Ayyyy çok teşekkür ederim cnmgözün aydın canım darısı bebiş haberine inşallah:)
Yaaaa kuzummmmmm çok sevindim, inandın veee oldu gördün mü :))) olsun yumurta 24 saat canlı kalıyor. hadiii hayırlısııı olsunnn yine çalışmalara devam et senndün ovu testinde kırmızıyı gördümm:) ama eşim şehir dışındaydı sabah geldi ama değerlendirdim bugün de test yapıcam inşallah o da kırmızı çıkaaar:)
Gözün aydın canımmm, bebiş haberlerini de duyarız inşallahhhhKızlar Günaydın Günaydın gunaydin lar rrrr yumurtam 18 ml olmuş doktor çok iyi gelişmiş dedi 3 gün ilişki 1 tane ilaç verdi uzun cubuk gibi 15 tane 15 gün boyunca vajinanın içine sikacakmisim Rahime yapismasini saglayacakmis
bugün 4 gibi yapıcam testi kırmızı çıkarsa yine hemen doktora gidip ölçüm yaptıracam:)Yaaaa kuzummmmmm çok sevindim, inandın veee oldu gördün mü :))) olsun yumurta 24 saat canlı kalıyor. hadiii hayırlısııı olsunnn yine çalışmalara devam et senn
Azmin sonuuuu ve umutlu olmak :) inşallah canım habersiz bırakma emi.bugün 4 gibi yapıcam testi kırmızı çıkarsa yine hemen doktora gidip ölçüm yaptıracam:)
İnsallahhhhhhhhh anne olmak çok farklı bir duygu olacak benim için annemi küçük yaşta kaybettim çok yarım çok eksiğim inşallah Rabbim gönlümde göre verirGözün aydın canımmm, bebiş haberlerini de duyarız inşallahhhh
Canım benimmm, allah rahment eğlesin.. allahın izniyle içindeki o eksikliğini de yavrunla hafifleteceksin.. dualarım seninle.İnsallahhhhhhhhh anne olmak çok farklı bir duygu olacak benim için annemi küçük yaşta kaybettim çok yarım çok eksiğim inşallah Rabbim gönlümde göre verir
merak etme canım hemen yazarımmmAzmin sonuuuu ve umutlu olmak :) inşallah canım habersiz bırakma emi.
Biz de gorduk uzme kendini yeni döneme hazirlan hangi aydir o mubarek ay bilmiyoruz sabir..
Azmin sonuuuu ve umutlu olmak :) inşallah canım habersiz bırakma emi.
Eki Görüntüle 2152737 nasıl ama :)))) saat 4ü bekleyemedim şimdi yaptım:)
ayyy yoookk gebelik testi değil ooo:) ovu testi:)
Ayyyyyyyyyyy ciglikkkk sayfanin ilk hamilesi gebesi annesiciktiiiii kirdi zinciriii biri. yavrum gozun aydin rabbim kat kat arttan degerlerini kesesini kalbini kucagina almayo nice mutlu yillarini gormeyi nasipp eylesinn Darısııı basimizaaaaa amin.
ben daha yumurta takibi yapıyorum:)
Ayyyyyyyyyyy ciglikkkk sayfanin ilk hamilesi gebesi annesiciktiiiii kirdi zinciriii biri. yavrum gozun aydin rabbim kat kat arttan degerlerini kesesini kalbini kucagina almayo nice mutlu yillarini gormeyi nasipp eylesinn Darısııı basimizaaaaa amin.
o değil ben bile heyecanlandım yazdıklarına acaba mı dedimAllah beni ne etsin. Keske hcg olaydi nasil sevindim ama insallah hcgni goruruz öyle
aminn canım hepimize inşallaahhhh:)ayy ben de bir an heyecanlandım gebelik testi diye. İnşallah rabbim hcg de de aynı görüntüyü nasip eder en kısa sürede :)
Şimdi eve geldim yavrummm koca taksiylen getirdiArmin canim merak ettim, ne alemdesi. Geldin mi eve
Şimdi eve geldim yavrummm koca taksiylen getirdiaşılama mı oldum tosbibcan Senella cuma hürmetine rabbim yardımcım olsun bebegimin haberiyle mujdelesin . Cok heycanlandim, gidene kadar dua okudum meryem suresini okudum koltuga gectigim de cok neseli heyecanlıydım pozitiftim 20 dakika bekledim aşılama sonrası. Şimdi nalları dikmiş uzanıyorum sancıyla uyandim baya bir akıntım vardı bugün doktor yumurta catlamak uzere cok iyi dedi spermler onu karsilicak dedi iki gun spermler orda olucak zaten dedi Pazar gunu iliski dedi bugun yarin yapma dedi tuhaf geldi dilde pek yok kurcalayamadim. Crinone jel verdi yarin aksamdan basla dedi.
Esimin spermlerinin degeri cok k iyi cikmis super dedi hersey yolunda dedi.
Basınç hissediyorum agrı varmı var belim sabahtan beri agriyordu asilamanin basıncıyla arrti. Olucak olucak guzel şeyler olucak allahin izniyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?