Canim catlatma iğnesi vurulmuyormusunKızlar Mayıs cidden bize gülmedi. Benim bu ay 2. Klomenim buyukeyen yumurtalarim var buyusede nerden bilcem catlayacagiji
Doktor takibi yaptirsan ya ovilasyon testi yapip takip et catlama ignesi vermeyip takip te etmiyosa doktorun?Kızlar Mayıs cidden bize gülmedi. Benim bu ay 2. Klomenim buyukeyen yumurtalarim var buyusede nerden bilcem catlayacagiji
Ovulasyon testi yaptım kızlar. Heralde bu gördüğüm ikinci net yakaladığım ovulasyon testi. Geçen ayda vardı ama o catlatma ignesinden teste sığmamıştı:) onu saymiyorum
Ilk yakaladığım ovulasyon testinde sonuca ulaşmıştım ama kimyasalla sonuçlandı. Ovulasyon testinde şu içmemek önemliymiş. Oructan dolayı istenilen ölçüde oluyor sanirim :))
Çalışmalar başlasın ozamannnnn
Sen ona deki diş agrisina iyi geliyormuş sevgilim. Basla tabiii askerleri yolla beklesinlerBaşlasın mi? Adamın da dişi ağrıyor:)
Bence de takip et okadar ilac iciyoruz sanki acaba catlmadimi catmadimi diye sitres yapmiyoruz sankiArmin cnm benim doktor Prof ve de 2 ay hapı kullanip gene dedi.takip etmicez çünkü stres olunuyor dedi.kafan rahat olsun dedi ama tabi ben yine de gittim ovulasyon testi alıp kendim takip etmeye calisiyom
Geçen ay vuruldum 22mm di diğeri 16 mm 14.günümde vuruldum ve iğne vurulduğumun ertesi gününden sayarak 12.gün kan bakıldıIgne ne zaman vuruldun canim? Ve yumurtan kac mm di?
mavitosbik07 nerdesin niye sesin çıkmıyor??
Ovulasyon testi yaptım kızlar. Heralde bu gördüğüm ikinci net yakaladığım ovulasyon testi. Geçen ayda vardı ama o catlatma ignesinden teste sığmamıştı:) onu saymiyorum
Ilk yakaladığım ovulasyon testinde sonuca ulaşmıştım ama kimyasalla sonuçlandı. Ovulasyon testinde şu içmemek önemliymiş. Oructan dolayı istenilen ölçüde oluyor sanirim :))
Geçmiş olsun canim benim.. Bizimki mac hastasıydı deli ediyodu beni, ama yabanci dizilere bir alistirdim Şimdi de pür dikkat dizi izliyor onun izlediklerini ben vaktiyle izledigimden eşlik pek edemiyorum iyi ama böyleSesimi aldılar kuzum bugün ya :) Basagrisindan kalkamadım pek. Bir dr pazar ya, eşimle Ali Koç izliyoruz iki gündür, çatlamak üzereyimSen ne durumdasın
Geçmiş olsun canim benim.. Bizimki mac hastasıydı deli ediyodu beni, ama yabanci dizilere bir alistirdim Şimdi de pür dikkat dizi izliyor onun izlediklerini ben vaktiyle izledigimden eşlik pek edemiyorum iyi ama böyle
Alli koçu severdim hayirli olsun kalk kiz sen de yanindan
Teste kac gun kaldi ?
İnsallah şaşırtır sonuc seni de, öyleeeee bu lafi soylediginle kalirsinYarın 13. gün, olmadığına çok eminim test yok artık :) Genel durum eşim ps4 ben netten dizi. Çok bunaldım ya, bayram gelse de denizlere atsam kendimi :)
Oyyyy insallah kuzum, o alışverişlerin de gelir. Bayramda en ucuz otel 3000 lerde. Biz günü birlik yerlere gideceğiz, Olimpos vs. Yarın 14. günmüş benim, senin kaçıncı gün gelmişti adetin ?İnsallah şaşırtır sonuc seni de, öyleeeee bu lafi soylediginle kalirsin... tatile bile gitmek istemicek kadar her anlamda yorgunum tatil demek yazlik dmek yazlik demek bir suru is guc demek eksik olsun .kocada yogun calisiyor tatil koyune de tek gidemem en güzeli bebegimin mujdesini bir alsam gelsem treye ikimize bi alis veris yapsam ne Guzel olurduuuuu
Çalışmalar başlasın ozamannnnn
Hadi bakalım, hayırlara vesile olur insallah:)
Pkoysan birden fazla yumurta buyumeye calisip oyle kaliyorlar degilmi catlayamiyorlar eskiden bekarken bana pkosun diyorlardi ama hic belirtisi yoktu. Simdi yok oyle birsey yok diyorlar bilmiyorum.Armin cnm benim işte iyi mu yapiyom kötü mü bilmiyom. ..hoş ben pko oldugumdan yumurtam büyüsü bile catlicak mi o bile sorun. Caresizim açıkçası bi de rahmim terms. Ama bu sorun olmazmis bilemiyorum acaba o da mı etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?