- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
Kac kez kullandin adetin kaçinci günü gelisti yumurtalarinbende bu ay 2.defa klomen kullandım.2 yumurtam oluşmuş sol yumurtalığımda. 8 nisanda çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.Allah hepimize yardım
etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kez kullandin adetin kaçinci günü gelisti yumurtalarinbende bu ay 2.defa klomen kullandım.2 yumurtam oluşmuş sol yumurtalığımda. 8 nisanda çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.Allah hepimize yardım
etsin.
İyi gelismis yumurtalarin benim 10 mm 13.gün yarin kontrolum var kasik ağrim yok ama umarim gelismistirben 2.kez kullandım klomeni hatta düzenli de kullanamadım unuttum içmeyi. 12. gün 16 ve 15 mm sol yumurtalıkta iki yumurtam vardı. 2 gün sonra çatlatma iğnesi oldum işte
Gelismemis yumurtalarbenim 2.kullanımda hiç ağrım olmadı hatta çatladı yine olmadı takılma bence ağrıya vücut her seferinde farklı tepki verebilir
Kullandim fayda etmedi iyice çekemedim çörekotunu o yüzden mi kiçörekotu,bal tarçın çok iyi bence klomenle beraber onu da kullan adetinin 2.günü başlıyosun yemeye sabahları bir tatlı kaşığı 12.güne kadar
yumurtaların gelişimine bakmak için çağırmıştır görünür kaç yumurtan gelişmiş kaç mm belki ilacın dozunu ayarlamak için çağırmıştırkizlar insallah topigimiz ugurlu gelir benim gecen ay dusugum oldu ondan once serephone vermisti doktor dun klomen verdi persembe kontrole gel dedi sizce erken degilmi persembe ilacta bitmiyo
Doğru soyluyosun teşekkür ederimyumurtaların gelişimine bakmak için çağırmıştır görünür kaç yumurtan gelişmiş kaç mm belki ilacın dozunu ayarlamak için çağırmıştır
Slm minis sana bisey sorabilirmiyim.. bende de kg problemi var ama ben pco hastasiyim.. sende de mi pco var ?inşallah ecmelsefa bende çatlatma iğnesi oldum bekliyorum.doktorum bana bi de glukofen verdi fazla kilolarım var o ilaç yumurtlamayı da olumlu etkiliyormuş