- 11 Şubat 2015
- 143
- 71
- 36
Evet canım bende klomen kullandım bitti. Benim çok fazla kasiklarim ağrıdı ve alt karnim taş gibi şişti birazda ateş ve bunalti yaptı bende en son dün gece şiddetli kasık ağrım oldu kivranmaya resmen ama bugun tık yok karnimin sisligide geçti. Sade de goguslerim sizliyor hafif hafifSendemi klomen kullaniyosun
Evet canım bende klomen kullandım bitti. Benim çok fazla kasiklarim ağrıdı ve alt karnim taş gibi şişti birazda ateş ve bunalti yaptı bende en son dün gece şiddetli kasık ağrım oldu kivranmaya resmen ama bugun tık yok karnimin sisligide geçti. Sade de goguslerim sizliyor hafif hafif
Cnm klomenin kacinci gunundesinEvet canım bende klomen kullandım bitti. Benim çok fazla kasiklarim ağrıdı ve alt karnim taş gibi şişti birazda ateş ve bunalti yaptı bende en son dün gece şiddetli kasık ağrım oldu kivranmaya resmen ama bugun tık yok karnimin sisligide geçti. Sade de goguslerim sizliyor hafif hafif
mrb canım benim bu 2. ayım klomende.. bende ateş basması yaptı çok fazlaAtkadaslar klomen kullanirken belirtileriniz neler di bende tık yok ilk kutuda sanci vardi simdi hicbir belirti yok
Ya bende öyleyim bu hormon haplari cok fena yapiyo beni vucudum ates gibi resmen kacinci gununmrb canım benim bu 2. ayım klomende.. bende ateş basması yaptı çok fazla
Yumurta kontrolu yapildimiBenim bitti klomen im adetim 20 nisani bekliyorum
ay canım ya benim ilaç bitti iğne vuruldum fakat bu ay da olumsuz sonuçlandı malesefYa bende öyleyim bu hormon haplari cok fena yapiyo beni vucudum ates gibi resmen kacinci gunun
Klomen türevi ilaclar kontrolsuz kesinlikle olmaz cunku bazi kisilere yan etki yapabilir o doktorun seni fazla onemsememis bunu kim duysa ayni seyi derYok ya doktor gerek görmedi aslında benim yumurtlama problemim yok eşim varikosel ameliyatı oldu onun iyileşmesini bekliyoruz ama yine de doktor klomen verdi bana
Bilmiyorum ya aslında doktoruma da çok güveniyorum bir de çok düşük dozda kullandım zaten ben inş kist olmaz atılır adetle hamile kalmazsam tabiKlomen türevi ilaclar kontrolsuz kesinlikle olmaz cunku bazi kisilere yan etki yapabilir o doktorun seni fazla onemsememis bunu kim duysa ayni seyi der
Kist için demiyorum sadece birden yumurtaliklarin aşırı cevap verebilirdi sonucta yumurtlamaa sorununda yokmus bilemicem sende nasil bir etki yaptina bakmaliydi diyoru ben 4 yildir usta oldum artkBilmiyorum ya aslında doktoruma da çok güveniyorum bir de çok düşük dozda kullandım zaten ben inş kist olmaz atılır adetle hamile kalmazsam tabi
Daha pazartesi oldum iğneyi belirti için erken. Ama iğneden iki gün sonra çok ağrım oldu İnş çatlamıştır cnm sende oldumu ağrı filanYaa yalnız değilim demek ki. Var mı sende belirti falan farklılık hissediyor musun
canim yumurta kalitesini artirmak icin incir kürünü dene derim.ibrahim saracoglu internetten bak dogru.bisekilde bulursun.cok faydali.insallah yarari olur.Arkadaslar ben bu ay kolomen kullandim günde iki tane adetin 13. günü dr gittim daha yumurtaların küçük 4 gün sonra gel dedi bugün gittim daha yeterli değil dedi ve yine kullanmam icin klomen yazdi sabah basla dedi sorum bu ay iki kutu klomen kullanmis olacam hic böyle bisey duymadim tekrar klomen yazmasi normalmi bir hafta sonra tekrar gel dedi hani aklima takilan bu ay yumurta gelismedi diye genelde öteki ay adet olunca gel diyolar ya sizce işe yararmi bana zarari olurmu somdiden tsk
Kuru incir yedim kürünü yapmadım tsk birdahakine olmazsa bu ay incir kürüyle klomen kullancmcanim yumurta kalitesini artirmak icin incir kürünü dene derim.ibrahim saracoglu internetten bak dogru.bisekilde bulursun.cok faydali.insallah yarari olur.