Arkadaslar ozellikle klomen arti catlatma ignesi kullanan arkadaslara sesleniyorum lutfen belirtilerinize kendinizi kaptirmayin yikimi cok kotu oluo sonra bende gecen ay klomen kullandim bi tane 20 mm yumurta olustu digerleri daha kucuktu soylemedi bile doktor. Catlatma ignemi de oldum ve ben adet olana kadar o kadar cok belirti yasadim ki diyebilirim ki burdaki arkadaslarin belirtilerinin hepsini yasadim özellikle gogus ucunda ve genelinde agriyi ki benim normalde adet zamani bile agrimaz goguslerim ayni sekilde kasiklarim da agrimaz onu da cektim ve deeee en cok sik tuvalet problemi yasadim saat basi gidiyodum valla esimin bile dikkatini cekti belirtiler hatta annesine dikkat et gelinine agir is yapmasin hamile dedi sonra bi adet oldum pufff butun belirtiler yok oldu
demek istedigim arkadaslar kendinizi rahat birakin belirtileri kesin hamilelik olarak gormeyin cunku neticede kullandigimiz ilaclar igneler hep hamilelik hormonu icerio ins arkadaslar sizlerin belirtileri hamileliktendir benimki gibi degildir
uzun yazdim arkadaslar hakkinizi helal edin ve sizi umutsuzluga dusurduysem ozur dilerim