• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoğun çalışma ramazan, gece mesaisi gelemiyorum. Iki gün pik çizgisi köyü gördüm çalıştık. Bir gün ramazandan dolayımdır ama hiç bişey çıkmadı. Dün neyseki vardı biseyler. Dün meryem ana otu kullandım. Gerçi yumurtlamadan önce kullanmak lazimmis. Ama tadı kötü yaaa :KK43:

Sen naptin aşılama güzeli neler hissediyorsun. Ağrı sizi var mi. Ilaclar napiyor. Jeller etki ediyor mu?
Geçen ay ne kadar çok şeyler hissediyordum çatlamadan sanırım. Bu ay bişey yok bazen çok hafif yumurtlama ağrıları o kadar.

Catlatma ignesinden sonra mi verdi jeli. Kaçıncı gün başladın. Yan etki vs. Var mi? Bende kullansam mi acaba?
Senella Senella merhaba yavrum meryem ana otu neye iyi geliyormuş ki ? insallah faydasini görürsün.
Jele gelince bir yan etkisini gormedim cok rahat bas donmesi vsyre yok senin yan etki yapan ilacindansa bence bunu kullan sen de. Aşılamanın ertesi gunu basladım.
Aşılamadan sonra ne hissediyorum neler oluyo

1 günü eve geldim 1 ,2 saat sonra baya bir agrim sancim oldu acayip halsizlik kasiklarimda belim de agri Gece zor uyudum agridan ayaga kalkmak yurumek istemiyordum ki ben arsızım hasta olsam da kalkarım tinlamam ama bu beni yataga kitledi.

2 günü her attigim adim zehirdi baski yapiyordu yumurtaliklarima belimin agrisi basim donuyordu alti usttu bir sperm enjekte ettiler niye böyle oldum bilmiyorum.kendime birşeyler hazirlayayim dedim yapamadim geri döndüm.

3. Günü yine bel kasik agrisi sanki adetliyken parca düşürürken pis bir sanci girer ya kasiklarina Öyle kasiklarim da agri var. Karnima dikenler batiyor ordan tututyor meme vuruyor. Bugun 4, bitirip 5 gune girdim 3 gunumdeki seyler devam ediyor insallahhhhhh bukadar agriyi bosşaaaaaa cekmiyorumdur oldumu olmadimi hic bir hissim yok agrilar tutanda da tutmayanda da olan birsey neyi neye yorsam bilemedim emegi boşa gitmiş olmam dilegim:rolleyes:ha bir de ilk gunden beri çişe gidiyorum durmadan kendimden yıldım.

Ben klomen kullanirken perisan oldum beni cok etkiledi heleki ovilasyon zamani yuruyemedigimi biliyorum apandisit agrısı gibiydi göğüslerim catlama ignesinden sonra uclari acimisti düğme gibi olmuştu rahat ol olası seyler allah yardımcın olsun:KK42:

ya geçen ay da benim göğüslerim çok fenaydı ağrıdan ağladım bile. ama dediğin gibi ovülasyona yakın başlamıştı. daha adetim bugün bitti yumurtalık ağrısı bir tuhaf geldi. dün bel ağrısından yürüyemedim...

ya geçen ay da benim göğüslerim çok fenaydı ağrıdan ağladım bile. ama dediğin gibi ovülasyona yakın başlamıştı. daha adetim bugün bitti yumurtalık ağrısı bir tuhaf geldi. dün bel ağrısından yürüyemedim...
İgne kullandim bu ay ganol f kalem cok rahat gecti klomendeki agrilari yasamadan iki yumurtam olmustu klomen de bir yumurtam oldu ama gunde birtane ictim. Catlama ignesi olucakmisin ?

Senella Senella merhaba yavrum meryem ana otu neye iyi geliyormuş ki ? insallah faydasini görürsün.
Jele gelince bir yan etkisini gormedim cok rahat bas donmesi vsyre yok senin yan etki yapan ilacindansa bence bunu kullan sen de. Aşılamanın ertesi gunu basladım.
Aşılamadan sonra ne hissediyorum neler oluyo

1 günü eve geldim 1 ,2 saat sonra baya bir agrim sancim oldu acayip halsizlik kasiklarimda belim de agri Gece zor uyudum agridan ayaga kalkmak yurumek istemiyordum ki ben arsızım hasta olsam da kalkarım tinlamam ama bu beni yataga kitledi.

2 günü her attigim adim zehirdi baski yapiyordu yumurtaliklarima belimin agrisi basim donuyordu alti usttu bir sperm enjekte ettiler niye böyle oldum bilmiyorum.kendime birşeyler hazirlayayim dedim yapamadim geri döndüm.

