klomen kullananlar

bende bu ay 2.defa klomen kullandım.2 yumurtam oluşmuş sol yumurtalığımda. 8 nisanda çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.Allah hepimize yardım
etsin.
Kac kez kullandin adetin kaçinci günü gelisti yumurtalarin

ben 2.kez kullandım klomeni hatta düzenli de kullanamadım unuttum içmeyi. 12. gün 16 ve 15 mm sol yumurtalıkta iki yumurtam vardı. 2 gün sonra çatlatma iğnesi oldum işte

ben 2.kez kullandım klomeni hatta düzenli de kullanamadım unuttum içmeyi. 12. gün 16 ve 15 mm sol yumurtalıkta iki yumurtam vardı. 2 gün sonra çatlatma iğnesi oldum işte
İyi gelismis yumurtalarin benim 10 mm 13.gün yarin kontrolum var kasik ağrim yok ama umarim gelismistir :KK43:

benim 2.kullanımda hiç ağrım olmadı hatta çatladı yine olmadı takılma bence ağrıya vücut her seferinde farklı tepki verebilir

çörekotu,bal tarçın çok iyi bence klomenle beraber onu da kullan adetinin 2.günü başlıyosun yemeye sabahları bir tatlı kaşığı 12.güne kadar

Merhabalar, bende klomen +inofolic kulandım bu ay Cuma günü yumurta kontrolüm var. Bakalım büyücekler mi ? geçen ay sadece klomenle olmamıştı çünkü ama bakalım bu ay neler olucak.. inşallah rabbim hayırlısını verir..

inşallah ecmelsefa ecmelsefa bende çatlatma iğnesi oldum bekliyorum.doktorum bana bi de glukofen verdi fazla kilolarım var o ilaç yumurtlamayı da olumlu etkiliyormuş

çörekotu,bal tarçın çok iyi bence klomenle beraber onu da kullan adetinin 2.günü başlıyosun yemeye sabahları bir tatlı kaşığı 12.güne kadar
Kullandim fayda etmedi iyice çekemedim çörekotunu o yüzden mi ki

çekmene gerek yok ki çiğnediğinde eziliyor ben faydasını görmüştüm

kizlar insallah topigimiz ugurlu gelir benim gecen ay dusugum oldu ondan once serephone vermisti doktor dun klomen verdi persembe kontrole gel dedi sizce erken degilmi persembe ilacta bitmiyo

kizlar insallah topigimiz ugurlu gelir benim gecen ay dusugum oldu ondan once serephone vermisti doktor dun klomen verdi persembe kontrole gel dedi sizce erken degilmi persembe ilacta bitmiyo
yumurtaların gelişimine bakmak için çağırmıştır görünür kaç yumurtan gelişmiş kaç mm belki ilacın dozunu ayarlamak için çağırmıştır

Selam bende pkoluyum kilo sorunumda var bu ay klomen arti inofolic kullandim adetin cumartesi gunu bir yumurta 18 mm di doktir igne vermedi salı gunune catlar dedi dun hafif agri oldu ama daha cok karin agrisi gibi usutmusumde karnim agriyormus gibiydi catladimi bilmiyorum artik adetin 22. Gunu gel progeston tahlili yapalim yumurtladinmi bakalim dedi

ben pcolu değilim yumurta tembelliği var ama kilo problemim var 162 boy 75 kilo. geçen yıl 67 kiloydum küretaj olduktan sonra bile adet düzensizliği yaşamadım kilo alınca başladı. ben artı olarak bi de haşimato hastasıyım yumurtlama düzenimi o bozdu zaten

Kızlar merhaba bende ikinci bebiş için Allah nasip ederse p.tesi günü klomen tedavisine başlicam içinizde çikolata kisti olup klomen kullananlar varmı aranızda paylaşımlarınızı yazarsanz sevinirim bu arada adetimin 3. Günü gitmem gerekiyodu doktora ama 3. günü pazara dek geliyor p.tesi 4. günü oluyor fark edermi lütfen dua edin benim için Allah hepimizi

X