Kac gun kaldı adtine gebelik testi yaptrir bel ki belirtiler ne alemd benim kasikta agrı war cok cok hafif beyaz yapiskan akintm oldu duncanım bu akşam gidicem doktora müthiş heyecanlıyım anlatamam meraktan çatlıcam saat 7 olmaz şimdi
Eee hani cumartesi gidecem diodun cnm?canım bu akşam gidicem doktora müthiş heyecanlıyım anlatamam meraktan çatlıcam saat 7 olmaz şimdi
evet eşimin iş seyahatinden dolayı bugüne aldık öne çektik çok ani olduEee hani cumartesi gidecem diodun cnm?
5 gün kaldı adetime aslında bu hafta çok düşündüm test yapıp yapmamayı ama doktor randevusunuda öne aldık teste gerek kalmadı. ay acaba hamile değilimde Allah tarafından mı test yapmak kısmet olmadıKac gun kaldı adtine gebelik testi yaptrir bel ki belirtiler ne alemd benim kasikta agrı war cok cok hafif beyaz yapiskan akintm oldu dun
akıntım var kasıklarıma ara ara ağrı giriyor kabız gibiyim birde. başkada bişeyim yokKac gun kaldı adtine gebelik testi yaptrir bel ki belirtiler ne alemd benim kasikta agrı war cok cok hafif beyaz yapiskan akintm oldu dun
Dur kötu dusunme doktor ne dyck acaba daha erkenya gebelik te anlasılmaz galiba akıntn cokmu cnim meme hassaslgm yok benim ya o yuzdn bi soru isaretm warakıntım var kasıklarıma ara ara ağrı giriyor kabız gibiyim birde. başkada bişeyim yok
Öyle düşünme cnm Rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyoruz :) mutlaka haber ver bize5 gün kaldı adetime aslında bu hafta çok düşündüm test yapıp yapmamayı ama doktor randevusunuda öne aldık teste gerek kalmadı. ay acaba hamile değilimde Allah tarafından mı test yapmak kısmet olmadı
bilmiyorum meraktan çatlıcam inş çatlamıştır yumurta ve inşallah döllenme bile olmuştur. dua edin arkadaşlarDur kötu dusunme doktor ne dyck acaba daha erkenya gebelik te anlasılmaz galiba akıntn cokmu cnim meme hassaslgm yok benim ya o yuzdn bi soru isaretm war
inş canım dua edinÖyle düşünme cnm Rabbim hakkında hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyoruz :) mutlaka haber ver bize
göğüs hassasiyetliği bendede yok ama adet zamanındada hiç olmamıştı yani göğüs ağrısı nedir bilmem benDur kötu dusunme doktor ne dyck acaba daha erkenya gebelik te anlasılmaz galiba akıntn cokmu cnim meme hassaslgm yok benim ya o yuzdn bi soru isaretm war
evet hamilelik çok detaylı bişiymiş ben bu kadarını düşünmüyordum taa ki kendim gidene kadar. ama benim tiroidlerim yüksekti geçen aya kadar hep 5.06 civarıydı en son klomene başlamadan önce baktırdım 3 e düşmüştü. o da beni çok etkilemiştir diye düşünüyorumBen daha once klomen icmdn kendi yumurtami takip ettrdm uc ay kadar buyuyodu guzelce kendi kendi catliodu ama döllen me olmadı 1 yil yani tatlim catlaması elbet kist acısndan guzel ama dollen me olmuynca olmuyo
zormus megerse hamile kalmak ne bileym etrafımdaki herkes 3 4 ayda gebe kalırdı boyle zor olcgni hc dusunmemistm hicevet hamilelik çok detaylı bişiymiş ben bu kadarını düşünmüyordum taa ki kendim gidene kadar. ama benim tiroidlerim yüksekti geçen aya kadar hep 5.06 civarıydı en son klomene başlamadan önce baktırdım 3 e düşmüştü. o da beni çok etkilemiştir diye düşünüyorum
aynen cnm hala öle benim etrafımdakiler maşallah evlenen bi kaç ay sonra hamile bi ben kaldım ortada bizim çevrede bakalım hayırlısı buymuş demekki vardır bunda da bi hayır :)zormus megerse hamile kalmak ne bileym etrafımdaki herkes 3 4 ayda gebe kalırdı boyle zor olcgni hc dusunmemistm hic
Hayırlisı olsun kader kısmet ısiaynen cnm hala öle benim etrafımdakiler maşallah evlenen bi kaç ay sonra hamile bi ben kaldım ortada bizim çevrede bakalım hayırlısı buymuş demekki vardır bunda da bi hayır :)
Cnm ne yaptın ne dedi doktor?inş canım dua edin
canım 2 tane yumurtam çatlamış ama döllenme oluşmuş mu göremiyorum yarın yani bugün yada cmt kan testi yaptır dedi. ben akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı adetime 5 gün var çıkmaması normal mi? yada hamile değil miyim acabaCnm ne yaptın ne dedi doktor?
bi tanede çatlamayan yumurtam vardı onu nasıl atıcam hamileysem diye sordum.14.haftada kendiliğinden vücuttan atılıyor dediCnm ne yaptın ne dedi doktor?