- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
inş cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş sorun çıkmaz . bende bugün acillik oldm iğnenin 8. günü çok sancım oldu bi de kabızlık var bilemedim nie öle oldu çok korktum iğneden mi desem o da kaç gün oluyo kalır mı ki etkisiCanım bugün değerim daha da yükseldi 2400lerde. Ben iğne kullanmadım ama. Sadece klomen verdi doktorum bunu bi deneyelim olmazsa gelecek ay klomen+çatlatma iğnesi kullanırız dedi. Ama ilk aydan tuttu:) boş gebelik olmaz umarım ilki boş gebelikti benim onda da değerim 1040tı.
Amin cakım inşallah hep birlikte sağlıkla kucağımıza alırız. Ben de iğne kullanmadığım için bilemedim şimdi sana ne desem. Tecrübeliler vardır onlar yazsınlar bakalım.inş cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş sorun çıkmaz . bende bugün acillik oldm iğnenin 8. günü çok sancım oldu bi de kabızlık var bilemedim nie öle oldu çok korktum iğneden mi desem o da kaç gün oluyo kalır mı ki etkisi
cnm Rabbim hayırlısını versin inş hakkında isyan eder gibi konuşma günah olurmerhaba arkadaşlar .
bugün dr gittim ve yine yumurtalarım küçük 5. ay klomen içişimin dr bir diğer ayda klomen içmemi pek istemedi direk tüp bebğe git dediya töbe yarebbim herşeyin zoru bana yaa herşeyin zoru bana ..baya var yumurtam ama hgelişen yok 2 tane si azcık gelişmiş onlarda 9 mm 13.günüm bugün o yumurta buyuyene kadar adet olurum adetle atarım zaten her ay böyle oluyo .. moralim bozuk sadece bu değil neye niyet ettiysem gerçekten olmuyor buna üzgünüm
merhaba arkadaşlar .
bugün dr gittim ve yine yumurtalarım küçük 5. ay klomen içişimin dr bir diğer ayda klomen içmemi pek istemedi direk tüp bebğe git dediya töbe yarebbim herşeyin zoru bana yaa herşeyin zoru bana ..baya var yumurtam ama hgelişen yok 2 tane si azcık gelişmiş onlarda 9 mm 13.günüm bugün o yumurta buyuyene kadar adet olurum adetle atarım zaten her ay böyle oluyo .. moralim bozuk sadece bu değil neye niyet ettiysem gerçekten olmuyor buna üzgünüm
Benimde moralim cok bozuk 5 tane yumurta var sadece bi tanesi 12.gun de 11.5 mm olmuş şaka gibi ya daha da büyümez bunlar ayda olmazsa iğneye geçelim dedimerhaba arkadaşlar .
aynı durumdayız canım napalım yapacak bişey yok mecbur tıpış tıpış iğneye gidicez paramızda gidicek bisürü amannn ooffffffffffBenimde moralim cok bozuk 5 tane yumurta var sadece bi tanesi 12.gun de 11.5 mm olmuş şaka gibi ya daha da büyümez bunlar ayda olmazsa iğneye geçelim dedi(
yapacak bişey yok canım mücadele vercez napalım .. bende çok kötüyüm kendimi mutfağa verdim bi dünya çeşit yaptım sadece 2 kişiyiz kim yiycekse yaparkende aman boşver kafan dağılsın dedim kendi kendime .. rabbim biliyordur vaktini diyorum ve çaba göstericem canım bu kadar . sende sakin ol üzülme napalım dua edicez bol bolal bendende o kadar arkadaşım bugün o kadar moralsizim canım sıkkın sanki dünya yıkılmış ben altında kalmışım kesinlikle isyan etmiyorum ama hayat bize çok zor ya çok yorucu 3 senelik evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz bu 2 senedir ömrümden ömür gidiyor bıkkınım yılgınım ne bileyim artık napacam bilmiyorum
sağol canım teselli mesajın için oturup düşündüm tabi dediklerinde haklısın:) geç olsun sağlıklı gebelik olsun inşallah diyelim .. hakkımızda hayırlısı hepimiz içincnm Rabbim hayırlısını versin inş hakkında isyan eder gibi konuşma günah olurherşeyin bir zamanı var demekki zamanın gelmemiş ümitsiz de olma şimdi herşeyin bir çözümü var sen gönlünü ferah tut kendini Allaha emanet et
küçükmüş cidden geçen ay 14 mm olmuştu benim bu ay o bile yok .. yumurtam gelişsin diyede yemediğim şeyler kalmadıBenimde moralim cok bozuk 5 tane yumurta var sadece bi tanesi 12.gun de 11.5 mm olmuş şaka gibi ya daha da büyümez bunlar ayda olmazsa iğneye geçelim dedi(
yapacak bişey yok canım mücadele vercez napalım .. bende çok kötüyüm kendimi mutfağa verdim bi dünya çeşit yaptım sadece 2 kişiyiz kim yiycekse yaparkende aman boşver kafan dağılsın dedim kendi kendime .. rabbim biliyordur vaktini diyorum ve çaba göstericem canım bu kadar . sende sakin ol üzülme napalım dua edicez bol bol
2 günde bir doktordayim her gitmem stres olmuyo stres ne yapacağımı şaşırdım herkes soru artık millete istemiyorum sormayin diyip susturuyorum arkadaşlar 2.ye hamile kalıyo bende hala bişey yokyapacak bişey yok canım mücadele vercez napalım .. bende çok kötüyüm kendimi mutfağa verdim bi dünya çeşit yaptım sadece 2 kişiyiz kim yiycekse yaparkende aman boşver kafan dağılsın dedim kendi kendime .. rabbim biliyordur vaktini diyorum ve çaba göstericem canım bu kadar . sende sakin ol üzülme napalım dua edicez bol bol
Evet çok küçük doktor da hala umudunu kaybetme diyo ne umudum olacaksa bu kadar küçük yumurtadan benimde yemedigim şey kalmadı belime yakı bile yaptım 3 gün yandım resmen oda boşa gittiküçükmüş cidden geçen ay 14 mm olmuştu benim bu ay o bile yok .. yumurtam gelişsin diyede yemediğim şeyler kalmadı
Aynen ya herkes bi çok biliyo ki herseyi insanın sinirini bozuyolarbir çok insanında dengesiz tavırları daha çok sinir bozuyor kabuğuma çekilmişim sadece rabbimden istiyorum duysun sesimizi
Test yaptın mı canım hiç belli olmaz belki hamilesindir. Belirtiler birbirine cok benziyor zatenolsun canım hayırlısı bende henüz adet olmadım ama bugün yarın olucam benimde geçti 2 yumurtamın çatlamış olmasına rağmen.
Nasıl geciyor hamilelik canım.birde gebelik belirtilerin nelerdi gögus hassasiyeti dolgunluk ws olmusmuydu.Aaa kim acaba gormedim hiccc
Ahh inş canım yaYa bacılar ne bu karamsarlık ne bu üzgünlük benimde bu ay yumurta olusmadı hastalanmauı bekliyorum üstelik bekledigim gün bugündü hastada olmadım olsamda tedavime başlasam hepberaber ekim bekleriz nolmuşkiiiii cok şükür saglıgımız huzurumuz yerinde bence ömümüzdeki ay hepimizin ikizi olacak ondan bu ay olmadıı inşallahhhhh