Klomen kullananlar

brnh .!.:
özele mi gidiosun ve kac aydır gırıosn adetın yakındır umarımda hemen yaptrtrrsn bence o doktora daha guvenme
Özel hastane canım yaklaşik 4 aydır o Dr. Gidiyorum. Düzenli olan regl tarihim bile bozuldu.2 aydır 5 gün 5 gün geri geldi yani yeni bitti zaten 2 Gin surdu. Çok koyu renkte geldi. İlk gün açık pembe sonra koyulasti. Kesildi lekelenme var belli belirsiz.

Özel hastane canım yaklaşik 4 aydır o Dr. Gidiyorum. Düzenli olan regl tarihim bile bozuldu.2 aydır 5 gün 5 gün geri geldi yani yeni bitti zaten 2 Gin surdu. Çok koyu renkte geldi. İlk gün açık pembe sonra koyulasti. Kesildi lekelenme var belli belirsiz.
4 ay mı yazık ya zaman kaybı özel hastanelerın bazıları bılerek oyalıo maalesef ya hormon testı olmadan olurmu hıc dengen bozuldu tabı ilaçlardan ondn adet görmezsın sogan suyu fln iç kist yapmasn klomen kist yapıo

İste tatlım bu Dr bana hic tahlil yaptirmiyor. Sadece ultrason yumurta takibi klomen catlatma iğnesi rahim filmi bu kadar.

brost: 43462864 .!.:
4 ay mı yazık ya zaman kaybı özel hastanelerın bazıları bılerek oyalıo maalesef ya hormon testı olmadan olurmu hıc dengen bozuldu tabı ilaçlardan ondn adet görmezsın sogan suyu fln iç kist yapmasn klomen kist yapıo
Sokulemedigim için belki hala daha belim ağarıyor beyaz bir akintim oldu bugün. Sağ kasigimda tatlı bir agrim var içime bir hoşluk geliyor ağrı oldugunda

Sokulemedigim için belki hala daha belim ağarıyor beyaz bir akintim oldu bugün. Sağ kasigimda tatlı bir agrim var içime bir hoşluk geliyor ağrı oldugunda
yumurtan büyüme gösteriodur akıntılı gunlerını takıp et ılıskıye gır doktor tarıh vermıomu

eger bak adet olursan inş olmazsın hamıle kalırsın tabı eger olursan ama adet bitimin de sogan kürüne basla 15 gün iç içinde ne var ne yok aatar rahmi temizler

Yok şöyle yapıyor adetin 3. Günü gel diyor vajinal ultrason yapıyor yumurtalara bakıyor hap veriyor sonra catlatma iğnesi yaptirdiktan sonra gün aşırı ilişkiye girin diyor o kadar canım ya sinirlenmekte cok hakliyim Dr.

denerim post: 43462970 .!.:
eger bak adet olursan inş olmazsın hamıle kalırsın tabı eger olursan ama adet bitimin de sogan kürüne basla 15 gün iç içinde ne var ne yok aatar rahmi temizler
Onu da denerim canım çok sağol.

Yok şöyle yapıyor adetin 3. Günü gel diyor vajinal ultrason yapıyor yumurtalara bakıyor hap veriyor sonra catlatma iğnesi yaptirdiktan sonra gün aşırı ilişkiye girin diyor o kadar canım ya sinirlenmekte cok hakliyim Dr.
dün cıkmak azorunda kaldm cnm kusura bakma sen mutlaka hormon testı ıste

Zeynep ahmet yarin bende gidiyorum hastaneye aklima birşey takıldı. Dr. Bana hic hormon testi yapmadı. Dediginiz test nedir? Bazı değerlerden bahsediyorsunuz bunlar nedir? Bebekle ilgisi nedir? Biraz açıklayabilir misin?
Yapmasi gerekir cnm cunku benim bahsettigim degerler yumurta rezervi catlamasi ile ilgili olan hormonlar akli basinda her doktorun tedaviye baslamadann yapmasi gereken bisey bence hormonlara bakmak ve de rahim filmi cektirmek

Kizlar şimdi geldim doktordan solda gelismekte olan bi yumurtan var dedi doktor 15 ml olmus iki gun daha klomen kullanmami soyledi persembe tekrar gidecem takibe bakalim artik o zamana daha da buyucek mi bu arada hep dua ettim ins soldan gelir yumurta diye sag tup tikali oldugu icin cok sukur soldan gelmis

Kizlar şimdi geldim doktordan solda gelismekte olan bi yumurtan var dedi doktor 15 ml olmus iki gun daha klomen kullanmami soyledi persembe tekrar gidecem takibe bakalim artik o zamana daha da buyucek mi bu arada hep dua ettim ins soldan gelir yumurta diye sag tup tikali oldugu icin cok sukur soldan gelmis
canm cok sevındm gözun aydın 15 mm olduysa büyür o 18 fln olur merak etme inşaaalllah bnmkılerde büyür

Kizlar bnm catlama ignemden snra bugun 14 uncu gunum bugun dayanamadim test yaptim negatif adetimi birgun gecti daha sizce erken mi yaptim kasigim sol tarafnda tatli bi agri var bikac gundur bide goguslerim aciyo komple heryeri sizliyo napim bna bi akil verin beklim mi daha off ya cok zor sabretmekk:KK12:

Sevgili kaderdaşlarım,21. gün veya transfer sonrası 5. gün progesteron ve östrojen değerleri yüksek olanların gebe olma ihtimalleri yüksekmiş ama bu yükseklik ne kadar?Daha önce progesteronu ve östrojeni yüksek olup hamilelik geçirenler arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Aynı zamanda tabii ki şuan ölçüm yapıp gün bekleyen arkadaşlar da değerlerinizi paylaşır mısınız?Bana gelince ,ben bu ay klomen kullandım ve 21. gün progesteron 19 , östrojen 497 çıktı. Bu yükseklik acaba klomenden mi yoksa gebelikten mi ya da bu durum doğal mı ,yorumları bekliyorum.

Evet kızlar uzun bi aradan sonra merhaba.. Bu ay 2. Kez klomen kullandim.. Az önce randevudan geldim. Sağ da ve solda olmak üzere 27 mm iki yumurta var dedi.. Yani çatlamayan 2 yumurtam var.. 2 gün önce gelseydin çatlatırdık dedi.. Bu ay tahminimizden erken gelişmiş ve çatlamamış:KK43: cumartesi tekrar gel belki çatlar dedi bi daha bakalım.. Yaa ben ne yapacagim şimdi.. Bu bu aya mi özel yoksa çatlayamiyor muyum ben? Yada kist mi olacak? Ne olur bilen yaşayan biri cevap versin:KK43:

X