- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Zaman su gibi gecıo en son 2 -3 gün dedik ve şimdi 6. günümüz ya bu iğneyi vurulup hamile kalan nasıl belirtiler yaşamış bi anlatsa belki rahatlarzDiğer de benim olsun o zaman :) tek dileğim 10gün sonra burda güzel haberleri vermemiz. Valla bu dönemi beraber geçirdiğim biri olması güzelyatsak kalksak yatsak kalksak ve bu zamanlar geçse
Evet ya ne güzel olur dimi. Ben bakınıyorum baZen ama böyle aman aman detaylı bir anlatım bulamadım. Mesela sağ kasığıma fena bi ağrı giriyor bazen ama doktor büyük yumurtanın solda olduğunu söylemişti.Zaman su gibi gecıo en son 2 -3 gün dedik ve şimdi 6. günümüz ya bu iğneyi vurulup hamile kalan nasıl belirtiler yaşamış bi anlatsa belki rahatlarz
Evet karısık en iyisi beklemek sen istersen bi gebelik testi yap bakalm çift cizgi mi cıkacak.Evet ya ne güzel olur dimi. Ben bakınıyorum baZen ama böyle aman aman detaylı bir anlatım bulamadım. Mesela sağ kasığıma fena bi ağrı giriyor bazen ama doktor büyük yumurtanın solda olduğunu söylemişti.
Şimdi yapsam da zaten çıkıcak canım iğnenin etkisinden dolayı o yüzden bu haftayı da geçireyim belki pazartesi yaparım. Bu arada mesleğin ne ?Evet karısık en iyisi beklemek sen istersen bi gebelik testi yap bakalm çift cizgi mi cıkacak.
Dokümantasyon kalite işi canımŞimdi yapsam da zaten çıkıcak canım iğnenin etkisinden dolayı o yüzden bu haftayı da geçireyim belki pazartesi yaparım. Bu arada mesleğin ne ?
canım baş dönmem var ama tansiyonum düşüyo galiba oturdugum yerde kafam bi dünya ilaç yan etki yapıo galiba iyi değilim.Şimdi yapsam da zaten çıkıcak canım iğnenin etkisinden dolayı o yüzden bu haftayı da geçireyim belki pazartesi yaparım. Bu arada mesleğin ne ?
Bi ölçtürsene tansiyonunu. İlaç mı seni bu hale getirdi acaba? Ben baş dönmesinin ne demek olduğunu bilmediğim için yaşadığın şeyi anlayamıyorum ama lütfen dikkat et kendinecanım baş dönmem var ama tansiyonum düşüyo galiba oturdugum yerde kafam bi dünya ilaç yan etki yapıo galiba iyi değilim.
Saol canm ama ilaç yapıo bence bakalm neler bekleyecek biziBi ölçtürsene tansiyonunu. İlaç mı seni bu hale getirdi acaba? Ben baş dönmesinin ne demek olduğunu bilmediğim için yaşadığın şeyi anlayamıyorum ama lütfen dikkat et kendine
Allahtan çalışıyoruz ha bi de evde olduğumuzu düşünsene peheyyyy kafayı tırlatırdık muhtemelen :)Saol canm ama ilaç yapıo bence bakalm neler bekleyecek bizi
Kesin keisn yaAllahtan çalışıyoruz ha bi de evde olduğumuzu düşünsene peheyyyy kafayı tırlatırdık muhtemelen :)
Şuan resmen adet önces ağrıları yaşıyorum. Belim kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimi taşıyamıyorum. İğnenin etkisiyse maşallah yani ne iğneymişKesin keisn ya
Ala ala 4ve 5 günler bole degildin acaba döllenmemi oluoŞuan resmen adet önces ağrıları yaşıyorum. Belim kasıklarım ağrıyor. Göğüslerimi taşıyamıyorum. İğnenin etkisiyse maşallah yani ne iğneymiş
Sorma tatlım ya inşallh öyledir tabi. Keike şu döllenme olup olmadığını gösteren de bi test olsaydıAla ala 4ve 5 günler bole degildin acaba döllenmemi oluo
ah aynen herşey var bı o yokSorma tatlım ya inşallh öyledir tabi. Keike şu döllenme olup olmadığını gösteren de bi test olsaydı
canım nasılsn kasık ağrılarım var dydn herhangi bir durumSorma tatlım ya inşallh öyledir tabi. Keike şu döllenme olup olmadığını gösteren de bi test olsaydı
Nasıl biliyor musun kasıklarım hani adet öncesi doluluğu hissedersin ya hani sanki biraz zorlasan kanaman başlıcak gibi aynen o durumdayım. Umarım anlatabilmişimdir :)canım nasılsn kasık ağrılarım var dydn herhangi bir durum
anladım hatta yaşadım bile bak sende bunlar var bende yokNasıl biliyor musun kasıklarım hani adet öncesi doluluğu hissedersin ya hani sanki biraz zorlasan kanaman başlıcak gibi aynen o durumdayım. Umarım anlatabilmişimdir :)
İşte diyorum acaba üşüttm mü yada enfeksiyon mu. Ama enfeksiyon olda akıntım da koku olurdu dimi? Kaşıntı filan. Onların hiçbir yok çatlıcam valla şu belirsizliktenanladım hatta yaşadım bile bak sende bunlar var bende yok
ya negatif cıkarsaİşte diyorum acaba üşüttm mü yada enfeksiyon mu. Ama enfeksiyon olda akıntım da koku olurdu dimi? Kaşıntı filan. Onların hiçbir yok çatlıcam valla şu belirsizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?