- Konu Sahibi meryemhilall
-
O diyetisyen işi şimdi olmaz ordan para almıyorlar bu ay hepimizin oluverse de rahatlasakKlomenle gebe ialmaktan teee hayat boyu pcosayani su beslenme seklini falan niye anlatmaz doktorlar bilmem. Noluyor sanki soyleseler
Bi gelse de bebis soyle bir iki yil dusunmeyecegm hcbr sey insallahO diyetisyen işi şimdi olmaz ordan para almıyorlar bu ay hepimizin oluverse de rahatlasak
Teşekkür ederimGöbekten ya da bacaktan daha etkili diye biliyorum ben dün yaptırdım korkulacak birşey yok.
Canım ben çok kötüyüm yemin ederim ağrıdan ölüyom kayananamgil hep kızıyo bana özele gidiyom para çok gidiyo yine kan aldı doktor saat 5 te çıkıcak ona göre ilaç yazıcak enfeksiyon için şuan ölmeyi o kadar çok istiyorum kiAkıntı mı enfeksiyonel o da bende var bu kadar tesadüf de yanitedaviye başlamadı gebelik olabilir diye bu ay olmazsa ilaç verecekmiş doktor öyle söyledi bakalım beklemeye devam
Bendede aynı sekildeydi yumurtan çatlamış dedi 8.17 ydi sanırım bi hafta sonra kan ver dedi ortada bisey yok 2 yil oldu evleneli insanın moreli bozuluyor direk rahim filmi istesem olur mu acaba arkadaşlar klomen falan kullanmak istemiyorum ya bıktım ilaclardanCanım progestan değerinde sıkıntı mı var öyle dedi yoksa gebeliğimi öyle anlıcak
O ne demek ya sağlığın paradan daha önemli kendi başlarına gelse ne olucak acaba ayaklarına getirirlerdi doktorlarıCanım ben çok kötüyüm yemin ederim ağrıdan ölüyom kayananamgil hep kızıyo bana özele gidiyom para çok gidiyo yine kan aldı doktor saat 5 te çıkıcak ona göre ilaç yazıcak enfeksiyon için şuan ölmeyi o kadar çok istiyorum ki
Ay öyle söyleme ne ağrısı ki o ya gebelik düşünüyoruz bu ay bekliyoruz de ona göre ilaç kullanma belki bebek olacak bir hafta daha bekleyebilsenCanım ben çok kötüyüm yemin ederim ağrıdan ölüyom kayananamgil hep kızıyo bana özele gidiyom para çok gidiyo yine kan aldı doktor saat 5 te çıkıcak ona göre ilaç yazıcak enfeksiyon için şuan ölmeyi o kadar çok istiyorum ki
Canım kanım 14.9 kimyasal gebelik geçiriyom onun kanaması idrarıma karışmışAy öyle söyleme ne ağrısı ki o ya gebelik düşünüyoruz bu ay bekliyoruz de ona göre ilaç kullanma belki bebek olacak bir hafta daha bekleyebilsen
Destek olan hiç kimsem yok kaynanam diyo sen yine ilaç kullanCanım kanım 14.9 kimyasal gebelik geçiriyom onun kanaması idrarıma karışmış
Kızımda ve oğlumda kalçadan yapılmıştı ama yurtdışıında tedavi oldum orda yaşıyordym 2 sene önce kesin dönüş yaptımGöbekten ya da bacaktan daha etkili diye biliyorum ben dün yaptırdım korkulacak birşey yok.
Beni aldıklarına pişmanlar galiba sürekli enfeksiyonum var diye bugün ağladım diye götürdüler diyolar maydanoz suyu iç geçer ama ben kendimi biliyom ilaçtan başka bir şey geçirmiyoO ne demek ya sağlığın paradan daha önemli kendi başlarına gelse ne olucak acaba ayaklarına getirirlerdi doktorları
Dün 19.50 çıkan beta bugün 14.9 çıktı kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi onun kanaması idrarıma karışmış canımO ne demek ya sağlığın paradan daha önemli kendi başlarına gelse ne olucak acaba ayaklarına getirirlerdi doktorları
Ah kıyamam ya bak boşuna değilmiş Allah sabır versin kendi ailenden gelebilecekler varsa onlarla görüş sen kayınvalideni boşver dediğini yapma onun çok geçmiş olsun iyileşecek bir durumdur dimi ilaçla falan nasılmış tedavi şekliCanım kanım 14.9 kimyasal gebelik geçiriyom onun kanaması idrarıma karışmış
Maydanoz suyu mu tövbe yarabbim bebek varsa onu düşürtecekler sen yapma onların söylediklerini yaptım de geçBeni aldıklarına pişmanlar galiba sürekli enfeksiyonum var diye bugün ağladım diye götürdüler diyolar maydanoz suyu iç geçer ama ben kendimi biliyom ilaçtan başka bir şey geçirmiyo
Yalan söyleyemiyom ki canımMaydanoz suyu mu tövbe yarabbim bebek varsa onu düşürtecekler sen yapma onların söylediklerini yaptım de geç
İlaç verdi enfeksiyon için birde ağrı kesici dedi embriyo adetle birlikte kendiliğinden düşer dedi canımAh kıyamam ya bak boşuna değilmiş Allah sabır versin kendi ailenden gelebilecekler varsa onlarla görüş sen kayınvalideni boşver dediğini yapma onun çok geçmiş olsun iyileşecek bir durumdur dimi ilaçla falan nasılmış tedavi şekli
Yine ağrı çekeceksin yani Allah şifanı versin inşallah iyi olursun iyi ki gittin doktoraİlaç verdi enfeksiyon için birde ağrı kesici dedi embriyo adetle birlikte kendiliğinden düşer dedi canım
Evet canım tüm umutlarım yıkıldıYine ağrı çekeceksin yani Allah şifanı versin inşallah iyi olursun iyi ki gittin doktora
Öyle saçma şey mi olurmuş gebelik varsa maydanoz suyu iyi gelmez adet söktürücü özelliği olduğundanBeni aldıklarına pişmanlar galiba sürekli enfeksiyonum var diye bugün ağladım diye götürdüler diyolar maydanoz suyu iç geçer ama ben kendimi biliyom ilaçtan başka bir şey geçirmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?