klomen kullananlar

Bnce belli olmaz daha cnm rabbim bilir tabide. Hamilelik belirtisiyle adet belirtileri cok bnziyo

hayirlisi ya ben artik kendimi dinlememeye calisiyorum cunku strese giriyorum ve kendimi kotu hissediyorum cuma gunu doktorum cagirdi hastalansanda hastalanmasanda gel dedi buyuk ihtimal söktürücü verir sonra klomen catlatma derken yine devam :KK43:

hayirlisi ya ben artik kendimi dinlememeye calisiyorum cunku strese giriyorum ve kendimi kotu hissediyorum cuma gunu doktorum cagirdi hastalansanda hastalanmasanda gel dedi buyuk ihtimal söktürücü verir sonra klomen catlatma derken yine devam :KK43:
Herseyin hayirlisi olsun umudunu kaybetme. Bende 6 yillik evliyim ve hic umudumu kaybetmedim

Bakalim bu ay klimen.kullandim bitane yumurta olustu cok sükur. Dun adetime 6 gun vardi test yaptim cok silik cikti. Bugun tekrar yaptim yine cikti. Hayirlisi bikac güne kadar kan vercem ins.

hayırlı olsun canım inşallah Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin gecikmen var mi peki

İnşallah canım inşallah bende cuma sabah doktorumdayim negatif oldugunu bilmesem kesin hamileyim dicem ama cuma günü gorcez artık surekli bi batma agri kac gündür böyle
Canim hic belli olmaz bukadar olumsuz olma. Hamilelik bir haftada gerceklesiyo belki gec döllenme olmustur. Insallah hayirli haberlerle gelceksin gör bak.

Offf offf .. bata 2 gun var. Dayanamadim test yaptim yine her ay oldugu gibi.. ahh su hayalet cizgiyi gormek icin bile hayatta neler vermezdimm. Ama yine cikmadi :KK43:
Canım doğuma yaklaşmışsın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
Siz kolomenlemi hamile kaldınız?

X