Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

jetese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
538
568
103
İyi günler arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yarın adet günüm son 1 haftadır karnım ve kasıklarım acayip şiş sizce hapın etkisi midir siz de yaşadınız mı cevaplarınızı bekliyorum

Kasıklar şişmez siz şiş hissedersiniz muhtemelen gelişmiş yumurtalardan dolayıdır bende de benzeri bir durum olmuştu klomen kullanırken geliştiğini çatladığını hissetmiştim.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

İyi günler arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım yarın adet günüm son 1 haftadır karnım ve kasıklarım acayip şiş sizce hapın etkisi midir siz de yaşadınız mı cevaplarınızı bekliyorum
evet canım klomen hormonları bayağı çoşturuyor. normalde bende adet zamanı göğüs şişmesi falan olmaz klomen kullandığım zamanlar kafam kadar olmuşlardı doktorum klomen yapıyor demişti.

Klomen verince catlamada vermek zorundalar mi

Ben catlatma ignesi olmadan kullanmadim. Zorunlu degil tabi ama gelisen yumurtanin catladigini doktor kontrolunde onaylamakta fayda var cunku klomen yumurtayi gelistiriyor evet ama bazen yumurta buyumeye devam ediyor catlamiyor ve bu agri ile adet gecikmesi yaratiyor. Yani kist olusuyor. Klomen kullandim kist olustu diyenlerin sebebi bu. Kendiliginde dongunuze gore catlayabilir ama bu olasiligi goz ardi etmemek lazm sonra olusan kist gitsin diye en az 1 ay ugrasiyoruz.

çünkü bazılarına sadece klomen veriyormus

ben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
doğrudur klomenle bayagi hamle kalan var ama su normal yumurtlaması olup catlayanlara fayda ediirmilu genelde buyumeyenlr kullaniyiru duydum

ben dogru bulmuyorum, doktorumda dogru bulmuyor. Ozellikle devlette yapiyorlar bunu git 3 ay klomen kullan olmazsa gel. Klomen oyle kontrolsuz kullanilacak bir ilac degil. Oyle olsa ztn insanlar eczaneden alip alip kullanirdi.
DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞİM DOKTORUM DA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEDİĞİ İÇİN HEP KİST YAPTI...

Banada doktorum adetin 3. günü gel tekrar hormon testi yapalım ona göre klomene başlatıcam demişti. Bugun 1. Günü, çarşamba günü gidicem bakalkm

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Çatlatma iğnesi olmadım şişkinlik falan hala var. Adetim de bugün 2. gün gecikiyor. Hep düzenli olurdum saat farkı bile olsa test yapardım ama bu sefer nedense hiç test yapasım gelmiyor siz de gecikme yaşadınız mı?

Kızlar klomenle 2inci ayım bu gün ovülasyon testi yaptım ve pozitif daha 10.gun bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…