Klomen kullananlar

Kizlar gunaydin simdi doktordan geldim solda 19.4 mm sagda 11.7 mm yumurtam olusmus carsamba gunu oglen 12 de catlama ignesi olcam gobekten hakkimizda hayirlisi olsun

Kizlar gunaydin simdi doktordan geldim solda 19.4 mm sagda 11.7 mm yumurtam olusmus carsamba gunu oglen 12 de catlama ignesi olcam gobekten hakkimizda hayirlisi olsun

Yumurtaların güzel büyümüş kaçıncı günündesin canım bende çarşamba gittiğimde sanırım çatlatma iğnesi olucam ..

kızlar benm belrtilerim azalarak yok oldu sadece adet sancım kaldı bu ayda foss ççıkıcak bellki göğüs agrılarım fln baya azaldı şişlikleride sadece ucunda kaldı akıntı desen yok sadece bel kasık ağrısı oda zaten bende adet öncesi olur o belirtiler klomendenmiş demkki

Ben kaynatmaktan yoruldum.sabah aksam yiyorum

10. Gün çok erken zaten Canım üzülmeeee. Hatta 10. Güne rağmen boyutu çok iyi maşallah. Bal tarçın çörek otu karışımı ye o yardımcı oluyo

Kızlar mutlu bol hayırlı haberli bi haftamız olur inşallah düğün dolayısıyla bi kaç gündür giremiyorum. Uzak kalmakta iyi geliyor aslında sürekli düşünmüyorum. Bugün iğnemin 6. Günü fakat hiç bir iğne etkim veya belirtim yok. Büyük merak içindeyim neler olacak diye

Bebeğim yaaaaa bende de tık yokkklk sende yine karın Ağrı'sı gibi ağrı var bende o da yok hayırlısı demekten başka şansımız da yok

Can'ım özledik seni valla ilişki takvimin bitti mi

Bebeğim yaaaaa bende de tık yokkklk sende yine karın Ağrı'sı gibi ağrı var bende o da yok hayırlısı demekten başka şansımız da yok
AYY BENDE SENİ ÇOK MERAK EDİODUM ii oldu yazman yaa benmde blirtilerim yok oldu baya umutsuzlaştım ama hayrlısı dicek bişi yok

bnde hayıt tohumu ıcıorm

aynıları bendede oldu belırtıler azaldı sadece adet dönemı sancıları kaldı

Aynen bende merak ettiğim için giriyorum sadece
KIZLAR ÖLE HEMEN UMUTSUZLUĞU DA DÜŞMEYİN.. BAKIN COGU HAMILE KALAN ARKADASLARIMIZ HIC BELIRTI OLMADAN KALDIKLARINI SOLUYOLAR... COK OLCAK DİYE DÜŞÜNÜP KENDİNİZİ DE KAPTIRMAYIN OLMAYACAK DİYE UMUTSUZLUĞA DÜŞÜP STRES DE.. YANİ BEN ÖLE YAPABİLİYO MUYUM. TABİKİ HAYIR AMA YİNE DE TAMAMEN DE UMUTSUZ DEĞİLİM

Can'ım özledik seni valla ilişki takvimin bitti mi
Ben de sizleri özlüyorum merak edip girip bakıyorum. Canım ne bitmesi ya bugün benden kan gibi uzayan bişeyler geldi. (Çok özür diliyorum) doktora mesaj attım. Oda bu durumun yumurtladığımı gösterdiğini ve ilişkiye devam etmem gerektiğini söyledi. Progesyan kullanmaya başlamam gerekiyomuş. Sen kullandın mı hiç?

adetmı oldun

Kızlar güzel haberleri olan var mı, şöyle bir baktım ama göremedim, herkes beklemede gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…