Klomen kullananlar

canım bu akşam gidicem doktora müthiş heyecanlıyım anlatamam meraktan çatlıcam saat 7 olmaz şimdi
Kac gun kaldı adtine gebelik testi yaptrir bel ki belirtiler ne alemd benim kasikta agrı war cok cok hafif beyaz yapiskan akintm oldu dun

Kac gun kaldı adtine gebelik testi yaptrir bel ki belirtiler ne alemd benim kasikta agrı war cok cok hafif beyaz yapiskan akintm oldu dun
5 gün kaldı adetime aslında bu hafta çok düşündüm test yapıp yapmamayı ama doktor randevusunuda öne aldık teste gerek kalmadı. ay acaba hamile değilimde Allah tarafından mı test yapmak kısmet olmadı

Öyle düşünme cnm Rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyoruz :) mutlaka haber ver bize

Dur kötu dusunme doktor ne dyck acaba daha erkenya gebelik te anlasılmaz galiba akıntn cokmu cnim meme hassaslgm yok benim ya o yuzdn bi soru isaretm war
bilmiyorum meraktan çatlıcam inş çatlamıştır yumurta ve inşallah döllenme bile olmuştur. dua edin arkadaşlar

Dur kötu dusunme doktor ne dyck acaba daha erkenya gebelik te anlasılmaz galiba akıntn cokmu cnim meme hassaslgm yok benim ya o yuzdn bi soru isaretm war
göğüs hassasiyetliği bendede yok ama adet zamanındada hiç olmamıştı yani göğüs ağrısı nedir bilmem ben

Ben daha once klomen icmdn kendi yumurtami takip ettrdm uc ay kadar buyuyodu guzelce kendi kendi catliodu ama döllen me olmadı 1 yil yani tatlim catlaması elbet kist acısndan guzel ama dollen me olmuynca olmuyo

Ben daha once klomen icmdn kendi yumurtami takip ettrdm uc ay kadar buyuyodu guzelce kendi kendi catliodu ama döllen me olmadı 1 yil yani tatlim catlaması elbet kist acısndan guzel ama dollen me olmuynca olmuyo
evet hamilelik çok detaylı bişiymiş ben bu kadarını düşünmüyordum taa ki kendim gidene kadar. ama benim tiroidlerim yüksekti geçen aya kadar hep 5.06 civarıydı en son klomene başlamadan önce baktırdım 3 e düşmüştü. o da beni çok etkilemiştir diye düşünüyorum

zormus megerse hamile kalmak ne bileym etrafımdaki herkes 3 4 ayda gebe kalırdı boyle zor olcgni hc dusunmemistm hic

zormus megerse hamile kalmak ne bileym etrafımdaki herkes 3 4 ayda gebe kalırdı boyle zor olcgni hc dusunmemistm hic
aynen cnm hala öle benim etrafımdakiler maşallah evlenen bi kaç ay sonra hamile bi ben kaldım ortada bizim çevrede bakalım hayırlısı buymuş demekki vardır bunda da bi hayır :)

Sende belirti arasina girmez o zaman benim adete yakn iki uc gun ka
aynen cnm hala öle benim etrafımdakiler maşallah evlenen bi kaç ay sonra hamile bi ben kaldım ortada bizim çevrede bakalım hayırlısı buymuş demekki vardır bunda da bi hayır :)
Hayırlisı olsun kader kısmet ısi

Kızlarrr bende oldum adett bu akşamüstü hemde tam doktorda sıra beklerken :) şimdi eşime test yapılacak inşallah yaptırırsa herkese hayırlı haberlerr :)

Cnm ne yaptın ne dedi doktor?
canım 2 tane yumurtam çatlamış ama döllenme oluşmuş mu göremiyorum yarın yani bugün yada cmt kan testi yaptır dedi. ben akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı adetime 5 gün var çıkmaması normal mi? yada hamile değil miyim acaba

Kızlarr 3 tane yumurtam oluşmuş ya :)) geçen klomeni günde 2 içtim bu ay 1 tane içtim hic umudum yoktu ama 3 tane diyince çok şaşırdım bu ay şansım daha yüksek olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…