- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi meryemhilall
-
Çok teşekkür ederim insallah isteyen herkese sizede nasip olsun rabbim aratmasınEn güzel Polistik overli hamilelilik motivasyonu sizsinizDemek olabiliyor hissi uyandırıyor insanda. İlk hafta belirtiniz var mıydı çok merak ediyorum. Bir de gebelik testini iğneden kaç gün sonra uyguladınız? Bir de o süreçte ağır iş temizlik şu bu yapmaya devam ettiniz mi yoksa yatıp dinlenerek mi geçti? Ben de 2 yıllık evliyim ben de kendi kendime ovulasyon testi uyguladım ama baktım haybeye uğraşıyorum doktora yöneldim ki öyle yapın he rkim okuyorsa yorumu kendi kendinize uğraştığınız didindiğiniz her şey sizi daha çok kafa karışıklığına götürüp yıpratıyor. Bir dee minik sağlıkla gelsin hamileliğiniz kuş gibi geçsin gitsin inşallah
2 günün daha kalmış sabret bebeğin seninledir umarımBende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuxu bekliyorum iğnenin 12.günü bugun
İnşallahinsallah olur
Belirtiler var ama iğne de olabilir etkisi diye düşünüyorum12. gün oldu mu maşallah sıralamada en başa siz geçtiniz o zamanBelirti var mı hiç? 2 hafta olmasına az kalmış inşallah nasip olur
İnşallah hayırlısıyla2 günün daha kalmış sabret bebeğin seninledir umarım
İğne içinde hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yaşatıyormuş hatta erken test yapmayın diyorlar pozitif çıkıyormuş çünküBelirtiler var ama iğne de olabilir etkisi diye düşünüyorum
Canım iğne çok acıtıyor muİnşallah hayırlısıyla
Hepsini biliyorum cAnım 3.kullanışım 2 çocuğum da bu şekilde olduİğne içinde hcg hormonu olduğu için hamilelik belirtileri yaşatıyormuş hatta erken test yapmayın diyorlar pozitif çıkıyormuş çünkü
Yok canım acıtmıyor korkulacak birşey yok rahat olCanım iğne çok acıtıyor mu
Aay Allah bağışlasınHepsini biliyorum cAnım 3.kullanışım 2 çocuğum da bu şekilde oldu
Bir tek o düşündürüyor beni çoğu kişi acımıyor diyorda insanın kafasına takılıyor tabiYok canım acıtmıyor korkulacak birşey yok rahat ol
Sen rahat ol acımaz küçük bir iğneBir tek o düşündürüyor beni çoğu kişi acımıyor diyorda insanın kafasına takılıyor tabi
Kalçadan da yapılıyormuş ama göbekten daha etkilymiş galiba doğru mu pekiSen rahat ol acımaz küçük bir iğnegöbekten yapıldı bana
Göbekten ya da bacaktan daha etkili diye biliyorum ben dün yaptırdım korkulacak birşey yok.Kalçadan da yapılıyormuş ama göbekten daha etkilymiş galiba doğru mu peki
Klomenle gebe ialmaktan teee hayat boyu pcosaDün yazarken de yorumları okurken de çok eğlendimHerkeste belirsizlik...Yapıyoruz ama neden yapıyoruz sonraki aşama ne süreci bilmemekten herkes foruma yığılıyor Ben söylüyorum arada şaşırıyor sen çok araştırıyorsun galiba dedi. Polikistik overe takmıştım bir ara çünkü başka bir doktor ömür boyu polikistik overli olarak kalacaksın bu iyileşen bir hastalık değil dedi bana. Süt ürünleri tüketmek iyi gelmiyor mesela polikistiklilere o yüzden vegan oluyor insanlar soya, şeker pancarı, keten tohumu, baklagil tüketmeye özen gösterin mesela. Doktora söyledim bunu evet doğru dedi yabancı makalelerden okumuştum ben de vegan olmak zor olabilir de beslenme düzenini biraz biraz değiştirmeye çalışın hamileliği de faydası olacaktır eğer kilonuz da varsa. Ay laf lafı açtı nereye geldik
Akıntı mı enfeksiyonel o da bende var bu kadar tesadüf de yaniCanım doktorda öyle dedi ama işte enfeksiyonum çok
O sizin iyiliğiniz güzel kalbinizÖyle canım siz çok iyi birisiniz
Senin durumun başkadır belki bu ilaca gerek kalmadan çözülür Pco başka bir dert çünkü komple yumurtaların yapısını etkiliyor inşallah yoktur sende amin üzme kendini üzülerek bir yere varılmıyor çözüme yönelik davranYani 14-15 aydır evliyim canım...
Çok sinirlerim bozuldu dün
Sabah yine test yaptım.
Yine birşey çıkmadı. Bu ay doktora gidicem.
Doktor araştırıyorum.
Bende bu iğne ve ilacı denicem...
Allah isteyen herkese versin.
Beni de bu sınavdan artık geçirsin
Benim de göbekten yaptı doktor çok korktum başlangıçta minicik iğne öyle tetanoz iğnesi gibi düşünmeyin küçücük yaparken yanma vs hiçbir şey olmuyor hiç korkmayınGöbekten ya da bacaktan daha etkili diye biliyorum ben dün yaptırdım korkulacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?