- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
hiç bilmıorm canm ben direk yapıyordum :) maksat çift çizgi sonucu iğnenin etkisiyle görmüş olmam lazmHah tamam süper ortalama benimde o saatler evde oluşum. Kaç saat önceden sıvıyı kesmek lazım
Doğru o da var neticede bugunki sonuç bize bişey ifade etmicek maksat neşe olsun :)hiç bilmıorm canm ben direk yapıyordum :) maksat çift çizgi sonucu iğnenin etkisiyle görmüş olmam lazm
aynen ole şöyle keyfim yerine geldi valla :)Doğru o da var neticede bugunki sonuç bize bişey ifade etmicek maksat neşe olsun :)
Enerjin bana bile geçti oralardan düşün yani :) olcak canım olcak bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda olacakaynen ole şöyle keyfim yerine geldi valla :)
Meraba canım sende durumlar nasıl peki ağrın akıntın falan var mı bide bugun kaçıncı günün:
insallah canım haberini ve fotonu beklıyorum ama gebelik tetsi yap canm ovalasyon değil soylenene göre iğnenin etkisiyle 12. gün boyunca pozitif cıkıoms bakalm olemiEnerjin bana bile geçti oralardan düşün yani :) olcak canım olcak bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda olacak
bugunde bizim 6. günümüz :)Bugün ara ara ağrım vardı ama şu an yok gibi. Belim ağrıyor arada. Ignenin 5.günü bugün.
Aynen aynnen gebelik testi alıcam. Bak heyecan yaptım şimdiden :)insallah canım haberini ve fotonu beklıyorum ama gebelik tetsi yap canm ovalasyon değil soylenene göre iğnenin etkisiyle 12. gün boyunca pozitif cıkıoms bakalm olemi
bugunde bizim 6. günümüz :)
Evet canım aynı gün yaptırdık iğneyi. Ne güzel işte muhteşem 4lüden güzel haberler alıcZ inşallah bu ay4 kisimiyiz kizlar sayfada 4 muzden baska igne yapan yok galiba. Siz ikiniz ayni gun mu vuruldunuz igneyi S sunshine__uniq12 Senella yla ben ayni gun olduk iki ciftiz iki takim bir gun arayla sanirim insallah 4 muzde guzel haberler vericez
evet canım @dmlslnkrmk beraberiz4 kisimiyiz kizlar sayfada 4 muzden baska igne yapan yok galiba. Siz ikiniz ayni gun mu vuruldunuz igneyi S sunshine__uniq12 Senella yla ben ayni gun olduk iki ciftiz iki takim bir gun arayla sanirim insallah 4 muzde guzel haberler vericez
evet canım @dmlslnkrmk beraberiz
beklıorm haber canmAynen aynnen gebelik testi alıcam. Bak heyecan yaptım şimdiden :)
sizde durumlar nasıl peki ağrı sızı falanAy sonun da insallah Böle 4 müz ard arda tatlış tatlış hamileyim yazarız.
Ay sonun da insallah Böle 4 müz ard arda tatlış tatlış hamileyim yazarız.
Arada böyle karnımda kelebek uçuyormuş gibi hissediyorum :)beklıorm haber canm
:) harikasın canmArada böyle karnımda kelebek uçuyormuş gibi hissediyorum :)
Ucan döllenmiş yumurtadir yerine gidiyordur tatli tatlı olamazmııı olabilerrrrrrArada böyle karnımda kelebek uçuyormuş gibi hissediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?