- 7 Şubat 2012
- 925
- 186
Ne kadarlik evlisinki hgs den korka büyük bir ihtimal temiz cıkar ben cektirdimİnş cnm görünüşte bi sorun yok bi tek hsg çektirmedim henüz bi dahaki ay onu isteyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarlik evlisinki hgs den korka büyük bir ihtimal temiz cıkar ben cektirdimİnş cnm görünüşte bi sorun yok bi tek hsg çektirmedim henüz bi dahaki ay onu isteyecek
4 yıla yaklaştı canım ama bir buçuk senedir filan çocuk istiyoruz. hsg den çok korkuyorum ya ama ilaç tedavisi olmassa mecbur çektircem tabiNe kadarlik evlisinki hgs den korka büyük bir ihtimal temiz cıkar ben cektirdim
Bende okadarlik evliyim bir tane düstü ağriyo ne yalan diyim ama 5 dk bisey o ilac verilince icinde bir sanci oluyo en cok rahmi ceken bir alet var spekulum mu ne ondan cok canim yandi hgs iğneye gecmedwn cektir kapalilik varsa bosa tedavi görmus oliyosun4 yıla yaklaştı canım ama bir buçuk senedir filan çocuk istiyoruz. hsg den çok korkuyorum ya ama ilaç tedavisi olmassa mecbur çektircem tabi
Aynen cnm zaten doktorum bir dahaki ay da olmazsa hsg isteyeceğim dedi çok korkuyorsan Anestezili yaptırırken dedi. Tıkanıklık varsa bi belirtisi filan oluyo mu ki acepBende okadarlik evliyim bir tane düstü ağriyo ne yalan diyim ama 5 dk bisey o ilac verilince icinde bir sanci oluyo en cok rahmi ceken bir alet var spekulum mu ne ondan cok canim yandi hgs iğneye gecmedwn cektir kapalilik varsa bosa tedavi görmus oliyosun
Hayir belirtisi olmuyo anesteziye gerek yok cnm siddetli adet sancisi herkes kaldirir benceAynen cnm zaten doktorum bir dahaki ay da olmazsa hsg isteyeceğim dedi çok korkuyorsan Anestezili yaptırırken dedi. Tıkanıklık varsa bi belirtisi filan oluyo mu ki acep
ayy inş gerek kalmaz İnş en yakın zamanda sorunsuzca hamile kalırızHayir belirtisi olmuyo anesteziye gerek yok cnm siddetli adet sancisi herkes kaldirir bence
arkadasım sakın umutsuz olma benim arkadasım 31 yaşında kaç kez aşılma klomen tup bebek denedi olmadı pco hastası en son olarak hayıt macunu ve soğan kürü yaotı o ay hamlie kaldı sımdı oğlu 19 aylık ıkıncıyı dusunuyo bu ay beraber baladık onla hayıt olayına denemek istersen sen blirsin nacızane tavsiyeBende okadarlik evliyim bir tane düstü ağriyo ne yalan diyim ama 5 dk bisey o ilac verilince icinde bir sanci oluyo en cok rahmi ceken bir alet var spekulum mu ne ondan cok canim yandi hgs iğneye gecmedwn cektir kapalilik varsa bosa tedavi görmus oliyosun
Bir dusuk yapmissin.tupler kapali olsa kalamazdin ki neden cektiler rahim filmi canim.Bende okadarlik evliyim bir tane düstü ağriyo ne yalan diyim ama 5 dk bisey o ilac verilince icinde bir sanci oluyo en cok rahmi ceken bir alet var spekulum mu ne ondan cok canim yandi hgs iğneye gecmedwn cektir kapalilik varsa bosa tedavi görmus oliyosun
Soğan suyu bir ay icmistim faydasi olmadi hayit macununu hic duymadim nerden bulabilirimarkadasım sakın umutsuz olma benim arkadasım 31 yaşında kaç kez aşılma klomen tup bebek denedi olmadı pco hastası en son olarak hayıt macunu ve soğan kürü yaotı o ay hamlie kaldı sımdı oğlu 19 aylık ıkıncıyı dusunuyo bu ay beraber baladık onla hayıt olayına denemek istersen sen blirsin nacızane tavsiye
Hamilelikten önce çektiler hgs den hemen sonra iğne kullandim ve o ay hamile kaldim ama düstü aşılama değildiBir dusuk yapmissin.tupler kapali olsa kalamazdin ki neden cektiler rahim filmi canim.
hmm anladım canım düşük kaçıncı haftada oldu ne kadar zaman geçti pekiHamilelikten önce çektiler hgs den hemen sonra iğne kullandim ve o ay hamile kaldim ama düstü aşılama değildi
Geçen nisanda 2 aylık falandihmm anladım canım düşük kaçıncı haftada oldu ne kadar zaman geçti peki
Sebebine bakildi mi benm cok erken oldugu icin hic bakilmadi.dusukten sonra kolay olur derler bide..bir sene gecmis umarim tam bir sene ustune olsun bariGeçen nisanda 2 aylık falandi
Sebebine bakmaya gerek duymadi tekrarlayan düşükte bakiliyomus ins olur allah hepimize versinSebebine bakildi mi benm cok erken oldugu icin hic bakilmadi.dusukten sonra kolay olur derler bide..bir sene gecmis umarim tam bir sene ustune olsun bari
Benimde aynı tarih canım. İnş beklemediğimiz olurBende klomen kullandım bu ay. Bakalim ise yarayacak miBeklenen ama gelmesini hic istemediğim tarih 20 nisan :)
Evet oyleymis ama buyuk dusuklerde parcalari incelemeye gonderiyorlar.hayirlisi amin hepimize versin rabbimSebebine bakmaya gerek duymadi tekrarlayan düşükte bakiliyomus ins olur allah hepimize versin
Sendemi klomen kullaniyosunYaa yalnız değilim demek ki. Var mı sende belirti falan farklılık hissediyor musun