• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıklar şişmez siz şiş hissedersiniz muhtemelen gelişmiş yumurtalardan dolayıdır bende de benzeri bir durum olmuştu klomen kullanırken geliştiğini çatladığını hissetmiştim.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
Nasil hissettin catladigini gelistigini canim bende bu ay klomene basladim ama catlatma igneainden bahsetmedi doktorum

Arkadaslar bilmedigim icin soruyorum bu tedaviyi devlettemi oluyorsunuz ozeldemi? Yani bu tedaviyi devlette karsiliyormu?

Nasil hissettin catladigini gelistigini canim bende bu ay klomene basladim ama catlatma igneainden bahsetmedi doktorum
Ovitrelle iğneyi yaptırdıktan sonra 36 saat içerisinde çatlama oluyor ve çatlama saatinde inanılmaz sancım oldu her iki kasıkta da geliştiğini şişkinlik olarak hissetmiştim o şişkinliklerin olduğu bölge de sancı oldu

İyi akşamlar arkadaşlar bugün 5 gün oluyor hala adet olmadım testte yaptım negatif çıkıyor bu ay da olmadı sanırım 😔
Merhabalar bende 4 aydır klomen kullanıyorum ilk ay kullanmaya başladığımda adetim 5-6 gün gecikti klomenin etkisiyle . Ama sonraki aylarda olmadı hiç gecikme. Kontrole gittiğimde kist vs de yoktu. Normalde 26 gün olan döngüm 31 gün oldu. 4 aydır da böyle ama düzenli. Şu an adetim 3 gün gecikti ama testte negatifi gördüm maalesef. Doktorum 7 gün gecikme olmadan gelme demişti bekleyeceğim o yüzden zaten tarih olarakda biraz geç yumurtlama oluyor bende😔. Bu ayda yine klomen vereceğini 5 ayın sonunda sonuç alamazsak iğneye geçeceğini söyledi. Hayırlısı bakalım

Merhabalar bende 4 aydır klomen kullanıyorum ilk ay kullanmaya başladığımda adetim 5-6 gün gecikti klomenin etkisiyle . Ama sonraki aylarda olmadı hiç gecikme. Kontrole gittiğimde kist vs de yoktu. Normalde 26 gün olan döngüm 31 gün oldu. 4 aydır da böyle ama düzenli. Şu an adetim 3 gün gecikti ama testte negatifi gördüm maalesef. Doktorum 7 gün gecikme olmadan gelme demişti bekleyeceğim o yüzden zaten tarih olarakda biraz geç yumurtlama oluyor bende😔. Bu ayda yine klomen vereceğini 5 ayın sonunda sonuç alamazsak iğneye geçeceğini söyledi. Hayırlısı bakalım
ıgnenasıl birşey klomenın nasılfaydası oluyor

Ben bir dr a gittim kendim klomen istedim adam direkt tüp yapacaktı. Bana çok samimi gelmedi sanki bir ay deneyelim dedim klomen pek isteksizdi yok yumurtan az zaten gibi. Ben de bugün kontrol vardı başka dr a numara aldım hem daha ucuz. Bide her seferinde kan verdirtiyordu. 200 tl bir kan. Sizin de böyle mi oluyor kan veriyor msnz?

Ben bir dr a gittim kendim klomen istedim adam direkt tüp yapacaktı. Bana çok samimi gelmedi sanki bir ay deneyelim dedim klomen pek isteksizdi yok yumurtan az zaten gibi. Ben de bugün kontrol vardı başka dr a numara aldım hem daha ucuz. Bide her seferinde kan verdirtiyordu. 200 tl bir kan. Sizin de böyle mi oluyor kan veriyor msnz?
Bende hep ozele gıdyorum ozelcıler hep soyguncu mecburuz ıstee para ıcın herseyı yaptırıyorlar

15 tl kampanya varmış Ama daha sonra yumurta takibi olacak diye 300 TL daha istediler sonra kan tahlili yaptırdım bir kere 200 TL bugün tekrar gel yine bir tahliline bir 200 o yüzden oraya gitmeyip bu şu an başka bir hastaneye gidiyorum

Back