klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Yok canım ne kusuru Yumurta takibi olmadı sadece klomen içtim işte hap kullandım bu arada yani tek bi kişiye değil olmayan herkese söylüyorum üzülmeyin diye :) vallahi bende senin gibi nasıl takmıcam ki diye düşünüp duruyodum sonra esimle biraz aramız iyi değildi onun için bebek konusu tamamen aklımdan çıkmıştı ondan olursa olur olmazsa olmaz diyip geçmiştim yani kafaya takılıyo takılmıyo değil ama en azından başka şeylerle uğraşmayı dene mesela evde hamur işi yap kafanı başka şeylere yor benim ilk gittiğim doktor senin beynin yumurtalıklarını yönetmiş aslında bişey Yok ama beyinden gelen hormon böyle yapmış demişti ilk belirtim adet sancısı gibi ağrım oldu ama kasıklarımda batma kramp gibi oluyodu öksürdüğümde falan kasıklarıma kramp giriyodu bide uykum geldi hep biraz uzun oldu ama bide ben süt duydum sütü kaynatıp içine bi miktar vikis atıp buharına oturunca oluyo diye duydum bunu da doktorun yanında daha önce çalısan bi tanıdığım söylemişti rabbim en kısa zamanda sağlığıyla herkesin bebeğini kucağına almaya nasip etsin insallah :)

Cok sağol teşekkür ederim canim :)

kızlar selam bir şey sormak istiyorum.
Klomen kullandım 5 gün boyunca bugün bitti 1 gün sonra yumurta takibi için çağırdı doktor ama gidemiyorum işleri ayarlayamayınca ertesi gün için randevu aldım bir problem olur mu ?
2 gün sonra ?

Olmaz canım ama o günleri degerlendir ne olur ne olmaz catlarsa kacirma

Olmaz canım ama o günleri degerlendir ne olur ne olmaz catlarsa kacirma

Evet belirtisi de olmıyor bende yumurta çatlayıp çatlamadığına dair. Bugün beyaz akıntı geldi biraz sanırım ilacın etkisi de gösteriyor kendini 5 gün klomen bitti. Bu günler önemli evet. Yarın doktora gidiyorum. Daha önce bir yumurta büyümüştü İğne vermişti önceden bakalım şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz.

Arkadaşlar gören cevap verebilir mi hemen lütfen şoktayim suan adetim gecikti 3 gün doktora gittim kan verdim degerim 11.48 çıktı hamile miyim?

merhaba, yeni katılıyorum fakat uzun süredir takip ediyorum. bende pkoluyum en son adet 6 nisandı. önceki iki adetim 15 günde bir ve sadece kahverengi akıntı şeklinde oldu. bugün doktora gittim ultrasonla baktı adet olma belirtin yok dedi ama ileri derece pko var dedi. ama kan tahlili vermedi. tarlusal verdi söktürücü adetliyken gel dedi. Adetimi de 2 gün geçti ve aşırı bel ağrım var 1 haftadır. Tarlusalı kullanmadan önce yarın sağlık ocağında kan tahlili yaptırıcam. Bu şekilde olup, gebelik öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…