Bi de cnm ne gibi belirtilerin vardı1653 çıktı kızlar. İnanılmaz mutluyumm.
canım durumun nasıl ? nasıl geçiyor unuttun biziBen klomene adetimin3. Gunu basladim 5 gun ictim 2 gun sonra dr a gittim bi tane 20 mm lik var dedi yani 10.gun 20mm idi
Valla cnm klomenle alakası olduğunu sanmıyorum ama ben burayı çok takip ederim böle yüksek değeri sende gördüm genelde hep 1000 altı oluyo ama ümitlendirmek istemem tatlım kişiden kişiye değişio çünkü ama istiosan ikiz inş Rabbim gönlüne göre versin :) cnm sen çatlatma iğnesi vurulmuş muydun eğer vurulduysa n ondan sonraki şikayetleri ni yazar mısın gün gün benim bugün iğnenin 8. günü ve bikaç gündür çok ağrım var kasıklar da belimde bacağıma vuruo ağrısı bi de Afedersin ilişkiye girince çok ağrım oluo sence normal mi bunlar?Belirti olarak da yaklaşık 1 haftadır acayip kasık ağrılarım var Allah dedim hastalancam galiba. Her sabah tedirgin uyandım zaten. Bel ağrısı var biraz da. Klomen kullandım ya değer o yüzden bı kadar yüksek çıkmış olabilir mi? Ondan sonra doktora hiç gitmedim.
Unuturmuyum hiç canım ya başka başka telaseler hep çıktı geçen hafta gördük keseyi çok şükür 2 hafta sonra yine çağırdı ama yok yumurtalık kisti oluşmuş yok sivi birikmesi varmış sağ tarafımda filan hcg değerleri de hep düşük düşük ilerledi dış gebelik olabilir dendi şimdiye kadar nerdeyse doyasıya sevinemedim bile tuttuğunaa.. siz Nasılsıniz durumlar nasıl ?canım durumun nasıl ? nasıl geçiyor unuttun bizi
Unuturmuyum hiç canım ya başka başka telaseler hep çıktı geçen hafta gördük keseyi çok şükür 2 hafta sonra yine çağırdı ama yok yumurtalık kisti oluşmuş yok sivi birikmesi varmış sağ tarafımda filan hcg değerleri de hep düşük düşük ilerledi dış gebelik olabilir dendi şimdiye kadar nerdeyse doyasıya sevinemedim bile tuttuğunaa.. siz Nasılsıniz durumlar nasıl ?[/QUOT
umarın sağlıklı bir gebeliğin olur canım . bizlerde iyiyz ben bugün dr gidicem yumurtam kaç mm ? olmuş ona baktırcam benden bu kadar .. haa bi arkadaşımız daha hamile son yorumlarda görmüşsündür o kadar :)
ümidi kaybetme canım sen mücadele ver mutlaka bigün olucak tedavini yarıda kesme .. daha önemli derken ? eşindemi problem cıktıBu ay gitmedim doktora belki klomen verirdi ama zaten bu ay da olmayacak. Bu ay artık unuttum zaten çocuğu bile önce daha büyük problemler var :-(
Yok canım eşimin de benimde bi problemim çıkmadı geçen ay da destek olsun diye klomen vermişti . Eşimin doğu görevi sebebiyle doğudayız eşim en az 10 gün eve gelmeyecek ancak bi ihtimal buraya uğrarsa eşim belkiümidi kaybetme canım sen mücadele ver mutlaka bigün olucak tedavini yarıda kesme .. daha önemli derken ? eşindemi problem cıktı
Yok canım eşimin de benimde bi problemim çıkmadı geçen ay da destek olsun diye klomen vermişti . Eşimin doğu görevi sebebiyle doğudayız eşim en az 10 gün eve gelmeyecek ancak bi ihtimal buraya uğrarsa eşim belki
üzülme boşver canım önümüzde daha zaman var hayırlı zamanda gelsin inşallahkızlar negatif çıktı
Aynen başka aylara kaldı artık :-(tühh artık başka aylara denersin şansını
Canım bugün değerim daha da yükseldi 2400lerde. Ben iğne kullanmadım ama. Sadece klomen verdi doktorum bunu bi deneyelim olmazsa gelecek ay klomen+çatlatma iğnesi kullanırız dedi. Ama ilk aydan tuttu:) boş gebelik olmaz umarım ilki boş gebelikti benim onda da değerim 1040tı.Valla cnm klomenle alakası olduğunu sanmıyorum ama ben burayı çok takip ederim böle yüksek değeri sende gördüm genelde hep 1000 altı oluyo ama ümitlendirmek istemem tatlım kişiden kişiye değişio çünkü ama istiosan ikiz inş Rabbim gönlüne göre versin :) cnm sen çatlatma iğnesi vurulmuş muydun eğer vurulduysa n ondan sonraki şikayetleri ni yazar mısın gün gün benim bugün iğnenin 8. günü ve bikaç gündür çok ağrım var kasıklar da belimde bacağıma vuruo ağrısı bi de Afedersin ilişkiye girince çok ağrım oluo sence normal mi bunlar?