Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovitrelle kullanan varmi benim doktorum herseferinde iki kere verior bi hafta arayla..

Ovitrelle kullanan varmi benim doktorum herseferinde iki kere verior bi hafta arayla..
Ben pazartesi tekrar doktora gidicem eger yumurtam catlamadiysa sanirim doktorumda bana catlatma ignesi verecek eger catladiysa tabiki gerek kalmayacak hayirlisi insallah

Benim hic bulantim olmadi daha onceden estrofem kullanmistim ameliyat oldugumda o cok bulandirmisti ama klomen kullanırken hic problem olmadi
Değişiyor demekki etkisi bende ilk günlerde çoktu ama şimdi azaldı bulantı bünyem alıştı sanırım şimdi de sol tarafıma ağrı giriyor

Solda kücük bi kactane var dedi sagda 19 mm. Gecen ayda ayni sekildeydi solda kücük sagda 16 mm ydi gecen ay tutmadi. Bu ay iki igne verdi ayni gecen ayda iki igne vermisti..
Benim hangi tarafta oldugunu bilmiyorum ama cok heyecanliyim ya pazartesi günü gitcem bakalim nasip

Kizlar simdi doktordan geldim 24.5 ve 19.5 iki tane yumurtam var catlatma vuruldum ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum hayirlisi insallah
Insallah allah hayirlisiyla kucagina vermeyi nasip etsin canim. Bende ikiz ücüz cocuklara karismayi istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…