Bir tek göğsümde hassasiyet olmuştu benim ama dolguluk filan yok hala yok yani adet gününden sonrada kaşık ağrım başlamıştı başka hiçbir belirti yaşamadım ben cnmNasıl geciyor hamilelik canım.birde gebelik belirtilerin nelerdi gögus hassasiyeti dolgunluk ws olmusmuydu.
cnm benim de çok ağrım oldu dün bikaç gündür vardı ama dün bildiğin şiddetli sancı oldu ben de korkuom kist mi oldu ki diye ya peki doktor ne dedi kist olmasına rağmen hamile kalmış olabilirsin dedi mi çok mrk ettim benim de 5 yumurta oluştu ama sadece birisi 20 mm oldu çatlatma iğnesi oldum 9 gün önce iğneden beri bel ağrım var dün de öle bi sancı oldu ama bugün kasıklarda ağrı acı yok arada bi batma oluo sadece sence bende de kist olmuş mudur ?Bnde klomen kullandm 3 yumurtam oluştu 2 si 18 mm 1 i 15 mm. 20.gun agrim var diye gittim 2 si catlamiş 15mm lik kist olmuş 3 cm.. adetime 5 gun var beklemek çok zor bu topicte bu ay tek hamile çıktı sanirim ben 1 tane gordumde..
Ya bacılar ne bu karamsarlık ne bu üzgünlük benimde bu ay yumurta olusmadı hastalanmauı bekliyorum üstelik bekledigim gün bugündü hastada olmadım olsamda tedavime başlasam hepberaber ekim bekleriz nolmuşkiiiii cok şükür saglıgımız huzurumuz yerinde bence ömümüzdeki ay hepimizin ikizi olacak ondan bu ay olmadıı inşallahhhhh
adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. kan testi olduğu için adete hazırladım kendimi yanılma payı çok az olduğu içinTest yaptın mı canım hiç belli olmaz belki hamilesindir. Belirtiler birbirine cok benziyor zaten
hayırlısı kızlar olur Allah ın izniyle. benim 2 yumurtam çatlamıştı ama döllenmemiş herşeyin bi vakti zamanı vardır hakkımızda hayırlısı olsun diyelimküçükmüş cidden geçen ay 14 mm olmuştu benim bu ay o bile yok .. yumurtam gelişsin diyede yemediğim şeyler kalmadı
cnm benim de çok ağrım oldu dün bikaç gündür vardı ama dün bildiğin şiddetli sancı oldu ben de korkuom kist mi oldu ki diye ya peki doktor ne dedi kist olmasına rağmen hamile kalmış olabilirsin dedi mi çok mrk ettim benim de 5 yumurta oluştu ama sadece birisi 20 mm oldu çatlatma iğnesi oldum 9 gün önce iğneden beri bel ağrım var dün de öle bi sancı oldu ama bugün kasıklarda ağrı acı yok arada bi batma oluo sadece sence bende de kist olmuş mudur ?
Ağrı kistten oluo di mi sende inş Rabbim hayırlısı versin cnm inş döllenmiştir çatlayanlar. Peki ağrın sürekli mi senin arada geçio mu kendiliğindn benim bikaç gündür ağrım çoktu bugün yok denecek kadar az hatta yok bi tek belim ağrıo15 mm olan kist olmuş zaten ikisi çatlamış dr dediki agrin olursa minoset ic gunun gecince tahlil yaptir. Benmde adetime smdi 3 gun var ama sehitlr disina cikicaz az once tahlil yaptirdm varsa var yoksa yok agrilarm oluyo bari oldugu zaman ilaç içim. Dr hamile olabilirsin bu ay belirtilerin onu gosteriyo ama kismet dedi braz belirti siraladim da dr.A
Ağrı kistten oluo di mi sende inş Rabbim hayırlısı versin cnm inş döllenmiştir çatlayanlar. Peki ağrın sürekli mi senin arada geçio mu kendiliğindn benim bikaç gündür ağrım çoktu bugün yok denecek kadar az hatta yok bi tek belim ağrıo
günaydın arkadaşlar :)
şimdi klomen kullanmayı bitirdim malesef olmadı dr tüp bebek merkezlerinin iğneleri daha kuvvetli oluyor orda geliştirceksin artık yumurtalarını dedi .. şimdi bu iğneyle yumurta büyürmü ki ? benim burdan anladığım kadarıyla yumurta belli bi buyuklüğe ulaşacakki iğneyle çatlatılsın .. yoksa hergün yumurta gelişimi için iğnemi olcam .. yada tüp bebekmi olcak beni bu konuda kısaca aydınlatırmısınız?
