Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çok bulantım oluyor birde karın ağrısıBana bulanti yapmadi ama bitirdikten sonra cok ates basmalari yapti hala daha devam ediyor menopoza girmiş gibi oluyo insan
Ben pazartesi tekrar doktora gidicem eger yumurtam catlamadiysa sanirim doktorumda bana catlatma ignesi verecek eger catladiysa tabiki gerek kalmayacak hayirlisi insallahOvitrelle kullanan varmi benim doktorum herseferinde iki kere verior bi hafta arayla..
Benim hic bulantim olmadi daha onceden estrofem kullanmistim ameliyat oldugumda o cok bulandirmisti ama klomen kullanırken hic problem olmadiBenim çok bulantım oluyor birde karın ağrısı
Ben pazartesi tekrar doktora gidicem eger yumurtam catlamadiysa sanirim doktorumda bana catlatma ignesi verecek eger catladiysa tabiki gerek kalmayacak hayirlisi insallah
Değişiyor demekki etkisi bende ilk günlerde çoktu ama şimdi azaldı bulantı bünyem alıştı sanırım şimdi de sol tarafıma ağrı giriyorBenim hic bulantim olmadi daha onceden estrofem kullanmistim ameliyat oldugumda o cok bulandirmisti ama klomen kullanırken hic problem olmadi
yumurtalarina bakildi miInsallah hayirlisi cnm
Beni kontrole cagirmio birer hafta arayla vurinacan dio
Olabilir benimde bitirdikten sonra agrim olmuştu yumurta olustigu icin demiati doktorumDeğişiyor demekki etkisi bende ilk günlerde çoktu ama şimdi azaldı bulantı bünyem alıştı sanırım şimdi de sol tarafıma ağrı giriyor
yumurtalarina bakildi mi
İnşallah canım olsun yeter ki de çekmeye razıyım ağrılarıOlabilir benimde bitirdikten sonra agrim olmuştu yumurta olustigu icin demiati doktorum
Kac mm suanda senin yumurtalar canjmEvet her iki günde bir bakiliyor
Aynen bende insallah olsun da tekİnşallah canım olsun yeter ki de çekmeye razıyım ağrıları
Solda kücük bi kactane var dedi sagda 19 mm. Gecen ayda ayni sekildeydi solda kücük sagda 16 mm ydi gecen ay tutmadi. Bu ay iki igne verdi ayni gecen ayda iki igne vermisti..Kac mm suanda senin yumurtalar canjm
Benim hangi tarafta oldugunu bilmiyorum ama cok heyecanliyim ya pazartesi günü gitcem bakalim nasipSolda kücük bi kactane var dedi sagda 19 mm. Gecen ayda ayni sekildeydi solda kücük sagda 16 mm ydi gecen ay tutmadi. Bu ay iki igne verdi ayni gecen ayda iki igne vermisti..
Ay hadi insallah güzel haberlerle dön insallahBenim hangi tarafta oldugunu bilmiyorum ama cok heyecanliyim ya pazartesi günü gitcem bakalim nasip
Insallah canim off bu ates basmalari beni öldürecek ya menopoz gibiyim yaAy hadi insallah güzel haberlerle dön insallah
Bukadar agriya siziya hamile kalsak icim yanmiycakInsallah canim off bu ates basmalari beni öldürecek ya menopoz gibiyim ya
İnşaallah:)Kizlar simdi doktordan geldim 24.5 ve 19.5 iki tane yumurtam var catlatma vuruldum ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum hayirlisi insallah
Insallah allah hayirlisiyla kucagina vermeyi nasip etsin canim. Bende ikiz ücüz cocuklara karismayi istiyorumKizlar simdi doktordan geldim 24.5 ve 19.5 iki tane yumurtam var catlatma vuruldum ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum hayirlisi insallah