Klomen kullananlar??

Kızlar benmde klomen bitti 2 gün olyo biteli dünden beri hafif bel ağrısı ve biraz akıntı oldu 4 gündür ovu test yapıyorum ilk ikisi silkdi dümki yaptığın biraz koyu cıkdı acaba yumurta gelişiyorda o yüzden mi bilgisi olan varmı

Baktırdım canım iki tane yumurta var 14 15 mm dedi iki gün süre verdi yarın tekrar kontrol var bakalım kaç oldu
Benim 18 mmken bile vurmadı iğneyi 20 olunca vuracaz diye genelde 20li rakamlara ulaşınca iğne vuruluyomuş inşallah büyürde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız benimde bu ay 2.denemem geçen aykinde iğne klomen kullandık fayda etmedi doktor hapın dozunu yükseltti bu ayda böyle denedik bakalım bat 11 kasım

Canm merhaba klomen kullanan herjese doktor çatlama iğnesi yapıyormuş bana öyle bişi demedi ama cuma günü gel Bi bakalım tedaviye yanıt verdimi dedi

Canm merhaba klomen kullanan herjese doktor çatlama iğnesi yapıyormuş bana öyle bişi demedi ama cuma günü gel Bi bakalım tedaviye yanıt verdimi dedi

canım ben 2 aydır klomen kullanıyorum ikisinde de iğne tavsiye etti doktor kendiliğindne çatlamasını beklemeylim dedi + inofolic combi diye bir hap önerdi pko olan hastalar kullanıyormuş genellikle yorumlara baktım gerçekten çok faydalıymış bu ay onuda içiyorum bakalım hayırlısı

Bendede var pco doktor yumurtaların cok dirençli dedi yani yumurtlama olmuyo minik minik dizilmşler klomen verdi dün2 gün oldu biteli üstte foto atmştm bakıp yorumlarmısın bu dönemde insan fikri olan birine ihtiyaç duyuyor

Canım ovulasyona devam et bak gittikçe artıyo benim en son böyleydi yumurtlama olduğu gün çok ağrı çekmiştim daha bu silik hali bekledikçe dahada koyulaştı pik olmuştu inşallah devam edersen piki bulursun

Eklentiler

• CCB9EB95-97A0-4BA7-90EE-0895F7F0558A.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 43
Ben 2 yıllık evliyim 21 yaşındayım 1 bucuk yıldır uğraşıyoruz ilk klomen deneyimim önceden duphaston agnucaston gibi ilaçlar kullandım hsg çwkldm temz cıkdı eşimn testlerida gayet güzel dediler bakalım nasip ne zaman olacak

Bide bana estrofem ve coraspin verdi klomenşn yanında adetin 2. Günü ilaçlarla beraber çörek otu pekmez ve tarçn kürü yaptım ondan her sabah ac karna Bi kaşk yiyorum klomenşn yanında Bi zararı olurmu yumurtayı büyütmüş kalitesini attırrmş

Kızlar gittim bugün doktora yumurtalarım gelişmiş 22 19 mm olmuş çatlatma ignesi yaptı ovitrelle. 2 hafta sonra kontrol var tekrar

Aynen
Aa

Maşallah bende yarından sonra gidicem bakalım ne dicek doktor heyecanlıyım seninde mi ilk klomen
Aynen ilk klomen kullanışım. İnşallah 2 ye gerek kalmaz hepimiz için hayırlısı sende haber et karşılaştıralım durumlarımızı

Kızlar gittim bugün doktora yumurtalarım gelişmiş 22 19 mm olmuş çatlatma ignesi yaptı ovitrelle. 2 hafta sonra kontrol var tekrar
Aa

Maşallah bende yarından sonra gidicem bakalım ne dicek doktor heyecanlıyım seninde mi ilk klomen
Maşallah inşallah çok güzel haberler alırsın bende yarın gideceğim gerçi dediği günden 1 gün önce gideceğim ama bakalım ne diyecek inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Sizde pıhtılaşma mi var o yüzden mi coraspin verdi ? Yoksa tedbir amaclı mi verdi ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım yarın doktora soracağım kullansam mi diye

Kızlar ben şimdi iğnemi vuruldum ilişki ne zaman olmalı doktor 36 saat sonra demişti Bi kaç yerde daha erken olsun garanti diyenler var

Kızlar ben şimdi iğnemi vuruldum ilişki ne zaman olmalı doktor 36 saat sonra demişti Bi kaç yerde daha erken olsun garanti diyenler var
Bu konu hakkında çok fikrim yok ama 36 saat önce de ilişki olabilir bence daha iyi sanki, özellikle sabah saatleri oldugu zaman spermler daha canlı oluyormuş bi 10 15 dakikada yerinden kalkma öyle kal doktor eşime o şekilde söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…