klomen kullananlar

PINAR3498

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
925
186
Arkadaslar ben bu ay kolomen kullandim günde iki tane adetin 13. günü dr gittim daha yumurtaların küçük 4 gün sonra gel dedi bugün gittim daha yeterli değil dedi ve yine kullanmam icin klomen yazdi sabah basla dedi sorum bu ay iki kutu klomen kullanmis olacam hic böyle bisey duymadim tekrar klomen yazmasi normalmi bir hafta sonra tekrar gel dedi hani aklima takilan bu ay yumurta gelismedi diye genelde öteki ay adet olunca gel diyolar ya sizce işe yararmi bana zarari olurmu somdiden tsk

hiç böyle bişi duymadım. dr una güveniyorsan çok sorgulama derim.belki senin daha geç olgunlaşıyordur ve destek olsun diye vermiştir.

hiç böyle bişi duymadım. dr una güveniyorsan çok sorgulama derim.belki senin daha geç olgunlaşıyordur ve destek olsun diye vermiştir.
Tsk cevabin için yumurtalar sağlıklı büyür mü ki bilmiyorum ya ben uzun zamandir anne olamiyorm cok dr gezdim klomeni ikinci kullanisim hayirlisi insallah ise yarar

slm arkadaşlar ben dün kontrole gittim 25mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma iğnesi surdurdu doktorum. Sizce bu yumurta büyüklüğü çok fazla değil mi bi sorun olurmu lütfen chp

Tsk cevabin için yumurtalar sağlıklı büyür mü ki bilmiyorum ya ben uzun zamandir anne olamiyorm cok dr gezdim klomeni ikinci kullanisim hayirlisi insallah ise yarar
Rica ederim.ins ise yarar.bu klomen kisiden kisiye cok farklilik gosteriyor.umarim ise yarar sorun var mi neden kalamadin

Rica ederim.ins ise yarar.bu klomen kisiden kisiye cok farklilik gosteriyor.umarim ise yarar sorun var mi neden kalamadin
Pko var 4 yildir evliyim klomen kullandim buyumedi ilk tedavide doktor iğne verdi onla hamile kaldim düştü bir yil ara verdim simdide dr klomen denicem iki ay dedi burasi doğu özel bir doktorum yok askeri doktor bu bakalim insallah olur ((

slm arkadaşlar ben dün kontrole gittim 25mm yumurtam oluşmuş. Çatlatma iğnesi surdurdu doktorum. Sizce bu yumurta büyüklüğü çok fazla değil mi bi sorun olurmu lütfen chp
Buyuk gibi bir tanemi gelisen yumurta insallah olur tatlim yaaa

Klomen pko lularda daha cok ise yarar yazmislar ama ins iyi gelir..keske bir yil beklemeseymissin.umarim hamile kalirsin.allah yardimcin olsun.

İki tane ama biri düzgün değil bozulmuş dedi. Diğeri iyi dedi ama büyük mü acaba diye aklıma takıldı :-( bozuk ne demek onu da anlamadım ya
mrb cnm.bozuksa şekil ve yapı olarak kötüdür.dr lar yumurtanın kalitesini anlıyorlar.döllenmeye pek uygun görmemiştir.büyük olan baya büyümüş senin çatlarsa ise yarar, çatlamazsa kist olur. büyük yumurtalar bazen çatlamıyormuş.dr un o yüzden çatlatma iğnesi vermiştir.

Sağol cvbın için cnm. Bugün çok kötü bi kasık ağrım var ayakta duramıyorum resmen. Çatlama belirtisi mi acaba

İki tane ama biri düzgün değil bozulmuş dedi. Diğeri iyi dedi ama büyük mü acaba diye aklıma takıldı :-( bozuk ne demek onu da anlamadım ya
Bozuk derken döllenmeye elverisli değilndemekki cnm onlar biliyorlar ins hamile kalirsin dr sordunmu büyük değilmi diye yoksa benim gibi dr görünce unutuyomusun

Bozuk derken döllenmeye elverisli değilndemekki cnm onlar biliyorlar ins hamile kalirsin dr sordunmu büyük değilmi diye yoksa benim gibi dr görünce unutuyomusun
sordum cnm yo sorun yok dedi. Geçen ay iki tane 2cm yumurtam vardı ama olmadı. Bu ay böyle olunca ister istemez unutlanmasam mı diyorum. Çok zor bu işler yaa

salı akşamı iğne oldum işte adetin 12. günüydü. bugün iğneden iki gün geçti 36 saat sonra ilişki oldu ama inş bu sefer olur
sordum cnm yo sorun yok dedi. Geçen ay iki tane 2cm yumurtam vardı ama olmadı. Bu ay böyle olunca ister istemez unutlanmasam mı diyorum. Çok zor bu işler yaa
Senin ne sorunun var canim yumurta tembelliğimi insallah hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…