- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
ne demek cnm her zaamann eger o doktor mantıklı bır acıklama yappıp senı ikna ederse verdgı testlerın ısmıne bakCanim çok tesekkur ederim. Aciklamalarin icin farklı bir kapı actin önüme allah razi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek cnm her zaamann eger o doktor mantıklı bır acıklama yappıp senı ikna ederse verdgı testlerın ısmıne bakCanim çok tesekkur ederim. Aciklamalarin icin farklı bir kapı actin önüme allah razi olsun
Özel hastane canım yaklaşik 4 aydır o Dr. Gidiyorum. Düzenli olan regl tarihim bile bozuldu.2 aydır 5 gün 5 gün geri geldi yani yeni bitti zaten 2 Gin surdu. Çok koyu renkte geldi. İlk gün açık pembe sonra koyulasti. Kesildi lekelenme var belli belirsiz.brnh .!.:özele mi gidiosun ve kac aydır gırıosn adetın yakındır umarımda hemen yaptrtrrsn bence o doktora daha guvenme
4 ay mı yazık ya zaman kaybı özel hastanelerın bazıları bılerek oyalıo maalesef ya hormon testı olmadan olurmu hıc dengen bozuldu tabı ilaçlardan ondn adet görmezsın sogan suyu fln iç kist yapmasn klomen kist yapıoÖzel hastane canım yaklaşik 4 aydır o Dr. Gidiyorum. Düzenli olan regl tarihim bile bozuldu.2 aydır 5 gün 5 gün geri geldi yani yeni bitti zaten 2 Gin surdu. Çok koyu renkte geldi. İlk gün açık pembe sonra koyulasti. Kesildi lekelenme var belli belirsiz.
gercekten ilginç şaşırdımİste tatlım bu Dr bana hic tahlil yaptirmiyor. Sadece ultrason yumurta takibi klomen catlatma iğnesi rahim filmi bu kadar.
Sokulemedigim için belki hala daha belim ağarıyor beyaz bir akintim oldu bugün. Sağ kasigimda tatlı bir agrim var içime bir hoşluk geliyor ağrı oldugundabrost: 43462864 .!.:4 ay mı yazık ya zaman kaybı özel hastanelerın bazıları bılerek oyalıo maalesef ya hormon testı olmadan olurmu hıc dengen bozuldu tabı ilaçlardan ondn adet görmezsın sogan suyu fln iç kist yapmasn klomen kist yapıo
yumurtan büyüme gösteriodur akıntılı gunlerını takıp et ılıskıye gır doktor tarıh vermıomuSokulemedigim için belki hala daha belim ağarıyor beyaz bir akintim oldu bugün. Sağ kasigimda tatlı bir agrim var içime bir hoşluk geliyor ağrı oldugunda
eger bak adet olursan inş olmazsın hamıle kalırsın tabı eger olursan ama adet bitimin de sogan kürüne basla 15 gün iç içinde ne var ne yok aatar rahmi temizlerSokulemedigim için belki hala daha belim ağarıyor beyaz bir akintim oldu bugün. Sağ kasigimda tatlı bir agrim var içime bir hoşluk geliyor ağrı oldugunda
gderseten saşırdım
Eğer yarin gittiğimde kist oluşmuş der korunun derse onu oraciga gomerim haberi yok ki dr konusunda ne kadar hassas olduğumu biliyor daha önceki dis gebelikte tam tamına 4 Dr değiştirdim.gercekten ilginç şaşırdım
Onu da denerim canım çok sağol.denerim post: 43462970 .!.:eger bak adet olursan inş olmazsın hamıle kalırsın tabı eger olursan ama adet bitimin de sogan kürüne basla 15 gün iç içinde ne var ne yok aatar rahmi temizler
dün cıkmak azorunda kaldm cnm kusura bakma sen mutlaka hormon testı ısteYok şöyle yapıyor adetin 3. Günü gel diyor vajinal ultrason yapıyor yumurtalara bakıyor hap veriyor sonra catlatma iğnesi yaptirdiktan sonra gün aşırı ilişkiye girin diyor o kadar canım ya sinirlenmekte cok hakliyim Dr.
Yapmasi gerekir cnm cunku benim bahsettigim degerler yumurta rezervi catlamasi ile ilgili olan hormonlar akli basinda her doktorun tedaviye baslamadann yapmasi gereken bisey bence hormonlara bakmak ve de rahim filmi cektirmekZeynep ahmet yarin bende gidiyorum hastaneye aklima birşey takıldı. Dr. Bana hic hormon testi yapmadı. Dediginiz test nedir? Bazı değerlerden bahsediyorsunuz bunlar nedir? Bebekle ilgisi nedir? Biraz açıklayabilir misin?
canm cok sevındm gözun aydın 15 mm olduysa büyür o 18 fln olur merak etme inşaaalllah bnmkılerde büyürKizlar şimdi geldim doktordan solda gelismekte olan bi yumurtan var dedi doktor 15 ml olmus iki gun daha klomen kullanmami soyledi persembe tekrar gidecem takibe bakalim artik o zamana daha da buyucek mi bu arada hep dua ettim ins soldan gelir yumurta diye sag tup tikali oldugu icin cok sukur soldan gelmis
inş cnm ya artık gelsin bebişlerimiz hayılısıylacanm cok sevındm gözun aydın 15 mm olduysa büyür o 18 fln olur merak etme inşaaalllah bnmkılerde büyür
aynenn cnm ınsaallah bende dun gttm doktora ıkı tane yumurtam var henuz 12 mm deler bakalım nolckinş cnm ya artık gelsin bebişlerimiz hayılısıyla