3. Günü yine bel kasik agrisi sanki adetliyken parca düşürürken pis bir sanci girer ya kasiklarina Öyle kasiklarim da agri var. Karnima dikenler batiyor ordan tututyor meme vuruyor. Bugun 4, bitirip 5 gune girdim 3 gunumdeki seyler devam ediyor insallahhhhhh bukadar agriyi bosşaaaaaa cekmiyorumdur oldumu olmadimi hic bir hissim yok agrilar tutanda da tutmayanda da olan birsey neyi neye yorsam bilemedim emegi boşa gitmiş olmam dilegim:rolleyes:ha bir de ilk gunden beri çişe gidiyorum durmadan kendimden yıldım.

Maşallah inşallah hayırlara vesile olur ağrıların :)

Jelin adı neydi, kaç mg var mi bilgisi?

Meryem ana eli otu hamile kalmayı kolaylastiriyormus. Östrojen iceriyormuş. Ay Rica erkekte spermin yumurtlamayi dölleme hizini etkiliyormus. Yumurtlama zamani kari koca suyunu içiyor.

F3DF969C-5F8F-4FA9-AA07-7FB192F5CF11.jpeg
Maşallah inşallah hayırlara vesile olur ağrıların :)

Jelin adı neydi, kaç mg var mi bilgisi?

Meryem ana eli otu hamile kalmayı kolaylastiriyormus. Östrojen iceriyormuş. Ay Rica erkekte spermin yumurtlamayi dölleme hizini etkiliyormus. Yumurtlama zamani kari koca suyunu içiyor.
Benim kullandigim bu alicakmisin?
Meryem ana otu şifa olsun insallahhhhhh.
İlk defa bahçeye indim bizimki bide kahve yapti bana oturdum hava da mis gibi. Komsum ruyasinda beni görmüş cok guzel gördüm dedi anlatmadi hayir olsun ben de ruyamda elimde bir kocla gördüm kendimi bu yil bitmeden trye gidebilirsek insallah nasip olur kesmek. Kendimi kaptirmadan gidiyorum hazirim herşeye de zor ya vallahi de agrilar da beklemkte belirsizlikten nefret ediyorum gerisini bir sekilde aşıyorum.

Son düzenleme:
Slm güzellik. Ben de kullaniyorum onu otururuyorum sandalyenin ucuna arkama yaslaniyorum sıkıyorum ilk ben de tedirgin oldum ama alıştım korkma korkulcak Birsey yok:KK19: insallah dollenme olmustur bosa kullanmiyoruzdur
Canim iyi akşamlar senden cesaret aldım ve yaptım teşekkür ederim gayet rahat oldu.

Slm güzellik. Ben de kullaniyorum onu otururuyorum sandalyenin ucuna arkama yaslaniyorum sıkıyorum ilk ben de tedirgin oldum ama alıştım korkma korkulcak Birsey yok:KK19: insallah dollenme olmustur bosa kullanmiyoruzdur
Slmlar bu jeli dr mu verdi benimde klomenden sonra tutanamadı kimyasl gebelk oldu dustu dr bu surecte nasil bi tedavi uygular benim gibi yasayan var mi klomenden sonra kimyasal gebelik yasayan

Slmlar bu jeli dr mu verdi benimde klomenden sonra tutanamadı kimyasl gebelk oldu dustu dr bu surecte nasil bi tedavi uygular benim gibi yasayan var mi klomenden sonra kimyasal gebelik yasayan
Klomenle degil de ilacsiz kimyasal gebelik yasayan bir arakadasiniz var Senella Senella o ne yapti tedavi oldumu bilmiyorum. Ama genel de progesteran yanlis telafuz etmim fitil yada hap yada jel olarak veriyor doktorlar tutunmaya yardimci olsun diye benimki de jel.

Ben 1 haziran da ganol f catlma ignesiyle aşılama oldum. Doktorum verdi aşılamanın ertesinde kullanmaya basladim.

Muhtemelen sana da ya hap ya jel ya fitil birinden birini verir vermiyorsa sen iste yada sor bence uzulme bak bir kere olmus tutunamamiş keske devami gelseydi ama ne yapallim allahin takdiri. Birdaki sefere insallah olur ve tutunur gecmis olsun..

Son düzenleme:

Valla çok kimyasalı doktorlar umursamıyor. Ben ikinciyi de klomen kullandığım ay yaşadım bir parça düşürdüm onun resmini doktoruma gösterdim. Bunun olup olmadığını bilemeyiz patolojiye göndermemiz lazım dedi. Ben tutunamıyor mu acaba deyince klomen + progestan yazdı. Fakat ben kullanmadim, hala 2 kutu elimde var. Çok baş dönmesi yapıyor bende. O yüzden jeli sordum. Ben olup tutunamama sorunu yaşadığımı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2154342
Benim kullandigim bu alicakmisin?
Meryem ana otu şifa olsun insallahhhhhh.
İlk defa bahçeye indim bizimki bide kahve yapti bana oturdum hava da mis gibi. Komsum ruyasinda beni görmüş cok guzel gördüm dedi anlatmadi hayir olsun ben de ruyamda elimde bir kocla gördüm kendimi bu yil bitmeden trye gidebilirsek insallah nasip olur kesmek. Kendimi kaptirmadan gidiyorum hazirim herşeye de zor ya vallahi de agrilar da beklemkte belirsizlikten nefret ediyorum gerisini bir sekilde aşıyorum.

