Klomen kullananlar??

Sizde pıhtılaşma mi var o yüzden mi coraspin verdi ? Yoksa tedbir amaclı mi verdi ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın doktora soracağım kullansam mi diye
Yok canm bu ilaçlar kan pıhtılaşma yapabiliyomuş o yüzden burda kullananlarda vardı yani gebelik olursa pıhtılaşmadan düşmesn diye

Ben 5 gün klomen kullandıktan sonra 19 Ekim günü 20 cm olan yumurtam olduğu için çatlatma iğnesini oldum kızlar.
Pazartesi günü yani çatlatma iğnesinden 14 gün geçtikten sonra evde yaptığım gebelik testi pozitif çıktı ancak kanda negatifi gördüm.
Doktor iğnenin etkisi ile pozitif görmüş olabileceğimi söyledi ancak benim aklıma yatmadı. Madem iğnenin içinde de hamilelik hormonu olarak bilenen Beta HCG var ve bu nedenle evde yaptığım test pozitif oldu aynı gün verdiğim kan testi daha hassas değil mi o niye görmedi iğne etkisini.

bir gün sonra yine gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi bir önceki teste göre baya baya silikti.
Ama yinede pozitifti yani ama silik ama koyu ikinci çizgi vardı. Tıp bilimi ile ters düştüm resmen :) regli olmayı bekliyorum yarın normalde regli günüm eğer olmaz isem yeniden kan vericem o zamana kadar beklemedeyim

Bencede biraz bekle sonra kan ver varsa zaten beta yükselt senin sorunun neydii

Canım gerçekten karışık Bi durum ama 12 14 gün arası galiba iğnenin etkisi yani geçmiş olması lazım bence inşallah hamilesindir haberdar et bizleri de bidaha kan verince

Benim rahmim T şeklinde 1 senedir normal yoldan denedik olmayınca doktor klomen başlattı. Eşiminde sperm kalitesinde yavaslık var
Merhaba, benimde rahim şeklin hafif T şeklinde bunun için 3 doktora gittim sadece 1 tanesi ameliyat önerdi ama olmadım en son gittik doktor gerek yok dedi rahim alanı normal tüpler açık bi sıkıntı yok dedi 3 yıllık evliyim ilk defa geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda klomen tedavisine başladım inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Bide doktorunuz size ameliyat önerdi mi ?

Maşallah inşallah çok güzel haberler alırsın bende yarın gideceğim gerçi dediği günden 1 gün önce gideceğim ama bakalım ne diyecek inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Arkadaşım bugün gidecektin demi doktora naptın vardır inşallah hayırlı haberler

Selam canim hicbir problemim yok gebelik hızlansın diye klomen kullandım yumurta takibine gitmedim korona yüzünden doktorla telde görüştük iğne de yok bende her ay cok yumurtam oluyodu benim ama bebek istemiyorum yumurtladigimi anlıyordum yani sat 26 eylul klomen gunde 2 kez 5 gun kullandim 3 kere yumurtladım 1.4 7 9 13 günleri degerlendirdum yanlis hatırlamıyorsam ve tuttu adet gecikti anca oyle cıktı ama deger yüksekti ikiz suphelenildi ve 5+5 misim suan cift yunurta ikiz bekliyorum ilk aydan kaldim

merhabalar canım çok sevindim senin adına sağlıcakla kucağına almak da nasip olsun inşallah. Bende hep ikiz istemişimdir Rabbim den bu tedavinin de öyle etkisi varmış duyunca çok sevindim bakalım ben doktor kontrolünde kullandım ilacı dün sabah 10 da iğnemi vuruldum ama kasık ağrım akıntı çokdu değerlendirmek istedim sabah bakalım bekliyoruz

Bende yarın gidicem bakalım ne dicek cok heyecanlıyım sana yumurta var dedimi bana geçen ay hiç yumurtlama olmamış dedi zetn ilaç kullanmıyorum ilk başladım bide zor yumurtlama oluyo zaten sana ne dedi doktor

