Klomen kullananlar

Slm kizlar yarin catlama ignesi olcam oglen 12 de insallah hayirlisiyla tutar. Sizler catlama ignenizi adetinizin kacinci gunu oldunuz merak ettim hem bilgi edinmek istiyorum

0

canımcım inş belirti olmasada neneiş olur :) bizimde bi dahaki aya inş sen napıosun yazmıosun bayadr test fln yaptın mı ben dayanamadım yaptım gördüm tek çizgiyi
Test yapmadım Canım gerekte yok:cry: hiççççç mi hiç belirtim yok çünkü. Sen testi çok erken yapmışsın insanlar adetleri geçince bile tek görüyo ama hamile oldukları halde. O yüzden üzülme Bitanem hayırlısı demekten başka çaremiz yok gülüm

Slm kizlar yarin catlama ignesi olcam oglen 12 de insallah hayirlisiyla tutar. Sizler catlama ignenizi adetinizin kacinci gunu oldunuz merak ettim hem bilgi edinmek istiyorum
Tatlım ben 12. günü olmuştum yumurtalarımın boyutları iyiydi çünkü o gün. İğne bende hiç kasık Ağrı'sı yapmadı ama kontrole gittiğimde yumoşlarım çatlamiştı. Yani ağrın olmazsa çatlamadı mı acaba diye düşünme Bitanem rahat ol

Test yapmadım Canım gerekte yok:cry: hiççççç mi hiç belirtim yok çünkü. Sen testi çok erken yapmışsın insanlar adetleri geçince bile tek görüyo ama hamile oldukları halde. O yüzden üzülme Bitanem hayırlısı demekten başka çaremiz yok gülüm
zaten biliosun nası dayanaıcaığımı bilemiodum internetten 25 gebelik testi aldım sürekli eczaneye gitmeye üşeniodum artık eczacılar tanıodu ben sorunu kökten halllettim :) bitanesini dayanamadım yaptım negatif okudum yaa hep önceden öğrenmişler gaza geldim zaten belirtiler bitince umudum da bitmişti

zaten biliosun nası dayanaıcaığımı bilemiodum internetten 25 gebelik testi aldım sürekli eczaneye gitmeye üşeniodum artık eczacılar tanıodu ben sorunu kökten halllettim :) bitanesini dayanamadım yaptım negatif okudum yaa hep önceden öğrenmişler gaza geldim zaten belirtiler bitince umudum da bitmişti
Canım hemen üzme kendini öyle herşeyde bi hayır var. Sen üzme kendine evde yapılan testlerede güvenme. Testten teste bile fark ediyor. Umudumuzu kaybetmek yok şükredelim ki kist olmasın düzene girsin o bile önemli bizim için.

Tatlım ben 12. günü olmuştum yumurtalarımın boyutları iyiydi çünkü o gün. İğne bende hiç kasık Ağrı'sı yapmadı ama kontrole gittiğimde yumoşlarım çatlamiştı. Yani ağrın olmazsa çatlamadı mı acaba diye düşünme Bitanem rahat ol
Cevap icin tesekkur ederim canm bnm yumoslarim dun kontrolde solda ki 19.4 olmustu sagdaki 11.7 yarnda ignemi olcam ins tutar yaa ilk denememde tutma ihtimali sizce varmi

Canım hemen üzme kendini öyle herşeyde bi hayır var. Sen üzme kendine evde yapılan testlerede güvenme. Testten teste bile fark ediyor. Umudumuzu kaybetmek yok şükredelim ki kist olmasın düzene girsin o bile önemli bizim için.
sagol kuzucum çok üzülmedim zaten bi kaç gündür kendimi hazırlıyodum yok die bi dahaki aya kalırım inş

sagol kuzucum çok üzülmedim zaten bi kaç gündür kendimi hazırlıyodum yok die bi dahaki aya kalırım inş
İnşallah canım benim, Rabbim düş demeden ağaçtan yaprak bile düşmezmiş. Bize ne zaman kısmet edicekse o zaman olucak ama biliyorum ve içten inanıyorum ki olacak. Bende hiç belirti yok mesela çatlamadı herhalde diye düşünmeye başladım. Birtek bugün ilişkide sol tarafım çok acıdı nednse yumurtalıklarım soldaydı niye öyle oldu anlamadım. Dua et bitanem bol bol dua et.

Cevap icin tesekkur ederim canm bnm yumoslarim dun kontrolde solda ki 19.4 olmustu sagdaki 11.7 yarnda ignemi olcam ins tutar yaa ilk denememde tutma ihtimali sizce varmi
Valla canım dün o büyüklükteyse yarına 21 mm olur büyüğü. Tutma ihtimali de yüksek tutmama ihtimali de.. Biz görevlerimizi yapalım da gerisi Allah isterse olur:KK23:

Bende netten almiştin Ecz den de ucuz zaten. Napalım canım yoksa vardır Bi hayır dicez

brnh .!.:
valla cnm bn butun belırtılerı gecırdım gecırmesem pskılojm bu kadar bozulmazdı yanı yumurtlamada olmustu bu ay o kadar bugun adet gunum az once test yaptm negatf çıktı
İyi de idrar testinde çıkması için 1 hafta geçmesi lazim olumsuz düşünme Rabbim derse olur unutma canim

Günaydın kızlarr bugün keyifler daha iyi değil mi? Merak ettim var mı bi gelişme diye. Hayırlı haberler alacağız inşallah bu ayın sonu bi çıksa

Canım günde 1 al dediyse 1 al. Bana da öyle demişti Dr um bakacak günde 1 taneyle klomen Nasıl etkileyecek yumoşlarını. Bende geçen ay günde 1 kullandım hatta hala ilaç yarım kutusunda. Ama günde 1 taneyle bile 3 yumurtam oluşmuştu
çok teşekkür ederim cevabın için canım. içim rahatladı.

X