Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar ve Başlayacak olanlar hadi toplanın 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim insallah isteyen herkese sizede nasip olsun rabbim aratmasın ben iğneden 2 hafta sonra öğrendim. Aradaki 2 haftalık süreci normal rutinimde gecirdim. Bi beklenti olusturmadım kendimde ki daha rahat olursunuz böyle :) reglime 1-2 gün vardı erken gebelik testi aldım belim agrımaya alt karın bölgeme kramplar girmeye baslamıstı.. reglimden önce benim bel agrım ve kramplarım olmaz sadece reglideki gibi kasıklarımda sağır bi ağrı olur.. farklı belirtilerden birde iğne oldugum icin erken test aldım :) doktor desteği almanızda iyi olmus hakkaten diğer türlü yıpranıyor stres yapıyor ve gebeliği erteliyoruz

Klomenle gebe ialmaktan teee hayat boyu pcosa yani su beslenme seklini falan niye anlatmaz doktorlar bilmem. Noluyor sanki soyleseler

Senin durumun başkadır belki bu ilaca gerek kalmadan çözülür Pco başka bir dert çünkü komple yumurtaların yapısını etkiliyor inşallah yoktur sende amin üzme kendini üzülerek bir yere varılmıyor çözüme yönelik davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…