Ah cnim keske öyle olsa ins öyldr tbi önce hayrlısı.o sancı ne acaba igneden dolayidr belki agrı yapar diyolarya kistmi olustu yada doktora gttin mi igndn sonra kistin warmı omu agrı yapıyo bilemdmki. Dıs gebelik olmaz inş hiçbirimizinki hayırli saglık li gebelik yasarz umarım bitanem.belki de bebeğin yapıuodur cnm nerden biliosun ki inş öledir :) benim de bugün iğneyi vurulalı 6. günüm ve hala sol tarafımda batmalar oluyo kısa süreli sancı girip çıkıo normal mi sence ? korkuyorum cnm inanki dış gebelik geçirmiştim ben 1 yıl önce yine aynı şey olur mu die korku var içimde
cnm kan tahlili yaptırmadan ümitsiz olma inş seninledir bebişinerken olduğunu bile bile bir ihtimal belki diye akşam yine test yaptım ve yine tek çizgiyi gördüm
İğneden sonra çatlama olmuşmu diye doktora gitmişmiydiniz. İğne bu tür ağrılar yapar. Hamileysenizde bu tür ağrılar yapar. Ama sizin dışgebeliğiniz olmuş yinede bi dra görünseniz daha iyi olur sanki. Ben kötü birşey olacağını sanmıyorum ama yinede dra gitmek en iyisi. İnşallah hamilesindirde o sebepledir bu ağrılar.kızlar benim sol kasığımdaki batma çok arttı ya sancıya döndü resmen bi de sık tuvalete gitmeye başladım bugün kasıklarım şiş noluyo ki şimdi yaa daha 6. günün iğneden sonra yumurta döllenmişse bile daha rahime gelmemiştr bileöle bi ağrıki hem belimin sol tarafına hem de sol bacağıma vuruyo sağ tarafta hiç bişey yok
inş öledir cnm ya evt dediğin gibi beni tek düşündüren dış gebelik inş Rabbim bi daha yaşatmaz hayırlısıyla çünkü çok zor bir süreç düşük bile ondan iyi . doktora gitmedim çatlamış mı die hiç akıl edemedim doktor da çağırmadı zaten adet olsan da olmasan da gel dedi sadece. bi de benim normalde adetlerim düzensizdir geçen ay tarlusalla adet gördüm mesela bu vurulduğum çatlatma iğnesi zamanında getirir mi acaba adeti eğer hamile kalmazsam ? yoksa ona rağmen düzensizlik devam eder miİğneden sonra çatlama olmuşmu diye doktora gitmişmiydiniz. İğne bu tür ağrılar yapar. Hamileysenizde bu tür ağrılar yapar. Ama sizin dışgebeliğiniz olmuş yinede bi dra görünseniz daha iyi olur sanki. Ben kötü birşey olacağını sanmıyorum ama yinede dra gitmek en iyisi. İnşallah hamilesindirde o sebepledir bu ağrılar.
inşallah hastalanmazsın :) bal çörek otu tarçın ne kadar lezzetli bişey yaaa bayıldum normalde bile yapıp yiycem :) keçiboynuzunu gecen ay eşime kürünü yaptım içirdim bende ara sıra kemiriyordum o kadar. doktor sonucunu tabiki yazıcam vallaha benim sizden başka böle dertleştiğim kimsem yok canım :) mutlaka yazarım :) bu ay inşallah son ayımızdır sıkıldım artık gerçekten .hevesim kaçacak diye çok korkuyorum allah hevesimzi kaçırmasın ..hayırlı olsun .bendd hastalanmayı bekliuorum tekrar başlamak için bende aynen senin gibi bal çörekotu tarcın hazırladım incir kurusu hazırladım direk başlıyacam klomenle bide keçiboynuzu pekmezi aldım hergün eşime de kendime kullanıcam.bence sende keçiboynuzu pekmezide arada ye ve kocanada yedir.inşallah bu ay hepimiz için iyi olur dooktor sonucunı bizede yaz
adetin kaçıncı gününde vurundun iğneni.inş öledir cnm ya evt dediğin gibi beni tek düşündüren dış gebelik inş Rabbim bi daha yaşatmaz hayırlısıyla çünkü çok zor bir süreç düşük bile ondan iyi . doktora gitmedim çatlamış mı die hiç akıl edemedim doktor da çağırmadı zaten adet olsan da olmasan da gel dedi sadece. bi de benim normalde adetlerim düzensizdir geçen ay tarlusalla adet gördüm mesela bu vurulduğum çatlatma iğnesi zamanında getirir mi acaba adeti eğer hamile kalmazsam ? yoksa ona rağmen düzensizlik devam eder mi
Benimde pazartesi tam belli olacak incir çörek otunu bende yiyorum benim de olmazsa artık aşılamaya geçilecek of ins bu ay olur canımbir klomen efsanesinin sonuna geldim bugün sonunu içtim , pazaretsi dr gidicem kısmetse çok merak ediyorum bu ay ne oldu yumurtam kaç mm ye kadar buyudü büyüycek ? sadece 1 ayım kaldı kızlar ne olur dua edin tüp bebek istemiyorum doğal yollarla olsun istiyorum . çörek otu bal tarçın iksirimide ihmal etmiyorum günde 3 defa pazardan taze incir aldım mevsimiyken ve yumurtlama dönemimdeyken etkisi olur diye bakalım pazartesi yazarım arkadaşlar ..
adetimin 16. gününde vurundum cnmadetin kaçıncı gününde vurundun iğneni.
hakkında hayırlısı olsun cnm inş güzel haberlerle dönersinkızlar dua edin 10dk sonra kan testine gidicem
canım pazartesi yumurta buyuklüğünemi bakılcak yoksa gebemisin değilmisin test mi olck?Benimde pazartesi tam belli olacak incir çörek otunu bende yiyorum benim de olmazsa artık aşılamaya geçilecek of ins bu ay olur canım
Yumurta büyüklüğüne canım bu sefer 3 yumurtam oluşmuş 11.gun 9mm di pazartesi bidaha bakılacakcanım pazartesi yumurta buyuklüğünemi bakılcak yoksa gebemisin değilmisin test mi olck?
Bugün iğneden sonraki 14. Gün değil mi. Bat bugün mü senin.adetimin 16. gününde vurundum cnm
Yok cnm bugün daha 6. GünümBugün iğneden sonraki 14. Gün değil mi. Bat bugün mü senin.
ayyyy çok sevindiimmm harika bir haber bu hayıtlı ols-un canımKızlaaaarrrr müjdeee!! Hamileyim. Geçen ay 15inde klomen kullandım ama bunun yanı sıra soğan kürü, incir kürü de kullandım. Eşim keçi boynuzu içti, fındık fıstık badem yedi:) ve sonuç çift çizgi. Allahım bana bağışlasın bebişimi. Şimdi kan testi yaptırdım hastanenin bahçesindeyim. Heyecanla beta hcgmin kaç olduğunu öğrenmek için bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin emi?