Amiin amiinTamam canım ederim inşallah olmuştur hepimizin gönlündeki bir an önce olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin amiinTamam canım ederim inşallah olmuştur hepimizin gönlündeki bir an önce olsun
Evet canım. Benim süt hormonlarım yüksekti onu düşürdük başta. Sonra progesteronum düşük cıktı. Yumurtam oluşmuyormuş işte. Bakalım artık nasipte varsa olur. Bi de çatlatma iğnesi cok pahalı geldi bana. 180 liraya aldıkAynen oyle canım Allah yardımcımız olsun ilk bebek mi seninde olacak
Ben 70 tlye almıştım ilk kullanirken diger 2 kullanisimda vermedi doktor kendiliğinden catlamisti gerçekten pahalı almissinEvet canım. Benim süt hormonlarım yüksekti onu düşürdük başta. Sonra progesteronum düşük cıktı. Yumurtam oluşmuyormuş işte. Bakalım artık nasipte varsa olur. Bi de çatlatma iğnesi cok pahalı geldi bana. 180 liraya aldık
Allahim sifa versin insallah tabiki Rabbim nasip ederse olur insallahEvet canım. Benim süt hormonlarım yüksekti onu düşürdük başta. Sonra progesteronum düşük cıktı. Yumurtam oluşmuyormuş işte. Bakalım artık nasipte varsa olur. Bi de çatlatma iğnesi cok pahalı geldi bana. 180 liraya aldık
Tek olsun da hayırlısıyla, giden paraya da razıyız. Canım senin sorunun ne peki.Ben 70 tlye almıştım ilk kullanirken diger 2 kullanisimda vermedi doktor kendiliğinden catlamisti gerçekten pahalı almissin
Evet orası da doğru canım benimde esiminde sorunu yok canım ama ben henüz rahim filmi cekilmedim ramazandan sonra cekelim dedi doktorum belki olur o zamana kadar diye öyle bekliyorum yumurta oluyor catliyor hormonlarım normal çok şükür esiminde testi güzel çıktı öyle yani Rabbim vermeden olmuyor iste ne yaparsak yapalimTek olsun da hayırlısıyla, giden paraya da razıyız. Canım senin sorunun ne peki.
3.kez klomen kullandim 1 2 de tek yumurta oldu ilk klomen de iğne vuruldum diğer ikisi kendiliginden çatladı bu 3.dede 4 yumurta oldu catladilar bakalım adetim gecikti sali doktora gidicemTek olsun da hayırlısıyla, giden paraya da razıyız. Canım senin sorunun ne peki.
Hangisi 180 lira canım bizde yarın yaptırıcaz iğneyiEvet canım. Benim süt hormonlarım yüksekti onu düşürdük başta. Sonra progesteronum düşük cıktı. Yumurtam oluşmuyormuş işte. Bakalım artık nasipte varsa olur. Bi de çatlatma iğnesi cok pahalı geldi bana. 180 liraya aldık
İgne 180 lira canım. Muayene ücreti hariçHangisi 180 lira canım bizde yarın yaptırıcaz iğneyi
Hayır canım sadece iğne 180.Ben 80 tl ye aldım iğneyi acaba iğne dışında bişeyler mi vardı muayene ücreti filan
Fizyolojik olarak sorun yoksa eger psikolojikmen olmuyordur. Ne kadar kafaya takarsan o kadar zorlaşıyor. Bu sadece bu durum için degil inan bak. Biraz kafaya takmamak gerekiyor ama insan duramıyor. Sürekli bişeyler araştırma ihtiyacı duyuyosun. Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahEvet orası da doğru canım benimde esiminde sorunu yok canım ama ben henüz rahim filmi cekilmedim ramazandan sonra cekelim dedi doktorum belki olur o zamana kadar diye öyle bekliyorum yumurta oluyor catliyor hormonlarım normal çok şükür esiminde testi güzel çıktı öyle yani Rabbim vermeden olmuyor iste ne yaparsak yapalim
Canım bi de iğneden sonra agrın oldu mu kasıklarında. Benim cok agrım var da3.kez klomen kullandim 1 2 de tek yumurta oldu ilk klomen de iğne vuruldum diğer ikisi kendiliginden çatladı bu 3.dede 4 yumurta oldu catladilar bakalım adetim gecikti sali doktora gidicem
Bende yarın iğne için gidicem benimde ilk kullandığımda kist olmuştu dün bitti ilacım uyku filan yapmadı bende yada ben farketmedim hiçbir yan etki hissetmedim ilk kullandığımda çok ağrım vardı ikinci de ağrı yok bende fayda etmedi diye düşünüyorum
Evet oldu ama öyle dayanilmaz değildi tabi her insan bir olmuyor canımCanım bi de iğneden sonra agrın oldu mu kasıklarında. Benim cok agrım var da
Amin inşallah çok haklisin ama iste insan takmadan edemiyor elimizde degil:)Fizyolojik olarak sorun yoksa eger psikolojikmen olmuyordur. Ne kadar kafaya takarsan o kadar zorlaşıyor. Bu sadece bu durum için degil inan bak. Biraz kafaya takmamak gerekiyor ama insan duramıyor. Sürekli bişeyler araştırma ihtiyacı duyuyosun. Rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Hangimize yazdin bilmiyorum ama allah razı olsun canım cok sağol peki nasıl dusunmedin özel bi yolu varmı Hamileymissin Rabbim kucağına almayı nasıp etsin belirtilerin nelerdi ve kaç yumurtan vardi:)biraz fazla soru sordum ama kusura bakmaAynı senin gibi yaklaşık bir yıl 10 aydır evliyim canım ve 10 aydır deli gibi bebek istiyordum polikistik over vardı bende de adetlerim çok düzensizdi 40 50 günde bir gelirdi doktorum 3 ay klomenle sadece hap iğnesiz tedavi verdi klomen kullandığım ilk ay kalamadım sonra yeter artık kafaya takmıcam diye bi karar aldım ve ikinci kullandığım ay hamile kaldım suan 6 haftalık hamileyim yani kafamdan attım o dSünceyi takma düşünme demek kolay ama düşünmemek zor anlıyorum seni ama takma düşünme çünkü ozaman Melegin sneinle oluyor sana Ümit olmak için yazdım hiç üzÜlme ayrıca klomen falan bahanesi rabbim ol der ve olur sen sadece elimden geleni yap takmamaya çalış ve tedavini bırakma gerisini rabbime bırak insallah rabbim olmayan herkese nasip etsin aynı şekilde herkesin de bebeğini kucağına almayı :)
Canım oldun mu adet haber vermedinBende olmadım test yaptın mı