Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sürekli birşey cikartirlar

ıgnenasıl birşey klomenın nasılfaydası oluyor
Klomen yumurta destekleyici bir ilaç iğnenin içeriğini tam olarakda bende bilemiyorum kullanmadım henüz bu perşembe gittiğimde öğreneceğim adet gecikmem devam ediyor bebek varmı yokmu yada iğneyemi başlayacağım o zaman öğreneceğim

İyi günler arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yarın adet günüm son 1 haftadır karnım ve kasıklarım acayip şiş sizce hapın etkisi midir siz de yaşadınız mı cevaplarınızı bekliyorum
Yumrtalıklarmı mı çalışmıyor ne diye verdi canm doktor bende kullandım ama 1 hafta yumurtalar ccp vermeyince hemen kestiler sende nasıl oldu

ben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
Aynen bende de yumurtalık yetmezliği var kendiliğimden adet olamıyorum 1 yıllık evliyim Kütahya dan kaltm taa buradaki doktrmla gıttm ümitsiz yumurtalık nakli sart dedı oda ülkemizde yasal değil malımnz sonra 1 hafta bile değil kılomen kullandım yurtalıklar büyğmeyınce kesti başkada hıcbır şey denemedi bende bu şehirde çok ıyı bir doktora denk geldim hıpo uyum hsg çekti rahim t şeklinde çıktı bu hafta düzeltecek önce sonrada yumurta büyütme iğnesi deneyeceğiz inş ona cvp verirse hayallerim gerçek olacak

Yumrtalıklarmı mı çalışmıyor ne diye verdi canm doktor bende kullandım ama 1 hafta yumurtalar ccp vermeyince hemen kestiler sende nasıl oldu
Bilmiyorum ne için verdi işe de yaramadı zaten benim yumurtalarım büyüyor, çatlıyor bir daha kullanmam iyi bir doktor bulana kadar da ara verdim düşünmüyorum hayırlısı bakalım

simdi ne yapacaklar tedavi olarak
Jetesa cuma kontrol yenı çıktım amlıyattan sonra hormon ki kendiliğimden adet goruyorm olayım diye sonra iğnelerle başlayacağız eğer uyuyan yumurtalarım uyanırsa başka bir sorun yok eğer uyanmaz ise tüp deneyecekmısz doktorum oyle dedı

ben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
Merhaba ben pek doğru bulmuyorum ben hem özel hem devlete gidiyorum çatlatma iğnesi şart değil bana gerek yok çatlıyor yumuttan dedi ve şuan kisttr oluşmadı çok şükür ve bana doktorum 3 ay kullanda demedi ilk kıllanışım olmazsa birdaha mı kullancam dedim hayır olmazsa yumurta tüplerine bakıcam dedi kişiden kişiye değişiyor klomen herkese vermiyorlar iğnesiz yada iğneli yumurtan yeteri kadar büyük değilse yada yumurtan oluşmuyorsa veriyorlar

[Q UOTE="zalal, post: 62282350, member: 959125"]
Sadece 5 gün kullandım bugun rahim amlıyat oldm şekli düzelttik ay başında büyütme iğnesi denıcez eğer Yumrtalıklarmı cvp verırıse anne olmama hıcbır engel kalmayacak ıns bende yumurtalklar çalşmıyt yanı
[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun
[/QUOTE]
Teskr ed rm ogun geldi sanrm yarın başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…