- 13 Ekim 2015
- 148
- 52
- 33
Kizlar gunaydin simdi doktordan geldim solda 19.4 mm sagda 11.7 mm yumurtam olusmus carsamba gunu oglen 12 de catlama ignesi olcam gobekten hakkimizda hayirlisi olsun
Ben kaynatmaktan yoruldum.sabah aksam yiyorumBen 6-7 aydır dr. kontrolündeydim ama olmadı. Bu ay klomen ile çağtlatma iğnesi yapalım dedi çünkü adetlerim 10 gün ve 50 gün arası değişmeye başladı.. Şuan da klomen bile doğru düzgün fayda etmemiş yumurtalarıma oyüzden canım sıkıldı.. Bende şimdi aktara söyledim karışım bir çay hazırlayacak, hayıt tohumu civan perçemi bir de aslan pençesimiymiş neymiş onları söyledi onları yapacak. Öğlende alacağım.. İnşallah fayda eder.. Sen kaçıncı günündesin ?
Sabahları yiyeyim akşamları suyunu içeyim en iyisi.. Teşekkür ederim..
10. Gün çok erken zaten Canım üzülmeeee. Hatta 10. Güne rağmen boyutu çok iyi maşallah. Bal tarçın çörek otu karışımı ye o yardımcı oluyoGünaydın kızlar.. Cumartesi dr. gittim 10. günümde bir yumurtam gelişmiş o da 11 miş küçük yani.. 15. günü tekrar çağırdı sizce artış olur mu moralim çok bozuldu..Birde tavsiyesi olan var mı yumurtayı büyütmek için ..
Bebeğim yaaaaa bende de tık yokkklkkızlar benm belrtilerim azalarak yok oldu sadece adet sancım kaldı bu ayda foss ççıkıcak bellki göğüs agrılarım fln baya azaldı şişlikleride sadece ucunda kaldı akıntı desen yok sadece bel kasık ağrısı oda zaten bende adet öncesi olur o belirtiler klomendenmiş demkki
Can'ım özledik seni valla ilişki takvimin bitti miKızlar mutlu bol hayırlı haberli bi haftamız olur inşallahdüğün dolayısıyla bi kaç gündür giremiyorum. Uzak kalmakta iyi geliyor aslında sürekli düşünmüyorum. Bugün iğnemin 6. Günü fakat hiç bir iğne etkim veya belirtim yok. Büyük merak içindeyim neler olacak diye
AYY BENDE SENİ ÇOK MERAK EDİODUM ii oldu yazman yaa benmde blirtilerim yok oldu baya umutsuzlaştım ama hayrlısı dicek bişi yokBebeğim yaaaaa bende de tık yokkklksende yine karın Ağrı'sı gibi ağrı var bende o da yok hayırlısı demekten başka şansımız da yok
bnde hayıt tohumu ıcıormBen 6-7 aydır dr. kontrolündeydim ama olmadı. Bu ay klomen ile çağtlatma iğnesi yapalım dedi çünkü adetlerim 10 gün ve 50 gün arası değişmeye başladı.. Şuan da klomen bile doğru düzgün fayda etmemiş yumurtalarıma oyüzden canım sıkıldı.. Bende şimdi aktara söyledim karışım bir çay hazırlayacak, hayıt tohumu civan perçemi bir de aslan pençesimiymiş neymiş onları söyledi onları yapacak. Öğlende alacağım.. İnşallah fayda eder.. Sen kaçıncı günündesin ?
Sabahları yiyeyim akşamları suyunu içeyim en iyisi.. Teşekkür ederim..
aynıları bendede oldu belırtıler azaldı sadece adet dönemı sancıları kaldıkızlar benm belrtilerim azalarak yok oldu sadece adet sancım kaldı bu ayda foss ççıkıcak bellki göğüs agrılarım fln baya azaldı şişlikleride sadece ucunda kaldı akıntı desen yok sadece bel kasık ağrısı oda zaten bende adet öncesi olur o belirtiler klomendenmiş demkki
Aynen bende merak ettiğim için giriyorum sadeceumudum bitince sadece sizleri merak ettiğim için giriyorum
KIZLAR ÖLE HEMEN UMUTSUZLUĞU DA DÜŞMEYİN.. BAKIN COGU HAMILE KALAN ARKADASLARIMIZ HIC BELIRTI OLMADAN KALDIKLARINI SOLUYOLAR... COK OLCAK DİYE DÜŞÜNÜP KENDİNİZİ DE KAPTIRMAYIN OLMAYACAK DİYE UMUTSUZLUĞA DÜŞÜP STRES DE.. YANİ BEN ÖLE YAPABİLİYO MUYUM. TABİKİ HAYIRAynen bende merak ettiğim için giriyorum sadece
Ben de sizleri özlüyorum merak edip girip bakıyorum. Canım ne bitmesi ya bugün benden kan gibi uzayan bişeyler geldi. (Çok özür diliyorum) doktora mesaj attım. Oda bu durumun yumurtladığımı gösterdiğini ve ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi. Progesyan kullanmaya başlamam gerekiyomuş. Sen kullandın mı hiç?Can'ım özledik seni valla ilişki takvimin bitti mi
adetmı oldunBen de sizleri özlüyorum merak edip girip bakıyorum. Canım ne bitmesi ya bugün benden kan gibi uzayan bişeyler geldi. (Çok özür diliyorum) doktora mesaj attım. Oda bu durumun yumurtladığımı gösterdiğini ve ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi. Progesyan kullanmaya başlamam gerekiyomuş. Sen kullandın mı hiç?