Klomen kullananlar

Cok zor sabir sukunet istiyor ben aslinda cok ta cocuk derdinde degildim yasim gec daha doktor bile yeni evlisin hayatini yasa dusunme dedi esim 30a girecek ondan dolayida ilerlemesin diye istedik olmadi 1 yillik evliyiz 4 aydir denedik 3 klomen basarisiz tuplerim kapaliymis bu 4. Cu klomen cevreden herkes cocuk yokmu baskisi yapmaya basladi kaynanam dahil esimde varikosel cikti sesi kesildi doktorlar sorun yapmadi simdi benimde tuplerim kapali olunca konusmaya basladi sagdaki soldaki komsularinin yaninda doktora gtmiymusun seni bi ebe var oraya goturelim dedi sonucta bu benim ozelim sanki kisirmisim gibi davranmaya basladi dengesiz size n oluyo ya dedim belki istemiyoruz diye cikistim sesi kesildi ben takmasam taktiriyorlar illaki elde deil bu ay klomen olmazsa asilama yapcaz ekimde bakalim ya hayirlisi
Hep cevre baskısı insanı yipratiyo zaten hakkımızda hayırlısı artık canım ben hala kendime gelemedim ağlayıp duruyorum

Hep cevre baskısı insanı yipratiyo zaten hakkımızda hayırlısı artık canım ben hala kendime gelemedim ağlayıp duruyorum
Aglama neden agliyosun ki kaybettigin birsey yok Allah korusun cocuk olupta dusuk yapsaydin inan o daha zordurr herseyin bi zamani var bizimde kismetimize artik sen tedavini ol pozitif

Ben simir yaptrdm ama benimkid idrar yolu yada dedgn gbi birindn dgrine gecıp duruyor belkide bu yuzdn hamilelik olmuyo diye dusundm sonra bi baktm herkeste olabiliyo mus dogal yani adete kac gun war senin ben cumartesi 16 da igne oldum iki gece dr ilıski oldu ben birde spermlerin ayaga kalktgmda wc d hep cıktgnı dusunuyorum :) cıkmaz deselerde inanamyrm wc ye cok cıkan biriym icimde kalmamstırki diyorum.
benim bat 2 eylül canım ama adet gibi hissediyorum midem bulanıyor biraz

Cnm Sağol allah razı olsun emin ol dualarım hep sizinle 14. 15. Gunu yaptırabilirsin en erken ondan önce ilaç yaniltabiliyormus testte pozitif cikabiliyormus
Arkadaşım bişey sorucam bugün adetimin ilk günündrn itibaren 23.gün yumurta çatladıktan sonra 9.gün. Ama bugün alt karnımda ağrı hassasiyrt bel ağrım ve halsizliğim var göğüslerim epey şişti ama hassasiyet yok böyle alt karnıma dokununca acıyor sanki adet olacakmışım gibi değişik bi ağrı bitkinlik var sen neler yaşamıştın

Arkadaşım bişey sorucam bugün adetimin ilk günündrn itibaren 23.gün yumurta çatladıktan sonra 9.gün. Ama bugün alt karnımda ağrı hassasiyrt bel ağrım ve halsizliğim var göğüslerim epey şişti ama hassasiyet yok böyle alt karnıma dokununca acıyor sanki adet olacakmışım gibi değişik bi ağrı bitkinlik var sen neler yaşamıştın
Canım hiçbir belirtim yoktu benim yumurtam çatlarken ağrım oldu daha sonra normaldim benim yumurtam adetimin 10. Günü çatladı çok erken seninkine göre peki kaç günde bir adet oluyordun sen

Canım hiçbir belirtim yoktu benim yumurtam çatlarken ağrım oldu daha sonra normaldim benim yumurtam adetimin 10. Günü çatladı çok erken seninkine göre peki kaç günde bir adet oluyordun sen
Geçen ay 9unda adet oldum çok fazla geçmez yine 9u yada en geç 11inde fln olurum bikaç gün aksar benim yumurtam 13.gün çatladı adetimede yaklaşık 9 10 gün falan var ama bugün hep uyku hali alt karın şişliği hassasiyeti bel ağrısı beyaz kokusuz akıntı oluyor birde arada heveslenmek istemiyorum ama bugün saf gibiyim

