• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok hic hissetmiyosun bile igneyi bana doktorum vurdu ikiz bakamam diye korkuyorum ama bir sonraki ay tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum artik hayirlisini diliyorum Allahtan

Canım doktor bana iğne yapmadı duphaston diye bir ilaç verdi yarın başlıcam ona da senin nasıl gidiyor

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün ama 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam vardı 3 4 tane 14 15mm civarında buna iğne yapılmaz dedi bi daha kontrole çağırmadı gün aşırı ilişki olsun dedi ama herkesi tekrar kontrole çağırmışlar acaba yumurtalarım büyüyüp çatlamışmıdır sizce adetime daha 12 gün var

Merhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün ama 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam vardı 3 4 tane 14 15mm civarında buna iğne yapılmaz dedi bi daha kontrole çağırmadı gün aşırı ilişki olsun dedi ama herkesi tekrar kontrole çağırmışlar acaba yumurtalarım büyüyüp çatlamışmıdır sizce adetime daha 12 gün var
Benim bir tane çatlayan vardı 3 tane de gelişen vardı 16 13 11 mm bana da iğne yapmadı tekrar çağırmadı bu hafta ilişkiye devam dedi duphaston verdi bende çok merak ediyorum ne oldu diye çok ağrım var şuan benim

Kızlar bende bu ay kullancam klomen bugün adet oldum salı günü doktora gidicem bu ay Son kırmızılar olur insallah

Çok saçma büyüdüğünü görmek için 2 gunde bir cagirmasi lazım iğne vermesi lazım neden böyle yapmiski

Çok saçma büyüdüğünü görmek için 2 gunde bir cagirmasi lazım iğne vermesi lazım neden böyle yapmiski
bencede saçma ilaç bitti ertesi gün gittim tam büyümemiş iğneye gerek yok gün aşarı ilişki dedi bidaha gel demedi. Adet olursan 3.günü gel dedi

Benim bir tane çatlayan vardı 3 tane de gelişen vardı 16 13 11 mm bana da iğne yapmadı tekrar çağırmadı bu hafta ilişkiye devam dedi duphaston verdi bende çok merak ediyorum ne oldu diye çok ağrım var şuan benim
bende merak ediyorum noldu diye daha adetime 12 gün var iki gündür kasık ağrım var ve çok şişlik var karnımda kist olmasından korkuyorum

bencede saçma ilaç bitti ertesi gün gittim tam büyümemiş iğneye gerek yok gün aşarı ilişki dedi bidaha gel demedi. Adet olursan 3.günü gel dedi
Allah allah bende 4 ay önce kullanmıştım ama malesef hamile kalamadım ilaç bitti 2 kere çağırdı 3. De igne vermisti

beni bi daha çağırmadı malesef inşallah kist olmamıştır bide onunla uğraşmam. Siz ne kadardır istiyosunuz yaş kaç
İnşallah canm ya :) benjm 19 ay oldu ama brnmki 2. Olcak her yolu denedim olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum yine olmadi Son çare hsg çekildim 3 ay içinde kalmam gerekiyordu yine yok yaş 27 canm

İnşallah canm ya :) benjm 19 ay oldu ama brnmki 2. Olcak her yolu denedim olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum yine olmadi Son çare hsg çekildim 3 ay içinde kalmam gerekiyordu yine yok yaş 27 canm
sizin ne güzel bitane varmış benim ilk olcak inşallah 4 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz ama olmadı inşallah bu klomen işe yararda Allah yüzümüzü güldürür. Bu ay olmamıştır zaten bidahaki aya gittiğimde sölicem tekrar çağırmasını belkide bi kaç gün sonra daha da büyüdü ama gitmediğim için bilmiyorum

sizin ne güzel bitane varmış benim ilk olcak inşallah 4 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz ama olmadı inşallah bu klomen işe yararda Allah yüzümüzü güldürür. Bu ay olmamıştır zaten bidahaki aya gittiğimde sölicem tekrar çağırmasını belkide bi kaç gün sonra daha da büyüdü ama gitmediğim için bilmiyorum
Baska doktora gidin derim ben inşallah kasım bize uğurlu gelir canm ya

inşallah canım ya bu ay olsun artık iki senedir bekliyorum. İki ay daha bekleyip senemin başında özel bi hastane bulup gitmeyi düşünüyorum. Bi doktor bulamadım doğru düzgün
Nerde yaşıyorsun canm beklemek zor gercekten

aynen canım çok zor beklemek her ay umutlanıp hüsrana uğramakdan yoruldum. Ankarada yaşıyorum sen nerdesin
İzmir bende canm ama bence sen ozele git ve iyi bi doktor bul bu ay adet oldunmu

Back