Klomen kullananlar

Kızlar bu ay ilk kez klomen kullndm gunde bir kez ictm ayın 29 ununda igne oldm pazartesi olcktm ama hala olmadm test yapmıyrm kistmi oldu acaba

Kızlar bu ay ilk kez klomen kullndm gunde bir kez ictm ayın 29 ununda igne oldm pazartesi olcktm ama hala olmadm test yapmıyrm kistmi oldu acaba
cnm kist olmamıştır inş ya kötü düşünme baya geçmiş adetin gelmesi gerekiodu bebiş yoksa bence hemen bi test yapmalısın olumluysa beraberce seviniriz olumsuz olursa da daha fazla umutlanıp psikolojini etkilemezsin ve adet olursun biliorsun psikolojik olarak da gecikebiliyor adet bence hiç durma arkadaşım hadi bi cesaret !

Yarn yapaym cnim testte almadm daha once cok yaptm tek olunca hep uzuldm söz verdm kendme yapmycma hem umudum yoktu hc ama bu kadarda gecikme olmadı hc

Dimi bende onu dusundm kist olduysada sökturucu verir doktor en azından.

Smdi bak bastan şu aklindaki kisti flan cikar cnku ben kistimi stresten yaptm. Her agrida kist oldu galiba diye diye kist oldu 3 cm. Smdi olumlu düsün ama hayal kurma cnku kendini inandiriyosun biseye snra o olmayinca aci cekiyosun yani rahat ol kist dusuncesini aklindan cikar tam adet gununde de kan tahlili yaptir o kadar okudum adetten once pozitif cikip snra kimyasal gebelik yasayanlari. Ole durumda olmamak icin en iisi gununde kan tahlili. Herseyin hayirlisi ama ne belirti yasarsan yasa adetin 20 gun gecmis olsa bile buna inanma inandirma sonra olmayinca cok üzülüysn. Yani hayallerle yasayanlari gercekler öper...

kızlar size bi sorum var ben 7 eylül pazartesi günü çatlatma iğnesi olmuştum doktor iğne olduğum günü dememişti ama benim iğne olduğum gece salı -perşembe ve cumartesi ilişki oldu ama cumartesi den sonra çok ağrım olduğundan günaşırı ilişkiye devam edemedik anca bu sabah oldu 5 gün aradan sonra sizce kötü mü olmuş yani bence yumurta çatladığı zamanlar ilişki oldu ya ümitliyim ama devam edemedik diye şansım azalmış mıdır yani yumurta durup durup iğneden bir hafta sonra çatlamaz di mi ?

canım sıkma canını kısmet tamemen belki en son ilişkinde tutar yada önceki tutmuştur.içini ferah tut

Adetm 5 gun gecti cnim en az.cok dogru diyosun inanip hayal kurmak da kötü olumsuz dusunmekte hayırlısı olsun hakkımızda inş

canım sıkma canını kısmet tamemen belki en son ilişkinde tutar yada önceki tutmuştur.içini ferah tut
ahh cnm ahh o ferahlık bende ne gezer stres küpü oldum önceden rahattım ama büyük gün yaklaştıkça stresim artıo

kasık ağrım vardı ama şimdi yok. sadece yürürken sallanıyorum sanki öyle hissediyorum. bide ara ara mide bulantım oluyor gün aşırı istifra ediyorum. belki adet zamanım geldi ondandır. bilmiyorum
Mide bulantımi bu bi belirti iste bend hc bisi yok yuz ustu yatinca gögus agrisı oluyo yumurtlamadan snra kasık agrim coktu simdi yok nerdyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…