- 25 Kasım 2014
- 353
- 163
- 103
- 34
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzAdetimin 26. Günü ben 29 30 günde bir oluyorum adetim den 3 4 gün önce olacak yani ama 5 gün önceye kadar yüzde 99 garanti yazıyo üzerinde hassas test aldım bu sefer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzAdetimin 26. Günü ben 29 30 günde bir oluyorum adetim den 3 4 gün önce olacak yani ama 5 gün önceye kadar yüzde 99 garanti yazıyo üzerinde hassas test aldım bu sefer
İnşallah canım ya cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun insallahHadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz dahaİnan bende çok korkuyorum içimde de bi ümit geçen testte çok çok silik cizgi çıkınca aşırı ümit bağladim negatif olursa çok büyük hayal kırıklığı yaşicam![]()
Bende 1 tane aldım hergün o bana bakıyo ben ona keşke onuda almasaydim daha zor tutuyorum kendimi ah ahbende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz daha![]()
Nasıl rahat olacaksan öyle yap cnm kasma kendini yapmam lazım veya yapmiyayim bekliyeyim diye canın nasıl istiyosa öyle yap bencede.bende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz daha![]()
Aaa çatladıktan sonra 17.gün mü e belli olmuştur o zaman artıkk :))Bugün 15. Günüm benim cumartesi 17. Gün olacak
onun için almadım ben dahaBende 1 tane aldım hergün o bana bakıyo ben ona keşke onuda almasaydim daha zor tutuyorum kendimi ah ah![]()
bende şimdi test olmadığı için bekleyebiliyorum biraz dahaNasıl rahat olacaksan öyle yap cnm kasma kendini yapmam lazım veya yapmiyayim bekliyeyim diye canın nasıl istiyosa öyle yap bencede.
Aynen artik yarin ak mi kara mi belli olacak sabaha kadar uyuyamam ben heralde :)Aaa çatladıktan sonra 17.gün mü e belli olmuştur o zaman artıkk :))
Bende hiç sevmem normalde herseyim planlı ve bellidir ama dedigin bunda öyle olmuyoBelirsizlik iğrenç bişey ya normal hayatımda da hiç sevmem belirsiz plansız şeyleri bunda mecbur bekliyoruz. ..Ayy Yarabbim...
Canım ben bat bilmiyorum ben 2 ayda bir oda ilaçla oluyodumonun için almadım ben dahaevde test varken beklemek çok zor bat ne zaman canım senin
Hadi güzel haberlereee bize umut ol ışık ol inşallahh :)Aynen artik yarin ak mi kara mi belli olacak sabaha kadar uyuyamam ben heralde :)
Kol bandi nedir canim. Ruyamda elimde kanli pedim bi elimdede pozitif test esime gosteriyordum cok mutluydum sabah test yaptim negatif :-(oluşuyor ama buyumuyor14mm de kalıyo
bakalım bu ay kol bandıyla klomen içicem o etkiliymiş :)
Kaçıncı günündu canımKol bandi nedir canim. Ruyamda elimde kanli pedim bi elimdede pozitif test esime gosteriyordum cok mutluydum sabah test yaptim negatif :-(
Kiz ta 11 temmuzda adet gordum oda ilaclaKaçıncı günündu canım
Ooo bayağı olmuş bi doktora git istersenKiz ta 11 temmuzda adet gordum oda ilacla
Ozel bi doktordan randevu aldim eylulun 15 ine. Vala dengem sastiya kendiligimden adet olamiyorum pko beni delirtmeye basladi altust oldum su 1 yildir. Bebek istiyorum olmuyo Rabbim yuzumuzu guldirsun tez vakitteOoo bayağı olmuş bi doktora git istersen
Ozel bi doktordan randevu aldim eylulun 15 ine. Vala dengem sastiya kendiligimden adet olamiyorum pko beni delirtmeye basladi altust oldum su 1 yildir. Bebek istiyorum olmuyo Rabbim yuzumuzu guldirsun tez vakitteOoo bayağı olmuş bi doktora git istersen
Aynen canım bana tam pko demiyolar ama vücut pko gibi davraniyomus 1 yıldır uğraşıyorum 2 ay önce pko olduğunu öğrendim amin isteyen herkesin insOzel bi doktordan randevu aldim eylulun 15 ine. Vala dengem sastiya kendiligimden adet olamiyorum pko beni delirtmeye basladi altust oldum su 1 yildir. Bebek istiyorum olmuyo Rabbim yuzumuzu guldirsun tez vakitte