Hmm vucut tam olarak atmıyorsa evet yanıltır. ama bat a 3 gün kala falan çıkar bence. o zamanı bekleyin canlar. allah yardımcımız olsun.13.den önce yapmayın kuzum iğne malesef yanıltıyor hatta sağlam olsun derseniz 14.gğnde yapın. Benim 12.gğnde Betam 4.80. Çıkmıştı yanılmıştık pıhtılaşmam olduğu için erken yapmıştım ama bekleyin dilerseniz Kızlar
Aynen atamıyor kuzumHmm vucut tam olarak atmıyorsa evet yanıltır. ama bat a 3 gün kala falan çıkar bence. o zamanı bekleyin canlar. allah yardımcımız olsun.
sertlik var canım işte sanki gaz var karnımda afedersin dışkım bile farklıydı :) ilaçlardan mı acabaTest yapsan erken mi acaba canım ? Vucudun nasıl ? göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma falan var mı ? Benim içime güzel şeyler doğuyor güzel haberler alacağız.
Gaz olması beni heyecanlandırdı. umutlandırmış olmayayım canım ama sen beni heyecanlandırdın şimdi :) ne zaman test yapacaksın ?sertlik var canım işte sanki gaz var karnımda afedersin dışkım bile farklıydı :) ilaçlardan mı acaba
Ayyy inşallah canım inşallahhhhBize güzel haberler verinnnnn :)))))))
ya bilmıorm gercekten da hiç test yapmadım iğnenin etkisi varsa çift cıkar falan dye bilmıorm suan sende beni heyecanlandırdn :)Gaz olması beni heyecanlandırdı. umutlandırmış olmayayım canım ama sen beni heyecanlandırdın şimdi :) ne zaman test yapacaksın ?
Hadi bakalım. sıra sıra güzel haberleri alırız inşallah. dua ediyorum hepimize. sizden sonrada biz güzel haber veririz inşallah.ya bilmıorm gercekten da hiç test yapmadım iğnenin etkisi varsa çift cıkar falan dye bilmıorm suan sende beni heyecanlandırdn :)
İnşallah canım yüzümüz gülsün umarm :) ya bole bsey olursa kocamı düşünemıorm :)Hadi bakalım. sıra sıra güzel haberleri alırız inşallah. dua ediyorum hepimize. sizden sonrada biz güzel haber veririz inşallah.
Yaaa çıkamıyorrum iş yerinden bi çıksam koşa koşa test almaya gidicem.İnşallah canım yüzümüz gülsün umarm :) ya bole bsey olursa kocamı düşünemıorm :)
Yaa bu gaz aynı zamanda sana ishal olmuş gibi hissetiriyormu Peki ? Huzursuzluk varmı karın bölgendesertlik var canım işte sanki gaz var karnımda afedersin dışkım bile farklıydı :) ilaçlardan mı acaba
aynen sanki ihsal olmus gbiyim rengi falan farklı :)Yaa bu gaz aynı zamanda sana ishal olmuş gibi hissetiriyormu Peki ? Huzursuzluk varmı karın bölgende
haydi koş akşam bende alcam çatlıorm suan meraktan bak okadar yapmak istmıodm ama bu sabah kalktım ve test yapmak istedim Allahım inşallah bize pozitifleri gösterir:9Yaaa çıkamıyorrum iş yerinden bi çıksam koşa koşa test almaya gidicem.
Ya benim de öyle şuanda işte bir huzursuzluk ishal olmuşum gibi sanki hareketlenme varaynen sanki ihsal olmus gbiyim rengi falan farklı :)
ay keşkeeeeeeee :) bak bu sabah başladı biliomsn ve hala oleym normalde benim bole sıkıntm olmaz acaba bebişler mi :)Ya benim de öyle şuanda işte bir huzursuzluk ishal olmuşum gibi sanki hareketlenme varnormalde kabızlık derler gebelik belirtisine ama biz ishali tarihe geçirelim :)))
Evet bu sabah bende öyle uyandım. Allah biliyor ya güzel şeyler hissediyorumhaydi koş akşam bende alcam çatlıorm suan meraktan bak okadar yapmak istmıodm ama bu sabah kalktım ve test yapmak istedim Allahım inşallah bize pozitifleri gösterir:9
canım yapcanmı test napmayı dusunuossnEvet bu sabah bende öyle uyandım. Allah biliyor ya güzel şeyler hissediyorum
Yapıcam tatlım da şuan çıkamıyorum işyerinden. Kimsecikler yok ortada :) halbuki dün bata kadar beklicem diyordumcanım yapcanmı test napmayı dusunuossn
Benimde bugün böyle işte nie bende bilmiyorum inşallah o yaramazlardandır kuzumay keşkeeeeeeee :) bak bu sabah başladı biliomsn ve hala oleym normalde benim bole sıkıntm olmaz acaba bebişler mi :)
Bende test alayım diorum ama sanki hiç idararım gelmicekmiş gibi hissediyorum şuanda :)Yapıcam tatlım da şuan çıkamıyorum işyerinden. Kimsecikler yok ortada :) halbuki dün bata kadar beklicem diyordum
bende bekleyemiycem bugun tarifsiz mutluluk var içimde nedendir bilemiormYapıcam tatlım da şuan çıkamıyorum işyerinden. Kimsecikler yok ortada :) halbuki dün bata kadar beklicem diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?