Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Squid çok sağol bitanem zaten pko um bi de hap i unutunca iyice cildrdim öf yaaaaabitsin bu sureccccc
Önemli değil canım stres yapma hapı unutsan da bir sorun olmuyor sen diğerlerini atlamamaya çalış yumurtam büyüyecek çatlayacak diye düşün

Kızlar çıktım doktordan çok şükür bi sıkıntı yok :) son kez klomen kullanıcam sonra doktor ara vericem dedi kendi kendine hamile kalırsın bu ay olmazsa dedi. Biraz gez toz 2-3 ay sonra olmazsa yine gel dedi :))))

Selam kizlar, benim de bugun igneden sonraki 8. Gunum. Gunler gecmiyor. Dr um 11. Gun belli olur dedi. Evi testle doldurdum 11. Gun itibari ile hergun yapcam ama zaman gecmiyo sanki

Selam kizlar, benim de bugun igneden sonraki 8. Gunum. Gunler gecmiyor. Dr um 11. Gun belli olur dedi. Evi testle doldurdum 11. Gun itibari ile hergun yapcam ama zaman gecmiyo sanki
Aslm.. guzel haberlerini aliriz insallah

Selamlar yaklaşık bir haftadır yazmıyorum klomen iğne aşılama sonrası Regl oldum 14.günümd bitti.
Şimdi bugün refl biteli 3-4 gün oluyor sabahtan beri açık kırmızı pembe gibi akıntı geliyor kanama gibi neden oluyor acaba bilen var m ?
Sonuçta regl oldum bitti doktora gittim. Bi yumurta çatlamış ama tutmadı gebelik başka bir yumurta da kist oluşmuş demişti acaba onun etkisi mi bu akıntı?

Kızlar yumurtlama günlerinde bel ağrısı ve karın ağrısı olur mu ve normal mi?
Olur ve normal benim oluyor her ay hatta baya bir agrisini cekiyorum.. takip et ilac kullaniyorsan daha cok agriyor .her ay bir sagdan bir sol taraftan yumurtladigimiz icin sira hangisindeyse anlarsin degerlendir)

Son düzenleme:
kimsecikler yok bu ara buralarda.
Benim de kistim olmustu bir ara 3 cm di, kanama olmadı bu olmaz anlaminada gelmez . bilmiyorum keske bilsem de söylesem ben de merak ettim ogrenirsen yaz( artarsa agrin olursa doktora görün) umarım önemli bir şey degildir Gecmis olsun.

Yumurtlama kanaması olabilir mi canım? Benim bazen olurdu doktorda normal demişti. Yalnız kistlerin yumurtan boyutu nasıl? Doktor birşey söyledi mi? Benim geçen ay çok büyümüştü doktor çok dikkat etmeni söyledi ağrı olunca acil hastaneye gel demişti. Allah korusun patlarsa kötü olabiliyormuş o yüzden kendini takip et.

Günaydın kızlar Crinone jel kullanmaya başladım çok korkuyorum o cubuktan eşim yardım etmese yapamam ama doktor bu bebeğin tutunmasini sağlayacak dedi umarim hersey yolunda gider ve hamile kalırım

Yoğun çalışma ramazan, gece mesaisi gelemiyorum. Iki gün pik çizgisi köyü gördüm çalıştık. Bir gün ramazandan dolayımdır ama hiç bişey çıkmadı. Dün neyseki vardı biseyler. Dün meryem ana otu kullandım. Gerçi yumurtlamadan önce kullanmak lazimmis. Ama tadı kötü yaaa

Sen naptin aşılama güzeli neler hissediyorsun. Ağrı sizi var mi. Ilaclar napiyor. Jeller etki ediyor mu?
Geçen ay ne kadar çok şeyler hissediyordum çatlamadan sanırım. Bu ay bişey yok bazen çok hafif yumurtlama ağrıları o kadar.

Günaydın kızlar Crinone jel kullanmaya başladım çok korkuyorum o cubuktan eşim yardım etmese yapamam ama doktor bu bebeğin tutunmasini sağlayacak dedi umarim hersey yolunda gider ve hamile kalırım

Catlatma ignesinden sonra mi verdi jeli. Kaçıncı gün başladın. Yan etki vs. Var mi? Bende kullansam mi acaba?

Kafamiza göre bu jeli kullansak bişi olur mu
Catlama ignesi olmadım kızlar sadece klomen kullandım dün başladım cuma ve pazar ilişki pazartesi crinone başlayacaksn demişti. Kafana göre kullanma bence herseyi doktor a danışarak yapmalısınız

Slm güzellik. Ben de kullaniyorum onu otururuyorum sandalyenin ucuna arkama yaslaniyorum sıkıyorum ilk ben de tedirgin oldum ama alıştım korkma korkulcak Birsey yok insallah dollenme olmustur bosa kullanmiyoruzdur

Kızlar klomenin 3. günündeyim kasık ve bel ağrısı başladı normal mi sizce
Ben klomen kullanirken perisan oldum beni cok etkiledi heleki ovilasyon zamani yuruyemedigimi biliyorum apandisit agrısı gibiydi göğüslerim catlama ignesinden sonra uclari acimisti düğme gibi olmuştu rahat ol olası seyler allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…