• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

İnan bende çok korkuyorum içimde de bi ümit geçen testte çok çok silik cizgi çıkınca aşırı ümit bağladim negatif olursa çok büyük hayal kırıklığı yaşicam :KK43:
bende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz daha :(

bende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz daha :KK43:
Bende 1 tane aldım hergün o bana bakıyo ben ona keşke onuda almasaydim daha zor tutuyorum kendimi ah ah :KK43::KK43:

bende cok umutluyum bu aydan aslında geçen aylara göre daha rahatım bide ama tekrar negatif görmek istemiyorum ya ama bi yanımda pozitifi görecekmişim gibi . her ay test yapmaktan evde test de kalmadı zaten ben bekleyim biraz daha :KK43:
Nasıl rahat olacaksan öyle yap cnm kasma kendini yapmam lazım veya yapmiyayim bekliyeyim diye canın nasıl istiyosa öyle yap bencede.

Belirsizlik iğrenç bişey ya normal hayatımda da hiç sevmem belirsiz plansız şeyleri bunda mecbur bekliyoruz. ..Ayy Yarabbim...

Nasıl rahat olacaksan öyle yap cnm kasma kendini yapmam lazım veya yapmiyayim bekliyeyim diye canın nasıl istiyosa öyle yap bencede.
bende şimdi test olmadığı için bekleyebiliyorum biraz daha

oluşuyor ama buyumuyor :( 14mm de kalıyo :( bakalım bu ay kol bandıyla klomen içicem o etkiliymiş :)
Kol bandi nedir canim. Ruyamda elimde kanli pedim bi elimdede pozitif test esime gosteriyordum cok mutluydum sabah test yaptim negatif :-(

Ooo bayağı olmuş bi doktora git istersen
Ozel bi doktordan randevu aldim eylulun 15 ine. Vala dengem sastiya kendiligimden adet olamiyorum pko beni delirtmeye basladi altust oldum su 1 yildir. Bebek istiyorum olmuyo Rabbim yuzumuzu guldirsun tez vakitte

Ooo bayağı olmuş bi doktora git istersen
Ozel bi doktordan randevu aldim eylulun 15 ine. Vala dengem sastiya kendiligimden adet olamiyorum pko beni delirtmeye basladi altust oldum su 1 yildir. Bebek istiyorum olmuyo Rabbim yuzumuzu guldirsun tez vakitte

Aynen canım bana tam pko demiyolar ama vücut pko gibi davraniyomus 1 yıldır uğraşıyorum 2 ay önce pko olduğunu öğrendim amin isteyen herkesin ins

Back