Klomen kullananlar

Ah cnim keske öyle olsa ins öyldr tbi önce hayrlısı.o sancı ne acaba igneden dolayidr belki agrı yapar diyolarya kistmi olustu yada doktora gttin mi igndn sonra kistin warmı omu agrı yapıyo bilemdmki. Dıs gebelik olmaz inş hiçbirimizinki hayırli saglık li gebelik yasarz umarım bitanem.

erken olduğunu bile bile bir ihtimal belki diye akşam yine test yaptım ve yine tek çizgiyi gördüm

kızlar benim sol kasığımdaki batma çok arttı ya sancıya döndü resmen bi de sık tuvalete gitmeye başladım bugün kasıklarım şiş noluyo ki şimdi yaa daha 6. günün iğneden sonra yumurta döllenmişse bile daha rahime gelmemiştr bile öle bi ağrıki hem belimin sol tarafına hem de sol bacağıma vuruyo sağ tarafta hiç bişey yok

İğneden sonra çatlama olmuşmu diye doktora gitmişmiydiniz. İğne bu tür ağrılar yapar. Hamileysenizde bu tür ağrılar yapar. Ama sizin dışgebeliğiniz olmuş yinede bi dra görünseniz daha iyi olur sanki. Ben kötü birşey olacağını sanmıyorum ama yinede dra gitmek en iyisi. İnşallah hamilesindirde o sebepledir bu ağrılar.

inş öledir cnm ya evt dediğin gibi beni tek düşündüren dış gebelik inş Rabbim bi daha yaşatmaz hayırlısıyla çünkü çok zor bir süreç düşük bile ondan iyi . doktora gitmedim çatlamış mı die hiç akıl edemedim doktor da çağırmadı zaten adet olsan da olmasan da gel dedi sadece. bi de benim normalde adetlerim düzensizdir geçen ay tarlusalla adet gördüm mesela bu vurulduğum çatlatma iğnesi zamanında getirir mi acaba adeti eğer hamile kalmazsam ? yoksa ona rağmen düzensizlik devam eder mi

inşallah hastalanmazsın :) bal çörek otu tarçın ne kadar lezzetli bişey yaaa bayıldum normalde bile yapıp yiycem :) keçiboynuzunu gecen ay eşime kürünü yaptım içirdim bende ara sıra kemiriyordum o kadar. doktor sonucunu tabiki yazıcam vallaha benim sizden başka böle dertleştiğim kimsem yok canım :) mutlaka yazarım :) bu ay inşallah son ayımızdır sıkıldım artık gerçekten .hevesim kaçacak diye çok korkuyorum allah hevesimzi kaçırmasın ..

adetin kaçıncı gününde vurundun iğneni.

Benimde pazartesi tam belli olacak incir çörek otunu bende yiyorum benim de olmazsa artık aşılamaya geçilecek of ins bu ay olur canım

İğneden sonraki 6. Günümdü bugün arkadaşlar ve doktorun söylediği son ilişki günü bugündü ama benim çok ağrım oldu ilişki sırasında sanki kasıklarım patlıcaktı yaa sizce niye olabilir çok korktum

Kızlaaaarrrr müjdeee!! Hamileyim. Geçen ay 15inde klomen kullandım ama bunun yanı sıra soğan kürü, incir kürü de kullandım. Eşim keçi boynuzu içti, fındık fıstık badem yedi:) ve sonuç çift çizgi. Allahım bana bağışlasın bebişimi. Şimdi kan testi yaptırdım hastanenin bahçesindeyim. Heyecanla beta hcgmin kaç olduğunu öğrenmek için bekliyorum. Dualarınızı esirgemeyin emi?

ayyyy çok sevindiimmm harika bir haber bu hayıtlı ols-un canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…