- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
Kızlar kan werdm 2367 burası ugurlu geldi hamd olsun rabbime darısı sizlere ins.
Çok sevindim hayirliiii olsunnnnnn bende oyle umutsuz seyler flan yaziiyoooorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kan werdm 2367 burası ugurlu geldi hamd olsun rabbime darısı sizlere ins.
sagol cnim darısı sana hamilelik zor ya yumurtası çok belki bazilarınin ayda 3 kez yumurtluyo dmek ki :))Çok sevindim hayirliiii olsunnnnnn bende oyle umutsuz seyler flan yaziiyoooorummm
sagol cnim darısı sana hamilelik zor ya yumurtası çok belki bazilarınin ayda 3 kez yumurtluyo dmek ki :))
düzelir canım barışırsınız :)Kızlar bi akıl verin bana bugün catlatma ignemi vurulucam ve eşimle çok kötü kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum herşey boşa mı gidecek of (
Ayy cnm bnm çok sevindim yaa Allah hayırlı uğurlu etsin inş artık hamilesin bize de dua et artık arkadaşım hamile duası kabul olurmuş bu arada belirtilerini yaz hemen :)ayse 8 .!.:Kızlar kan werdm 2367 burası ugurlu geldi hamd olsun rabbime darısı sizlere ins.
iğneye gittiğini biliyor iğnenin amacınıda biliyor nasıl olmasa daha 1 buçuk gün var düzelir aranız canım merak etme ...iğneden sonra gel beni al çok fenayım de :) azcık acındır kendini :) yumuşasın sinirleriKızlar bi akıl verin bana bugün catlatma ignemi vurulucam ve eşimle çok kötü kavga ettik ne yapacağımı bilmiyorum herşey boşa mı gidecek of (
hayırlı olsun canım çok sevindim süper bi haber:) şükür:) bir yıldız daha kaydı sayfadan deseneKızlar kan werdm 2367 burası ugurlu geldi hamd olsun rabbime darısı sizlere ins.
Zaten zorla 1 tane yumurta oluştu onuda boşa geçirmek istemiyorum ins düzelir köprüyedüzelir canım barışırsınız :)
Canım kendi catlamis iğne vermedi dün olacaktı kavga edince kaldı doktorda bugünden itibaren gün aşırı dedi daha olur mu catlamadan önce olsaydi iyi olurdu dimiiğneye gittiğini biliyor iğnenin amacınıda biliyor nasıl olmasa daha 1 buçuk gün var düzelir aranız canım merak etme ...iğneden sonra gel beni al çok fenayım de :) azcık acındır kendini :) yumuşasın sinirleri
Tesekkurlr cnım etmezmiyim hic bend yumurtlamadan 1 hafta snra yapiskan beyaz akıntı oldu bikac gun kesildi gecen cumartesi igneme 14 gun olmustu canim o gun meme ucu agrisı sıkip kontrol ettm hep oldu o agrı 1 yıldr her ay bakardm hiç acımazdı cnım o azcık umut oldu ama oda salıdan sonra cok hafifleynce kanamj bslıyck diye dusundm hep ve adet olck gbi karın agrm oldu 5 gun sabahlari kan warmı diye bkp geri yatıyodm sarı akıntım oldu cnım tek ve en onemlisi meme ucu agrisiAyy cnm bnm çok sevindim yaa Allah hayırlı uğurlu etsin inş artık hamilesin bize de dua et artık arkadaşım hamile duası kabul olurmuş bu arada belirtilerini yaz hemen :)
çatladıktan sonra 2 gündü galiba ya da 4 gündü hatırladığım kadarıyla birlikte olcaksışız yani çatladıktan sonra boş geçmiycekmişizZaten zorla 1 tane yumurta oluştu onuda boşa geçirmek istemiyorum ins düzelir köprüye
Canım kendi catlamis iğne vermedi dün olacaktı kavga edince kaldı doktorda bugünden itibaren gün aşırı dedi daha olur mu catlamadan önce olsaydi iyi olurdu dimi
Bugünden itibaren işe yarar o zamançatladıktan sonra 2 gündü galiba ya da 4 gündü hatırladığım kadarıyla birlikte olcaksışız yani çatladıktan sonra boş geçmiycekmişiz
cnm benim de göğüs ucum ağrıo ama öle dokunamayacak gibi değil bi de koltuk altına doğru olan yan tarafları kasıklarım da ağrı iğneden sonraki bir hafta çok fenaydı ama şimdi ağrım yok arada sanki biz sızı girio gibi bi dk sürüo gidio arada da batma oluyo bi de belimde ve bacaklarımda ağrı oluyo bazen kendimi yaşlı neneler gibi hissediyorum kalkıp yürürken.. ya inş benimki de bebişimdendir çok korkuyorum bilio musun acaba kist mi oldu ondan mı die inş bende sizlere sevinçli haberimi veririm tez zamandaTesekkurlr cnım etmezmiyim hic bend yumurtlamadan 1 hafta snra yapiskan beyaz akıntı oldu bikac gun kesildi gecen cumartesi igneme 14 gun olmustu canim o gun meme ucu agrisı sıkip kontrol ettm hep oldu o agrı 1 yıldr her ay bakardm hiç acımazdı cnım o azcık umut oldu ama oda salıdan sonra cok hafifleynce kanamj bslıyck diye dusundm hep ve adet olck gbi karın agrm oldu 5 gun sabahlari kan warmı diye bkp geri yatıyodm sarı akıntım oldu cnım tek ve en onemlisi meme ucu agrisi
Yumurta çatlaması denilen olay bir anlık bir olaydır ancak yumurtalıktan salınan yumurta en fazla 12-24 saat kadar yaşayabilir. Bu nedenle yumurta çatlaması olduktan sonra en fazla bir gün içerisinde gebelik şansı vardır. Bu konuda daha detaylı açıklamaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.Bugünden itibaren işe yarar o zaman
Ay ins cnim az kaldi sanada gögus ucu genelde hamilelrde agrıyorcnm benim de göğüs ucum ağrıo ama öle dokunamayacak gibi değil bi de koltuk altına doğru olan yan tarafları kasıklarım da ağrı iğneden sonraki bir hafta çok fenaydı ama şimdi ağrım yok arada sanki biz sızı girio gibi bi dk sürüo gidio arada da batma oluyo bi de belimde ve bacaklarımda ağrı oluyo bazen kendimi yaşlı neneler gibi hissediyorum kalkıp yürürken.. ya inş benimki de bebişimdendir çok korkuyorum bilio musun acaba kist mi oldu ondan mı die inş bende sizlere sevinçli haberimi veririm tez zamanda
ayy inş öyledir cnm ya çok dua bekliyorum senden :)Ay ins cnim az kaldi sanada gögus ucu genelde hamilelrde agrıyor