- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
anladım canımşansın biraz daha artar diye öyle demiştir doktorlar çoğul gebelik oluşmasın diye genelde bir tane yumurta oluşsun yeterli derler takılma sen
Allah büyüktür canim bende pco hastasiyim rahmimde bozukluk vardi onun icin ameliyat oldum histeroskopi. Bu ay 5 gün 2 ser tane klomen ictim bittikten sonra doktora gittim ve yumurtalarim olmuştu pazartesi günü bir daha gidicem insallah catlama kendiliginden olmustur da hamile kalirim Allah isteyen herkeze nasip etsinBen cahilim bu konuda ya hemen ilk ay ilaci kullandiktan sonra bakiliyor yumurtana ona gore iliski icin tarihmi veriliyor benim adetim gecikti 2 ay gebe degilim pko goruntuau var dedi adet sokturucu falan verdi sonra sut hormonum yuksek cikti onun icin ilac verdi adetinin 5.gunu basla ic bittiktan 10 gun sinrada gel dedi nasi aklimda tutacam hu kadar seyi bilmiorum ama
Amin insallahtez zamanda guzel haberler alirsin.. hic bilmedigim icin soruyorum bana önce sut hormonunu duzeltici ve adet sokturucu verdi o bitince 10 gun icinde adet olursun dedi sonra klomene baslicam gunde 2 tane yumurta olgunlasinca catlamasinimi bekliyoruz catlayincami iliski oluyo ve son adet tarihi ilaci ictigimiz adetmi oluyor. 2 gundur kafayi yiyecem arastirmaktan.Allah büyüktür canim bende pco hastasiyim rahmimde bozukluk vardi onun icin ameliyat oldum histeroskopi. Bu ay 5 gün 2 ser tane klomen ictim bittikten sonra doktora gittim ve yumurtalarim olmuştu pazartesi günü bir daha gidicem insallah catlama kendiliginden olmustur da hamile kalirim Allah isteyen herkeze nasip etsin
Bana adetimin 5. Günü kullanmam icin klomen verdi.Amin insallahtez zamanda guzel haberler alirsin.. hic bilmedigim icin soruyorum bana önce sut hormonunu duzeltici ve adet sokturucu verdi o bitince 10 gun icinde adet olursun dedi sonra klomene baslicam gunde 2 tane yumurta olgunlasinca catlamasinimi bekliyoruz catlayincami iliski oluyo ve son adet tarihi ilaci ictigimiz adetmi oluyor. 2 gundur kafayi yiyecem arastirmaktan.
bizim oyle bir sansim yok esim isi yuzunden sehir disinda oluyor napcam bakalim cokta sartlanmak istemiorum ama aklim tamamen bu olayla doluAyrica biz buldugumuz her firsatta iliskide bulunuyoruz acikcasi çünkü yumurtalarim olgunlastigi icin catlama her an olabilirmis pco oldugum icin bunu tam olarak kestiremiyoruz o yuzden en azindan gün aşırı iliski sart bence
Tedavin hayırlı olsun.Kızlar bende bugün başladım klomene bulantı mı yapıyor bu
Baya arastirdim bende genellikle mide bulantisi bas agrisi ve sinirlilik hali yapiyomus.Kızlar bende bugün başladım klomene bulantı mı yapıyor bu
aynen ole oluyor bıraktığınız an düzeliosnuz ama tavsiyem rahim filmi çekinmeden bu ilaca başlamayın kist yapabilir ve bütün hormonların dengesi sasıyor malesfBaya arastirdim bende genellikle mide bulantisi bas agrisi ve sinirlilik hali yapiyomus.
cnm ne durumdasınn bişeyler hissediyomusun ben bugün sabahtan beri kasıklarımda bi baskı hissediyorum ama inşallah olumlu bişey içindirYa forumlarda okuyorum genelde ağrı ve sancı olduğunu yumurtanın çatladığını anladıklarını beyaz akıntı geldiğini söylüyorlar. Ben normalde de anlamıyorum ya iğne falan vuruldum belki anlarım dedim ama yok :) Hayırlısı artık ne diyelim. Sana ilişki günü ne zaman verdi? Kontrole ne zaman çağırdı?
Dün akşam sivilce çıkardım:)) Ondan sonra adet sancısı gibi karnım ağrıdı. Psikolojik mi bilmem. moralim bozuldu biraz ne yalan söyleyeyim. Bir şey hissetmiyorum ben ya. Zaten sivilcemden belli bu ay gitticnm ne durumdasınn bişeyler hissediyomusun ben bugün sabahtan beri kasıklarımda bi baskı hissediyorum ama inşallah olumlu bişey içindir
Rahim filmi 2 ay once falan cekilmisti cokta bi test falan yapmadi acaba baska bi doktorada gitsemmi aklim karisti hormon testi falan yapilmadi vajinal muayene sonrasi pko goruntusu var deyip ilaca basladi once adet olcam sonra buna baslicamaynen ole oluyor bıraktığınız an düzeliosnuz ama tavsiyem rahim filmi çekinmeden bu ilaca başlamayın kist yapabilir ve bütün hormonların dengesi sasıyor malesf
hormon testi önemsiz gibi duruyor ama aslında prüz ordan başlıyor adet olduğunda bi kan tahlili ver bence canımRahim filmi 2 ay once falan cekilmisti cokta bi test falan yapmadi acaba baska bi doktorada gitsemmi aklim karisti hormon testi falan yapilmadi vajinal muayene sonrasi pko goruntusu var deyip ilaca basladi once adet olcam sonra buna baslicam
doktoruma soylesem yaparmi yada simdi saglikocagina gitsem hormom tahlili demem gerekiyor gercekten pek birsey bilmiorum bu konudahormon testi önemsiz gibi duruyor ama aslında prüz ordan başlıyor adet olduğunda bi kan tahlili ver bence canım
Bana bulanti yapmadi ama bitirdikten sonra cok ates basmalari yapti hala daha devam ediyor menopoza girmiş gibi oluyo insanKızlar bende bugün başladım klomene bulantı mı yapıyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?