valla cnm bugün 9. gün iğne olalı 15 gün sonra belli oluyo diolar ama bilmiyorum. iğne vuruldum ama bazen iğneye rağmen çatlamayabiliomuş yumurta. senin yaşadığın gibi şiddetli ağrıyı yaşadığım için korkuyorum bende acaba döllenen yumurta rahime yerleşirken şiddetli ağrı olur mu ya hesaplarıma göre eğer yumurta döllenmişse bugünlerde yerleşiyor olması lazımYumurtam catlamadigi icin oluyo zaten igne vermis sana sanmiyorum kist olustugunu. Bende 3 gun yumurtlama sancisi oldu en son 4.cu gun cok kotuydum acile gidecektm o kadar esim evde yoktu sabaha kadar uyuyamadim. Snra esim geldi gdelim dedi yok uyuyim dedm. Uyandgmda agrilarim bitmisti. 2 veya 3 gun sonra kasik agrisi oldu adet sancisi gibi agrilar oldu gogsumun ucu agrimaya basladi ve goguslerim sisti sizliyorlar. Akintim artti. Sag yumurtaligimda saniyelik agri vardi ama coook siddetliydi gittim kist dedi. Bikac gundur sagda agri yok ama sol tarafimda adet sancisi gibi var anlamadm normalde adet olacagim zaman tam ortasi kasiilirdi ve ck agrim olurdu. Sende dikkat et git baktir kobtrole git gerekrse kac gunun var
cnm ben hapla yumurta büyümüosa bi sonraki aşama daha kuvvetli olan iğneler diye biliorum sanırsam kendin de vurabiliosun onları göbektengünaydın arkadaşlar :)
şimdi klomen kullanmayı bitirdim malesef olmadı dr tüp bebek merkezlerinin iğneleri daha kuvvetli oluyor orda geliştirceksin artık yumurtalarını dedi .. şimdi bu iğneyle yumurta büyürmü ki ? benim burdan anladığım kadarıyla yumurta belli bi buyuklüğe ulaşacakki iğneyle çatlatılsın .. yoksa hergün yumurta gelişimi için iğnemi olcam .. yada tüp bebekmi olcak beni bu konuda kısaca aydınlatırmısınız?
valla cnm bugün 9. gün iğne olalı 15 gün sonra belli oluyo diolar ama bilmiyorum. iğne vuruldum ama bazen iğneye rağmen çatlamayabiliomuş yumurta. senin yaşadığın gibi şiddetli ağrıyı yaşadığım için korkuyorum bende acaba döllenen yumurta rahime yerleşirken şiddetli ağrı olur mu ya hesaplarıma göre eğer yumurta döllenmişse bugünlerde yerleşiyor olması lazım
maşallah cnm darısı bizlere olsun . inş bizim ağrılarımızın nedeni de bebişlerimizdir dua etmekten başka yapacak bişey yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versinCanim emin ol kestremyosun ne zaman dolleniyo yerlesiyo bilmem ne. Bak klomenle hamile kalan bi tanidigim var onu aramistim o ilk sanci basladigi gunlerde bana canm bendede oldu o agrilsr adete 10 gun kala goguslerimde sisti dedi. Adet olacakmisim gbi ben hatta olmadi dedim dedi. Ama hamile suan 3 aylik
maşallah cnm darısı bizlere olsun . inş bizim ağrılarımızın nedeni de bebişlerimizdir dua etmekten başka yapacak bişey yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
6 gün kaldı cnm eğer 15 gün sonra öğreniliosaKaç günün kaldı senin ?
ben bugun yaptırdım varsa var yoksa yok yeter 3 gn daha bekleyip kendimi yıpratmıcam 2 paket sigara içmeye başladım6 gün kaldı cnm eğer 15 gün sonra öğreniliosa
ooo içme cnm ya canına zarar bebeğin vardır belki ona zarar içme gözünü seveyim iki paket nedir yaaben bugun yaptırdım varsa var yoksa yok yeter 3 gn daha bekleyip kendimi yıpratmıcam 2 paket sigara içmeye başladım
ooo içme cnm ya canına zarar bebeğin vardır belki ona zarar içme gözünü seveyim iki paket nedir yaane zaman alacan sonucu