evet canım klomen hormonları bayağı çoşturuyor. normalde bende adet zamanı göğüs şişmesi falan olmaz klomen kullandığım zamanlar kafam kadar olmuşlardıİyi günler arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yarın adet günüm son 1 haftadır karnım ve kasıklarım acayip şiş sizce hapın etkisi midir siz de yaşadınız mı cevaplarınızı bekliyorum
Klomen verince catlamada vermek zorundalar miCatlatma ignesi olmadiniz mi
Klomen verince catlamada vermek zorundalar mi
çünkü bazılarına sadece klomen veriyormusBen catlatma ignesi olmadan kullanmadim. Zorunlu degil tabi ama gelisen yumurtanin catladigini doktor kontrolunde onaylamakta fayda var cunku klomen yumurtayi gelistiriyor evet ama bazen yumurta buyumeye devam ediyor catlamiyor ve bu agri ile adet gecikmesi yaratiyor. Yani kist olusuyor. Klomen kullandim kist olustu diyenlerin sebebi bu. Kendiliginde dongunuze gore catlayabilir ama bu olasiligi goz ardi etmemek lazm sonra olusan kist gitsin diye en az 1 ay ugrasiyoruz.
çünkü bazılarına sadece klomen veriyormus
doğrudur klomenle bayagi hamle kalan var ama su normal yumurtlaması olup catlayanlara fayda ediirmilu genelde buyumeyenlr kullaniyiru duydumben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
doğrudur klomenle bayagi hamle kalan var ama su normal yumurtlaması olup catlayanlara fayda ediirmilu genelde buyumeyenlr kullaniyiru duydum
hmm anladimyoo benim hic bi sorunum yoktu Yumurtamda buyuyordu catliyorduda yinede kullandim
DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞİM DOKTORUM DA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİĞİ İÇİN HEP KİST YAPTI...ben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
olur inşalalhBende kullandim bu hafta catlatma ignesi olucam sonrası Allah kerim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBanada doktorum adetin 3. günü gel tekrar hormon testi yapalım ona göre klomene başlatıcam demişti. Bugun 1. Günü, çarşamba günü gidicem bakalkm
bende buay adet olunca gidecem klomen isticem bendeHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Döngünüz kaç günKızlar klomenle 2inci ayım bu gün ovülasyon testi yaptım ve pozitif daha 10.gun bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?