Hayırlısı canım inşallah bende perşembe günü gidicem iğne çok acıtıyor muKizlar simdi doktordan geldim 24.5 ve 19.5 iki tane yumurtam var catlatma vuruldum ikiz olma ihtimali yüksek dedi doktorum hayirlisi insallah
Bakarsın canım Amin canım inşallah bu ay olurYok hic hissetmiyosun bile igneyi bana doktorum vurdu ikiz bakamam diye korkuyorum ama bir sonraki ay tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum artik hayirlisini diliyorum Allahtan
İnşallah canimBakarsın canım Amin canım inşallah bu ay olur
Benim bir tane çatlayan vardı 3 tane de gelişen vardı 16 13 11 mm bana da iğne yapmadı tekrar çağırmadı bu hafta ilişkiye devam dedi duphaston verdi bende çok merak ediyorum ne oldu diye çok ağrım var şuan benimMerhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün ama 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam vardı 3 4 tane 14 15mm civarında buna iğne yapılmaz dedi bi daha kontrole çağırmadı gün aşırı ilişki olsun dedi ama herkesi tekrar kontrole çağırmışlar acaba yumurtalarım büyüyüp çatlamışmıdır sizce adetime daha 12 gün var
Çok saçma büyüdüğünü görmek için 2 gunde bir cagirmasi lazım iğne vermesi lazım neden böyle yapmiskiMerhaba kızlar bende bu ay klomen kullandım günde 2 tane 5 gün ama 10.gün kontrole gittiğimde yumurtam vardı 3 4 tane 14 15mm civarında buna iğne yapılmaz dedi bi daha kontrole çağırmadı gün aşırı ilişki olsun dedi ama herkesi tekrar kontrole çağırmışlar acaba yumurtalarım büyüyüp çatlamışmıdır sizce adetime daha 12 gün var
bencede saçma ilaç bitti ertesi gün gittim tam büyümemiş iğneye gerek yok gün aşarı ilişki dedi bidaha gel demedi. Adet olursan 3.günü gel dediÇok saçma büyüdüğünü görmek için 2 gunde bir cagirmasi lazım iğne vermesi lazım neden böyle yapmiski
bende merak ediyorum noldu diye daha adetime 12 gün var iki gündür kasık ağrım var ve çok şişlik var karnımda kist olmasından korkuyorumBenim bir tane çatlayan vardı 3 tane de gelişen vardı 16 13 11 mm bana da iğne yapmadı tekrar çağırmadı bu hafta ilişkiye devam dedi duphaston verdi bende çok merak ediyorum ne oldu diye çok ağrım var şuan benim
Allah allah bende 4 ay önce kullanmıştım ama malesef hamile kalamadım ilaç bitti 2 kere çağırdı 3. De igne vermistibencede saçma ilaç bitti ertesi gün gittim tam büyümemiş iğneye gerek yok gün aşarı ilişki dedi bidaha gel demedi. Adet olursan 3.günü gel dedi
beni bi daha çağırmadı malesef inşallah kist olmamıştır bide onunla uğraşmam. Siz ne kadardır istiyosunuz yaş kaçAllah allah bende 4 ay önce kullanmıştım ama malesef hamile kalamadım ilaç bitti 2 kere çağırdı 3. De igne vermisti
İnşallah canm ya :) benjm 19 ay oldu ama brnmki 2. Olcak her yolu denedim olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum yine olmadi Son çare hsg çekildim 3 ay içinde kalmam gerekiyordu yine yok yaş 27 canmbeni bi daha çağırmadı malesef inşallah kist olmamıştır bide onunla uğraşmam. Siz ne kadardır istiyosunuz yaş kaç
sizin ne güzel bitane varmış benim ilk olcak inşallah 4 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz ama olmadı inşallah bu klomen işe yararda Allah yüzümüzü güldürür. Bu ay olmamıştır zaten bidahaki aya gittiğimde sölicem tekrar çağırmasını belkide bi kaç gün sonra daha da büyüdü ama gitmediğim için bilmiyorumİnşallah canm ya :) benjm 19 ay oldu ama brnmki 2. Olcak her yolu denedim olmadı 2 kere klomen tdavisi oldum yine olmadi Son çare hsg çekildim 3 ay içinde kalmam gerekiyordu yine yok yaş 27 canm
Baska doktora gidin derim ben inşallah kasım bize uğurlu gelir canm yasizin ne güzel bitane varmış benim ilk olcak inşallah 4 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz ama olmadı inşallah bu klomen işe yararda Allah yüzümüzü güldürür. Bu ay olmamıştır zaten bidahaki aya gittiğimde sölicem tekrar çağırmasını belkide bi kaç gün sonra daha da büyüdü ama gitmediğim için bilmiyorum
inşallah canım ya bu ay olsun artık iki senedir bekliyorum. İki ay daha bekleyip senemin başında özel bi hastane bulup gitmeyi düşünüyorum. Bi doktor bulamadım doğru düzgünBaska doktora gidin derim ben inşallah kasım bize uğurlu gelir canm ya
Nerde yaşıyorsun canm beklemek zor gercekteninşallah canım ya bu ay olsun artık iki senedir bekliyorum. İki ay daha bekleyip senemin başında özel bi hastane bulup gitmeyi düşünüyorum. Bi doktor bulamadım doğru düzgün
aynen canım çok zor beklemek her ay umutlanıp hüsrana uğramakdan yoruldum. Ankarada yaşıyorum sen nerdesinNerde yaşıyorsun canm beklemek zor gercekten
İzmir bende canm ama bence sen ozele git ve iyi bi doktor bul bu ay adet oldunmuaynen canım çok zor beklemek her ay umutlanıp hüsrana uğramakdan yoruldum. Ankarada yaşıyorum sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?