- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Döngünüz kaç gün
Normalde 30 31 ama klomenle ve duphastonla 28 oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döngünüz kaç gün
Amin insallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Nasil hissettin catladigini gelistigini canim bende bu ay klomene basladim ama catlatma igneainden bahsetmedi doktorumKasıklar şişmez siz şiş hissedersiniz muhtemelen gelişmiş yumurtalardan dolayıdır bende de benzeri bir durum olmuştu klomen kullanırken geliştiğini çatladığını hissetmiştim.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah
lkan ver benceİyi akşamlar arkadaşlar bugün 5 gün oluyor hala adet olmadım testte yaptım negatif çıkıyor bu ay da olmadı sanırım![]()
Yarın vereceğim inşallahlkan ver bence
Inşallah vardirYarın vereceğim inşallah
Klomen ilk kullanımda kist yapar mı?
İnşallah çok teşekkür ederimInşallah vardir
Doktorunuza sorun gerek görürse verirArkadaslar bilmedigim icin soruyorum bu tedaviyi devlettemi oluyorsunuz ozeldemi? Yani bu tedaviyi devlette karsiliyormu?
Ovitrelle iğneyi yaptırdıktan sonra 36 saat içerisinde çatlama oluyor ve çatlama saatinde inanılmaz sancım oldu her iki kasıkta da geliştiğini şişkinlik olarak hissetmiştim o şişkinliklerin olduğu bölge de sancı olduNasil hissettin catladigini gelistigini canim bende bu ay klomene basladim ama catlatma igneainden bahsetmedi doktorum
Adet gecikmesi yaşanabiliyor bu tedavide inşallah sizin ki pozitif olmuşturİyi akşamlar arkadaşlar bugün 5 gün oluyor hala adet olmadım testte yaptım negatif çıkıyor bu ay da olmadı sanırım![]()
Bildiğim kadarı ile karşılamıyor klomen zaten 5 TL bişeydi çatlatma iğnesi 80 TL idi devlet karşılamıyordu geçen yıl şimdi ne kadar bilmiyorumArkadaslar bilmedigim icin soruyorum bu tedaviyi devlettemi oluyorsunuz ozeldemi? Yani bu tedaviyi devlette karsiliyormu?
Merhabalar bende 4 aydır klomen kullanıyorum ilk ay kullanmaya başladığımda adetim 5-6 gün gecikti klomenin etkisiyle . Ama sonraki aylarda olmadı hiç gecikme. Kontrole gittiğimde kist vs de yoktu. Normalde 26 gün olan döngüm 31 gün oldu. 4 aydır da böyle ama düzenli. Şu an adetim 3 gün gecikti ama testte negatifi gördüm maalesef. Doktorum 7 gün gecikme olmadan gelme demişti bekleyeceğim o yüzden zaten tarih olarakda biraz geç yumurtlama oluyor bendeİyi akşamlar arkadaşlar bugün 5 gün oluyor hala adet olmadım testte yaptım negatif çıkıyor bu ay da olmadı sanırım![]()
ıgnenasıl birşey klomenın nasılfaydası oluyorMerhabalar bende 4 aydır klomen kullanıyorum ilk ay kullanmaya başladığımda adetim 5-6 gün gecikti klomenin etkisiyle . Ama sonraki aylarda olmadı hiç gecikme. Kontrole gittiğimde kist vs de yoktu. Normalde 26 gün olan döngüm 31 gün oldu. 4 aydır da böyle ama düzenli. Şu an adetim 3 gün gecikti ama testte negatifi gördüm maalesef. Doktorum 7 gün gecikme olmadan gelme demişti bekleyeceğim o yüzden zaten tarih olarakda biraz geç yumurtlama oluyor bende. Bu ayda yine klomen vereceğini 5 ayın sonunda sonuç alamazsak iğneye geçeceğini söyledi. Hayırlısı bakalım
Bende hep ozele gıdyorum ozelcıler hep soyguncu mecburuz ıstee para ıcın herseyı yaptırıyorlarBen bir dr a gittim kendim klomen istedim adam direkt tüp yapacaktı. Bana çok samimi gelmedi sanki bir ay deneyelim dedim klomen pek isteksizdi yok yumurtan az zaten gibi. Ben de bugün kontrol vardı başka dr a numara aldım hem daha ucuz. Bide her seferinde kan verdirtiyordu. 200 tl bir kan. Sizin de böyle mi oluyor kan veriyor msnz?