Klomen kullananlar

"Petko35, post: 42596501, member: 694493"]1653 çıktı kızlar. İnanılmaz mutluyumm.[/QUOTE]
Hayırlı olsun cnm güzel haber almak ne iyi .kaç gün geçmişti adetin bana yüksek geldi değeri n ikiz olmasın :)

Canım şimdi çok heyecanlandırdın beni yaaa ikiz olabilir mi cidden? Benim en son adetim 11 ağustostaydı ama adet döngüm o kadar değişti ki son aylarda 34ü bile bulduğu oldu. O yüzden bu güne kadar bekledik test için. Yarın kadın doğuma gidecez bakalım.

Belirti olarak da yaklaşık 1 haftadır acayip kasık ağrılarım var Allah dedim hastalancam galiba. Her sabah tedirgin uyandım zaten. Bel ağrısı var biraz da. Klomen kullandım ya değer o yüzden bı kadar yüksek çıkmış olabilir mi? Ondan sonra doktora hiç gitmedim.

Valla cnm klomenle alakası olduğunu sanmıyorum ama ben burayı çok takip ederim böle yüksek değeri sende gördüm genelde hep 1000 altı oluyo ama ümitlendirmek istemem tatlım kişiden kişiye değişio çünkü ama istiosan ikiz inş Rabbim gönlüne göre versin :) cnm sen çatlatma iğnesi vurulmuş muydun eğer vurulduysa n ondan sonraki şikayetleri ni yazar mısın gün gün benim bugün iğnenin 8. günü ve bikaç gündür çok ağrım var kasıklar da belimde bacağıma vuruo ağrısı bi de Afedersin ilişkiye girince çok ağrım oluo sence normal mi bunlar?

canım durumun nasıl ? nasıl geçiyor unuttun bizi
Unuturmuyum hiç canım ya başka başka telaseler hep çıktı geçen hafta gördük keseyi çok şükür 2 hafta sonra yine çağırdı ama yok yumurtalık kisti oluşmuş yok sivi birikmesi varmış sağ tarafımda filan hcg değerleri de hep düşük düşük ilerledi dış gebelik olabilir dendi şimdiye kadar nerdeyse doyasıya sevinemedim bile tuttuğunaa.. siz Nasılsıniz durumlar nasıl ?

Bu ay gitmedim doktora belki klomen verirdi ama zaten bu ay da olmayacak. Bu ay artık unuttum zaten çocuğu bile önce daha büyük problemler var :-(

Bu ay gitmedim doktora belki klomen verirdi ama zaten bu ay da olmayacak. Bu ay artık unuttum zaten çocuğu bile önce daha büyük problemler var :-(
ümidi kaybetme canım sen mücadele ver mutlaka bigün olucak tedavini yarıda kesme .. daha önemli derken ? eşindemi problem cıktı

ümidi kaybetme canım sen mücadele ver mutlaka bigün olucak tedavini yarıda kesme .. daha önemli derken ? eşindemi problem cıktı
Yok canım eşimin de benimde bi problemim çıkmadı geçen ay da destek olsun diye klomen vermişti . Eşimin doğu görevi sebebiyle doğudayız eşim en az 10 gün eve gelmeyecek ancak bi ihtimal buraya uğrarsa eşim belki

tühh artık başka aylara denersin şansını

kızlar bu sabah resmen sancıdan ölüodum nie böle oldum anlamadım ya iğnenin 8. günü hala bu kadar sancı olması normal mi bayılacaktım ya sancıdan o kadar kötüydüm

Canım bugün değerim daha da yükseldi 2400lerde. Ben iğne kullanmadım ama. Sadece klomen verdi doktorum bunu bi deneyelim olmazsa gelecek ay klomen+çatlatma iğnesi kullanırız dedi. Ama ilk aydan tuttu:) boş gebelik olmaz umarım ilki boş gebelikti benim onda da değerim 1040tı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…