Bnce belli olmaz daha cnm rabbim bilir tabide. Hamilelik belirtisiyle adet belirtileri cok bnziyo
Herseyin hayirlisi olsun umudunu kaybetme. Bende 6 yillik evliyim ve hic umudumu kaybetmedimhayirlisi ya ben artik kendimi dinlememeye calisiyorum cunku strese giriyorum ve kendimi kotu hissediyorum cuma gunu doktorum cagirdi hastalansanda hastalanmasanda gel dedi buyuk ihtimal söktürücü verir sonra klomen catlatma derken yine devam
Herseyin hayirlisi olsun umudunu kaybetme. Bende 6 yillik evliyim ve hic umudumu kaybetmedim
Bakalim bu ay klimen.kullandim bitane yumurta olustu cok sükur. Dun adetime 6 gun vardi test yaptim cok silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine cikti. Hayirlisi bikac güne kadar kan vercem ins.benimde 4. yilim
Bakalim bu ay klimen.kullandim bitane yumurta olustu cok sükur. Dun adetime 6 gun vardi test yaptim cok silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine cikti. Hayirlisi bikac güne kadar kan vercem ins.
Yok cnm daha adetime 5 gün var. Cokta umutlanamadim.bakalim.kanda cikar inshayırlı olsun canım inşallah Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin gecikmen var mi peki
Yok cnm daha adetime 5 gün var. Cokta umutlanamadim.bakalim.kanda cikar ins
Catlatma ignesi vurulmadim.ben vanim kendi catlDi :)peki igneden sonra kacinci gunun igne etkisi olabilir biliosun dimi
Catlatma ignesi vurulmadim.ben vanim kendi catlDi :)
Cok saol canim. Adetime 4 gun var ama dayanamadim kan verdim bugun. Sonuc 21.10 ciktihmm çok güzel o zaman hayirlisi inşallah meleğine kavuşursun
Cok saol canim. Adetime 4 gun var ama dayanamadim kan verdim bugun. Sonuc 21.10 cikti
Cok saol canim rabbim tüm isteyene nadip etsin inshayirli olsun daha cok yeni canim ya rahme yeni yerlesmis agir is yapma hep dinlen bu aralar
Cok saol canim rabbim tüm isteyene nadip etsin ins
Canim hic belli olmaz bukadar olumsuz olma. Hamilelik bir haftada gerceklesiyo belki gec döllenme olmustur. Insallah hayirli haberlerle gelceksin gör bak.İnşallah canım inşallah bende cuma sabah doktorumdayim negatif oldugunu bilmesem kesin hamileyim dicem ama cuma günü gorcez artık surekli bi batma agri kac gündür böyle
Canım doğuma yaklaşmışsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallahOfff offf .. bata 2 gun var. Dayanamadim test yaptim yine her ay oldugu gibi.. ahh su hayalet cizgiyi gormek icin bile hayatta neler vermezdimm. Ama yine cikmadi