Yarın eczaneye bir sorayim bunu. Jeli ne kadar kullanacaksınız. Progestani 10 gün kullandirip biraktiriyor doktorlar. Birde başka başlıkta şey okudum. Progestan kullanmak rahmi kalinlastiriyor. Bu da pıhtılaşma sorununa yol açıyor ve peşine kan sulandırıcı kullanmak gerekiyormuş. Bu ara kiraz mevsimi bol bol yemek lazım. Kanımız sulansin :)

Yarın eczaneye bir sorayim bunu. Jeli ne kadar kullanacaksınız. Progestani 10 gün kullandirip biraktiriyor doktorlar. Birde başka başlıkta şey okudum. Progestan kullanmak rahmi kalinlastiriyor. Bu da pıhtılaşma sorununa yol açıyor ve peşine kan sulandırıcı kullanmak gerekiyormuş. Bu ara kiraz mevsimi bol bol yemek lazım. Kanımız sulansin :)
Adetin hamilelik nedeniyle olmaz umarim ama,adet olursam kullanma, olmazsan devam et icinde 15 tane var dedi, ve ara haber ver gecikip ilaci bitirirsen diye ekledi. kan sulandirici vermedi. limonlu cay iciyorum hic dusunmedim,,, limonun zarari olur mu ama limon kani sulandırır, faydasi olur insallah.

Valla çok kimyasalı doktorlar umursamıyor. Ben ikinciyi de klomen kullandığım ay yaşadım bir parça düşürdüm onun resmini doktoruma gösterdim. Bunun olup olmadığını bilemeyiz patolojiye göndermemiz lazım dedi. Ben tutunamıyor mu acaba deyince klomen + progestan yazdı. Fakat ben kullanmadim, hala 2 kutu elimde var. Çok baş dönmesi yapıyor bende. O yüzden jeli sordum. Ben olup tutunamama sorunu yaşadığımı düşünüyorum.

Merhabalar bende adetimin 3.günü klomene başladım günde 1 tane içerek 7 gün kullandım sonra doktorun dediği günlerde ilişkiye girdim ve girdiğimden beri kasıklarımda sancı var ince belim cok ağrıyor akıntımda çok fazla biranda sıcak basıyor biranda üşütme geliyor kısacası çok tuhaf neden olduğunu bilmiyorum acaba ben de de mi kist oluştu bilmiyorum nedenini bilenler yardımcı olabilir mi lutfeeenn hanımlar doktorda cagırmadı kontrole ve ignede önermedi sizce kızlar belirtiler hakkında fikri olanlar yaZsjn lutfennn:110::KK200::işsiz::KK43:

Kızlar ben bu arada bişey soracagim. Ben bu ay klomen i 2.ayimdayim. yeni adetim bitti ve de ben bu ay adetimi çok yoğun ve yoğun tabaka şeklinde attım. Bi de çok geldi miktar olarak süre ayniydi. Sizce bu klomenden midir.doktoruma da haziranda gideceğim ay sonu o zaman sorabilirim şimdiden tskkrler

Kizlaar 10. Gunde dayanamayip test yaptim ve negatif gordum. Hic degilse ignenin etkisi gecmis. Ben yinede adet olana kadar test yapicam

İgne kullandim bu ay ganol f kalem cok rahat gecti klomendeki agrilari yasamadan iki yumurtam olmustu klomen de bir yumurtam oldu ama gunde birtane ictim. Catlama ignesi olucakmisin ?

ben de günde 1 tane içiyorum. evet cuma günü iğne olacağım yumurtam olduysa inşallah.

Bak bana Dr mesela günde 2 tane ve de aynı saat dedi zaten 10 tane var 5 günde bitiyor. Zaten 5 günden fazla bilmiyorum yorumlardan da okumadim. Benim yumurtalarim tembeller .buyumuyorlar

Bak bana Dr mesela günde 2 tane ve de aynı saat dedi zaten 10 tane var 5 günde bitiyor. Zaten 5 günden fazla bilmiyorum yorumlardan da okumadim. Benim yumurtalarim tembeller .buyumuyorlar

Benim yumurtalarım da filan sorun yoktu canım 50 mg doktorun verdiği bana bilmiyorum ki hafif ağrılarım anlık sancılarım var rabbim gönlüne göre versin kuzum:KK200::KK45:

Back