Bende yarın gidicem bakalım ne dicek cok heyecanlıyım sana yumurta var dedimi bana geçen ay hiç yumurtlama olmamış dedi zetn ilaç kullanmıyorum ilk başladım bide zor yumurtlama oluyo zaten sana ne dedi doktor
Canım şöyle ilk baştan anlatıyım ben Bi 10 ay gebe kalamayınca adetlerim de düzensizleşti 40 günleri bulmaya başladı. doktora başvurdum hormon vs tahlillerime baktı eşime de aynı sorun çıkmadı bana dediği tek şey sadece ufak Bi kist görünüyor ama açıklamada bulunmadı adetimin 3.günü gittim klomene başladı günde 2 tane olmak üzere. İlacım bitti adetten itibaren 10.günde gittim iki yumurta var 14 15mm iki gün sonra tekrar kontrol dedi gittim bu sefer maşallah iyi büyümüş beni yumurtalar 19 22mm olmuş iğne istedi dün aldım vurdu ilişki anlattı işte 36 saat falan diye ama çok okudum bu siteside çatlamayı kaçırdım erken olsun diyolar. Senin nasıl hikayen

Arkadaşım bugün gidecektin demi doktora naptın vardır inşallah hayırlı haberler
Canım aslında doktor beni cuma çağırmıştı gel diye o güne randevu bulamadım perşembe gideyim yani bugün için dedim ama doktor yarın akşam 6dan sonra hastanede olacakmış nöbetciymiş bende tam gününde gitmek için yarın akşam 6dan sonra gideceğim canım doktorda nöbetçiyim o zaman gel dedi

Bende en baştan anlatayım sana hikayemi ben pco olduğumu bekarkende biliyodum18 yaşına kadar adetlerim hep düzenli olurdu sonra birden gelmemeye başladı 2 ayda bir olmaya başladım hiç 50 kilonun üzerine çıkmazdım şuan 62 kiloyum aslında boyumdan 1 70 orantılı ama düzenim bozuldu evleneli 2 sene oldu evlendik 5 ay sonra bebek düşündük tabi ben biliyorum bende düzenszlk var Bi doktora gideyim kistler ne durumda diye gittim agnucaston verdi adet söktürücü ler felan kendi olsun diye bekledi doktor sonrada rahim filmi istedi eşimn testlerinde temz cıkdı klomen başladık yarın gidicem ama ovi kullanıyorum 3 gün öncesine göre koyulaştı ama cokda değil meraktayım yarın ne dicek inşallah benmde yumurta oluşmuştur

Hadi inşallah canım yumurtaların büyümesi de yetmiyor ki biliyorsun sağlıkla ilerlemesi lazım umarım senin için de herşey yolundadır haberdar et bizleri de lütfen yarın

Hadi inşallah canım yumurtaların büyümesi de yetmiyor ki biliyorsun sağlıkla ilerlemesi lazım umarım senin için de herşey yolundadır haberdar et bizleri de lütfen yarın
Ayy inşallah pco olup cok hamile kalan var ve okuduk a içim açılıyor inşallah bende kalırım sen kaç yaşındaydın

Ayy inşallah pco olup cok hamile kalan var ve okuduk a içim açılıyor inşallah bende kalırım sen kaç yaşındaydın
23 yaşındayım canım 1 bucuk yıldır evliyim bende çok okuyorum bakıyorum pco olup hamile olan sağlıkla kucağına alan çok içini ferah tut aklına getirme canım eşinin hiç spermi olmayıp hamile kalan binbir türlü rahatsızlığı olup hamile kalan var veren Rabbim o ol derse olur inşallah bizler de hayırlısıyla anne oluruz

Amin inşallah bende 21 yaşındayım eşime aksine doktor olması gerekende daha iyi dedi ama rabbim ne zaman derse o zaman oluyor hiç sorunu olmayıp seneler süren var sorunu olup hemen hamile kalan doğru diyorsun canm kafaya takmamak gerek ama sürekli bende araştırma yapıyorum biraz unutayım diyorum olmuyo yarın Bi atlatsam Cook meraktayım

Aynısı bende de var doktora ilk gitmeye başladığım da üye oldum buraya ama gerçekten çok faydalı doktor demeden ben ne diyeceğini ne yapacağını anlıyorum zaten çatlatma iğnesi olmadan önce kendi kendime söyledim girmeyecem artık 2 hafta sonra girerim biraz unutuyum dedim ama maalesef sürekli bursa buluyorum kendimi yarın sende çatlatma iğnesi yaptıracaksın galiba demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…