Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enerjin bana bile geçti oralardan düşün yani :) olcak canım olcak bu ay olmasa bile en hayırlı zamanda olacak
insallah canım haberini ve fotonu beklıyorum ama gebelik tetsi yap canm ovalasyon değil soylenene göre iğnenin etkisiyle 12. gün boyunca pozitif cıkıoms bakalm olemi

4 kisimiyiz kizlar sayfada 4 muzden baska igne yapan yok galiba. Siz ikiniz ayni gun mu vuruldunuz igneyi S sunshine__ uniq12 Senella yla ben ayni gun olduk iki ciftiz iki takim bir gun arayla sanirim insallah 4 muzde guzel haberler vericez

insallah canım haberini ve fotonu beklıyorum ama gebelik tetsi yap canm ovalasyon değil soylenene göre iğnenin etkisiyle 12. gün boyunca pozitif cıkıoms bakalm olemi
Aynen aynnen gebelik testi alıcam. Bak heyecan yaptım şimdiden :)

Evet canım aynı gün yaptırdık iğneyi. Ne güzel işte muhteşem 4lüden güzel haberler alıcZ inşallah bu ay

Yumurtam sagdaydi ovilasyon zamani baya hissediyordum bir de klomen bana cok agri yapmistı igneden sonra yumurtamin o bilye varmış hissi gitti ama o gitti sanki yerine yara gibi agri yerlesti. Alt karnim agriyior sag kasigim bu ogleden sonrda baya bir costu batiyor pis bir agri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…