Geçen ay 9unda adet oldum çok fazla geçmez yine 9u yada en geç 11inde fln olurum bikaç gün aksar benim yumurtam 13.gün çatladı adetimede yaklaşık 9 10 gün falan var ama bugün hep uyku hali alt karın şişliği hassasiyeti bel ağrısı beyaz kokusuz akıntı oluyor birde arada heveslenmek istemiyorum ama bugün saf gibiyim
Canım benim inşallah hamilesindir bu cumartesi erken hassas gebelki testi al sabah idrarınla yap tam 1 hafta var aramızda ben cumartesi sabah erken gebelik testi ile öğrendim şimdide bakıyorum hep çok silik ti koyulaşti iyice

Canım benim inşallah hamilesindir bu cumartesi erken hassas gebelki testi al sabah idrarınla yap tam 1 hafta var aramızda ben cumartesi sabah erken gebelik testi ile öğrendim şimdide bakıyorum hep çok silik ti koyulaşti iyice
İnşallahhh arkadaşımm haftasonuna kdr sabır bakalım kalbim pır pır negatif görmekten çok yoruldum inşallah bende görürüm o çizgileri bekleyip görücez bakalım artık evet tam bir hafta :)

İnşallahhh arkadaşımm haftasonuna kdr sabır bakalım kalbim pır pır negatif görmekten çok yoruldum inşallah bende görürüm o çizgileri bekleyip görücez bakalım artık evet tam bir hafta :)
Aynen sabır en önemlisi bende ne sabirliymisim diyorum duyan diyo hala kan testi nasıl yaptırmadım nasıl durdu tutun kendini diye yarın büyük gün inşallah kan testi de pozitif cikar

Aynen sabır en önemlisi bende ne sabirliymisim diyorum duyan diyo hala kan testi nasıl yaptırmadım nasıl durdu tutun kendini diye yarın büyük gün inşallah kan testi de pozitif cikar
İnşallahhhh canımmm innşallahh pozitif testlerini kesesini kalp atışlarını duy inşallahh sağlıklaa :)

Kızlar ne olur cvp yazın. ...eşimin ileri hareketli sperm sayısı yuzde 5 .klomen kullansam işe yarar mi
canım sen niye klomen kullanıyorsun eşine doktor iyi bi ilaç versin .. sen istediğin kadar klomen kullan eşinin sperm kalitesi düşük yumurtayı iyi dölleyemez döllesede düşük ihtimali çoook yüksek eşine tedavi başlat acil :KK43: benimde eşimin yüzde 6 aynı eşlerimizin değerleri zaten milyonu önemli değil önemli olan ileri hareket .. milyonuda 15 milyon bizim ..

canım sen niye klomen kullanıyorsun eşine doktor iyi bi ilaç versin .. sen istediğin kadar klomen kullan eşinin sperm kalitesi düşük yumurtayı iyi dölleyemez döllesede düşük ihtimali çoook yüksek eşine tedavi başlat acil :KK43: benimde eşimin yüzde 6 aynı eşlerimizin değerleri zaten milyonu önemli değil önemli olan ileri hareket .. milyonuda 15 milyon bizim ..
Kullanmam ise yaramaz ozaman

Offff yaaaa :KK43:((((
ne oldu :) offf yaaa hemen :) bişeycik olmaz canım ne olcak düzelmesi çok zaman almaz inşallah .. benim eşimin sperm testi var ayın 5 inde ama sperm testine gitmeden ben düzeldiğini anladım çünkü menisi gerçekten çok değişti normale dönüyor yani ..doktor b,işey verdimi

ne oldu :) offf yaaa hemen :) bişeycik olmaz canım ne olcak düzelmesi çok zaman almaz inşallah .. benim eşimin sperm testi var ayın 5 inde ama sperm testine gitmeden ben düzeldiğini anladım çünkü menisi gerçekten çok değişti normale dönüyor yani ..doktor b,işey verdimi
Vermedi ...cnm skkn ben ilaçlara inanmıyorum ne kadar yükseltecek ki spermi

Vermedi ...cnm skkn ben ilaçlara inanmıyorum ne kadar yükseltecek ki spermi
Canim bozma moralini morfolojisi dusuk olanlar var bilimsel olarak artmasi imkansiz o bile artiyor sayisinda da problem yoksa hareketliligini artiran yiyecekler var genelde heryerde duyulmus karisim hazirlayan birileride vardir sen onlarida arastir l. Yine tedavine devam et ama onlarida kulak ardi etme ek takviye olarak ise yarayacaktir

X