• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım git doktora. ne kadar korksak ne kadar üzülsek sonunda doktor kapısındayız testi tekrarla istersen bir daha
Bugün tekrar idrar testi yaptım negatif bugün yarın olurum zaten 3. Günü giderim artık doktora yoruldum 2 seneden fazla oldu doktora git gel başka yapabildiğim bişey yok hayal kırıklığı sadece

Bugün tekrar idrar testi yaptım negatif bugün yarın olurum zaten 3. Günü giderim artık doktora yoruldum 2 seneden fazla oldu doktora git gel başka yapabildiğim bişey yok hayal kırıklığı sadece
Canım yaa. Biliyorum maalesef ben de aynı uğraşıyorum. Hem benim yaşım da var. Pko var. Hala umudum var. Sakın umudunu kaybetme. Ne sesi doktorlar peki sorun neymiş

Canım yaa. Biliyorum maalesef ben de aynı uğraşıyorum. Hem benim yaşım da var. Pko var. Hala umudum var. Sakın umudunu kaybetme. Ne sesi doktorlar peki sorun neymiş
Bende de pko var sağ tüp tıkalı rahim arkaya bakıyo yani bi sürü sorun var ama inanıyorum canım olucak geçte olsa olucak Rabbim isteyen herkese versin

Kizlar klomen kullanip bittikten sonra ateş basmalari oldu mu sizde benim dün bitti sabahlara kadar uyuyamiyorum ateş basmalarindan

cnm mrb bende cumartesi çatlatma iğnesi oldum durumun nasıl bişey hissediyomusun

aynı ben gibisin bende hiçbir belirti yok çatladımı patladımı naptı bilmiyorum
Ya forumlarda okuyorum genelde ağrı ve sancı olduğunu yumurtanın çatladığını anladıklarını beyaz akıntı geldiğini söylüyorlar. Ben normalde de anlamıyorum ya iğne falan vuruldum belki anlarım dedim ama yok :) Hayırlısı artık ne diyelim. Sana ilişki günü ne zaman verdi? Kontrole ne zaman çağırdı?

valla aynen öyle herkes farklı bişey söylüyor neyse hakkımızda hayırlısı bakalım cumartesi sabah 10 da iğne oldum pazar gece 10 da ilişki önerdi iğneden 36 saat sonra devamında günü birlik dedi adet gününe kadar bekleyelim dedi. bir tane yumurta büyüdü 20 milimde iğneyi vururken

valla aynen öyle herkes farklı bişey söylüyor neyse hakkımızda hayırlısı bakalım cumartesi sabah 10 da iğne oldum pazar gece 10 da ilişki önerdi iğneden 36 saat sonra devamında günü birlik dedi adet gününe kadar bekleyelim dedi. bir tane yumurta büyüdü 20 milimde iğneyi vururken
İyi haberlerini alırız inşallah. Haftaya Çarşamba gideceğim. İnşallah mutlu haberlerle gelirim

Kizlae benimde aksamdan beri agrim var kasiklarimda klimen kullandim bu ay yarin dojtora gidicem ama catlamis midir acaba

kızlar şimdi hastaneden geliyorum klomen ikinci kullanışım ve kontrol edildiğimde 1tane yumurtam oldunlaşmış 2 ci ve birden fazla yumurtayı göremedi doktor. Moralim cok bozuk cuma tekrar cagrdı kontrole çatlayp catlamadıgına bakacak napcam bilmiorum okadar canım sıkkın ki

kızlar şimdi hastaneden geliyorum klomen ikinci kullanışım ve kontrol edildiğimde 1tane yumurtam oldunlaşmış 2 ci ve birden fazla yumurtayı göremedi doktor. Moralim cok bozuk cuma tekrar cagrdı kontrole çatlayp catlamadıgına bakacak napcam bilmiorum okadar canım sıkkın ki
cnm neden moralin bozuluyor ki bitane yumurtan olgunlaşmış işte sorun yokki zaten tek yumurta yeterli gebe kalmak için stres yapma

adam neden bu kadar ümitsiz konustu anlayamadım 2 olsaydı daha iyi olurdu falan dedi.

adam neden bu kadar ümitsiz konustu anlayamadım 2 olsaydı daha iyi olurdu falan dedi.
şansın biraz daha artar diye öyle demiştir doktorlar çoğul gebelik oluşmasın diye genelde bir tane yumurta oluşsun yeterli derler takılma sen

Back