klomen kullananlar klomenle hamile kalanlar

Merhaba Allahım isteyen herkese versin inşallah bende bu ay 8 de başladım 5 gün kullandım 18 de gel dedi gittiğimde yumurtalar çatlmamış iğneye gerek yok dedi eğer adetin 10 gecikirse gel dedi dua edin kızlar inşallah vardır sizce ben ne zamn test yapmalıyım evde

Merhaba Allahım isteyen herkese versin inşallah bende bu ay 8 de başladım 5 gün kullandım 18 de gel dedi gittiğimde yumurtalar çatlmamış iğneye gerek yok dedi eğer adetin 10 gecikirse gel dedi dua edin kızlar inşallah vardır sizce ben ne zamn test yapmalıyım evde
Adet gününde adet olmazsan yap canım en net cevabı o zaman alırsın inşallah hamilesindir

Canım durumlar nasıl adet oldunmu belirtin var mi bende mayıs 5 ye olmam lazım
Hayır kuzum olmadım daha bekliyorum az kaldı evet baya baya var artık belirtiler inşallah yalıtmaz beni gögüslerim şişti ve kenarları sivilce kasık ağrım akıntım sık idrar hemen hemen bunlar var yoğunlukla sende varmı belirti

Hayır kuzum olmadım daha bekliyorum az kaldı evet baya baya var artık belirtiler inşallah yalıtmaz beni gögüslerim şişti ve kenarları sivilce kasık ağrım akıntım sık idrar hemen hemen bunlar var yoğunlukla sende varmı belirti
Benim genelde gün içinde sol kasikta ani batma oluyor arada bide sagda oluyor goguslerim ağrıyor benimde cok hassas şişti akıntı var bu kadar bakalım hayırlısı adet gecikirse test yapicam:)

3.klomen kullanisim umarım olmuştur bu sefer bide bi kaç kez ruyamda bebek gördüm benim bebegim olmustu önceden hiç görmemiştim böyle rüya Leyla gibiyim bu ara:)1 kızım 1 oğlum olmuştu oğlum büyük kizim daha kundaktaydi
Belkide piskolojik bakalim:)

Bende bu ay kontrole gidip klomene başlayanlardanim bugun yeni basladim yanliz bana birde evicap,koraspirin ve folik asit de verdi sizlerede bu ilaclardan verdimi

Bana dediği evicap ın e vitamini oldugu ve gebelik olusmasi icin gerekli oldugunu dusundugunu soyledi 10 aydir deniyoruz cunku

X