• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam o zaman böyle olması normal diyorsun?
Normal gbime geliyo yani normalde adetten itibaren 13 14 gun yumurtlama oluyormus heralde benim bugun 9 erken heralde ne bilim bakalim yarin ne oluyobenim dktprum cok sık cagriyo bakiyo ne bilim zaten bu ayda az olursa doz arttrcam dedi

Normal gbime geliyo yani normalde adetten itibaren 13 14 gun yumurtlama oluyormus heralde benim bugun 9 erken heralde ne bilim bakalim yarin ne oluyobenim dktprum cok sık cagriyo bakiyo ne bilim zaten bu ayda az olursa doz arttrcam dedi
çok sık çağırması ilgilenmesi güzel canım o zman inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

benim iğneden sonra 9. günüm bugün kızlar çok sabırsızlanıyorum bende hiçbir belirti yok :KK34: yani çok mu erken acaba

kızlaaarrr bugün test yaptım tek çizgi ve negatif malesef 14. gün bugün iğneden sonra varsa silik de olsa testte çıkardı değil mi?? yoksa çıkmaz mı :dua:, kan testi verdim bi de garanti olsun diye heyecan doruktaa

kan testi de negatif kızlar bu ay da olmadı..

kızlaaarrr bugün test yaptım tek çizgi ve negatif malesef 14. gün bugün iğneden sonra varsa silik de olsa testte çıkardı değil mi?? yoksa çıkmaz mı :dua:, kan testi verdim bi de garanti olsun diye heyecan doruktaa
Canim inslalah vardir hayrlisi neyse o olsun inslalah

Cnm kontrol nasıl geçti gelince bilgi verir misin bende klomen kullandım biteli 5-6 gün oluyor cuma günü da benim kontrol var
Merhaba bende klomen kullandım göğüslerimde ağrı oluyor sizdede varmı acaba doktorum yumurta takibi yapıyor sağ yumurtam gözükmüyor ama sizde nedendir bi bilginiz varmı

Back