün mü sen Biri olur mu diodun Rabbim iki gönderdi bak sana maşallah suphanallah diyelim kaç yumurtan oluşmuştu cnm senin bu ay .

X